Hafıza kaybı unutkanlık

Hortkuluk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
41
15
3
21
Arkadaşlar ben şuan 18 yaşındayım bundan tam 4 yıl önce okulda biri beni merdivenlerden attı kafamı direk yere çarptım,13-14 basamak yüksekten kafam davul gibi şişti ailem o zaman doktora götürmedi buz koyduk şişi indi ama ben bu olaydan önceki anılarımı hatırlamıyorum anılarımın hepsi silik,ben de sonrasında unutkanlık başladı 2 dk önce yaptığım işi unutuyorum kan tahlili yaptırdım bütün değerlerim normal,ben de baş dönmesi oluyor bazen,bazı zamanlar gözümün önü kararır gibi oluyor,bir de bacaklarımda uyuşmalar oluyor,çenem ve elimde bazı zamanlar tik gibi hareketler oluyor istem dışı
Sizce bunlar normal mi delirmek üzeriyim
Kafa travması,beyinde pıhtı falan olabilir mi çok korkuyorum nörolojiye randevu almıştım annem öğrenince mhrs te girip gizlice iptal etmiş dikkat çekmek için yaptıpımı düşünüyorlar ben reşitim doktora tek gidicem özel için para babam vermiyor devlettende şu an randevu yok yaaa
Sizce ben fazla mı abartıyorum ne olur bana yardımcı olun

Çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyi bir doktora başvurun. İhmal edilecek bir konu değil.

Ailenizde amma rahat yani. En kısa sürede gidin bence ne olursa olsun bir yolunu bulun gidin. Endişe etmeniz için söylemiyorum hani hangi rahatsızlık olursa olsun erkenden bilinirse tedavisi o kadar kolay olur o yüzden. İlla rahatsız olacaksınız diye bir şeyde yok belkide doktor sağlıklısın diyecek ve gönül rahatlığıyla eve döneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…