Hafif rempe kahverengi gibi gelen akıntı

Kasıklarım ağrıyor hala ama böyle aman aman bi ağrı değil batma var bide baskı gibi bişey hissediyorum ara ara. Ama batma sık oluyor. Neden bilmiyorum bugün yine akıntı oldu kahverengi. Doktor rahim kalınlaşmış geçen ay yumurtlamamışsın dedi bu ay yumurtlayacaksın dedi. Benim iyice kafam karıştı.

Midemde bu ara çok sık bulanıyor. Midemde sorun var eskidende bulanıyordu ama bu ara çok sıklaştı. Bazı yemekleri görmeye tahammülüm yok. Neden oluyor böyle

Geç döllenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir mi? Kafam çok karışık doktor bana güven vermedi hiç sorduğum sorularımıda cevaplamadığı için güven vermedi panik misin diye sordu yani merak ediyorum dedim bişey yok dedi saçma sapan açıklamadı yani hiç bi sorumun cevabını. Bazılarında 0.25 çıkınca sonra yükselmiş. Bende acaba öyle mi dedim bilmiyorum....

Cnm ne oldu sonucun hamilelikmi gttinmi doktora
Dün kan verdim ama 0,23 cıktı gebelik yok ama halada adet olmadım gelsin diye su masajları bitkisel cayları içiyorum ama ne gelen var ne giden

İnşallah olur hala adet olmadım😔
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim sevindirsin tüm evlat isteyenleri hayırlısıyla. Bnm de bata bir hafta kala nokta kadar kahverengi akıntı m geldi devamı yok. Bata da 5.6 günüm var inşallah yerleşmedır diye ümit ediyorum Rabbim den

Merhaba bende bir soru sormak istiyorum. 18 eylül yumurtlama tarihiydi. Bugün pembe akıntı leke gibi bişey gelmeye başladı. Yoğun değil sadece peçeteye silince geliyor. Ayrıca mantar var. Bazıları mantarda olabilir diyor. Acaba mantardan mı yoksa yerleşme kanaması mı?
Mantar varken nasıl cinsel ilişkiye girdinki cnm sen?
Test sonucunuz da 0.25 çıkmış, bence gebelikmi değilmi diye sorgulamak yerine bu mantardan kurtulun. O mantar varken gebelik olmaz, olsada Allah göstermesin düşük gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.
İyi bi doktora muayene olun. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur.

Mantar varken nasıl cinsel ilişkiye girdinki cnm sen?
Test sonucunuz da 0.25 çıkmış, bence gebelikmi değilmi diye sorgulamak yerine bu mantardan kurtulun. O mantar varken gebelik olmaz, olsada Allah göstermesin düşük gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.
İyi bi doktora muayene olun. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur.
Mantar için fitil kullanmıştım. Bende daha öncede olmuştu krem kullanmıştım. Bu sefer mantar olduğu süre boyunca ilşkiye girmedim 1 hafta boyunca zaten canım acıyordu. Sonra 1 haftalık fitil kullanınca geçti. Sonra 25 inde yumurtlamam oldu test yapmıştım 5 gün boyunca 25 inde yumurtlama oldu çünkü çift çizgi çıkmıştı. Ben tarihi yanlış yazmışım. Bizde denedik o gün. Ama 25 inden 9 gün sonra çok az bi kanamam oldu yani öyle regl kanaması gibi değildi. O az az olan kanamanın ikinci günü doktor gebelik testi istedi 0.25 çıktı gebelik yok dedi. Gösteren regl tarihinden 5 gün önce oldu bu olay. Şimdide 4 gündür pembe kahverengi akıntı geliyor. Kasıklarımdada batma var.

zaten kanamada kırmızı değildi kahve pembe geliyordu. Doktorda ondan şüphelendi. Benim gebelik testlerim 1.20 çıkıyordu hep bu sefer 0.25 çıkınca bilmiyorum. hayırlısı olsun

Evde test vardı kafamda şüphe olduğu için test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Yani orda ikinci çizgiyi görüyorum ama silik olarak çıkıyor. Kafam karıştı

Evde test vardı kafamda şüphe olduğu için test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Yani orda ikinci çizgiyi görüyorum ama silik olarak çıkıyor. Kafam karıştı
Cabin kimyasaldir belki bn de gecrnistim testte silik çıkıyor sonra adete dönüyor. Arz kanama da olabilir kist myom vs. Hayırlısıyla güzel haber alırsınız yakı zamanda inşallah

Bende aynı durumdayım şuanda sonucunuz ne oldu?

Benimde yumurtlama nin8.gunu lekelenme oldu yumurta akı gibi içerisinde kahverengi leke oldu bir kerelik oldu adet oluom sandım devamında gelmedi adet günüm e 5 gün var
Canm adet oldun mu şuan bende aynı durumdayım şeffaf akıntı içinde İp gibi kahverengi akıntı var adet günüm geçti
merak içindeyim

yumurtlama testı yapıyosan ne zaman yumurtlama oldugunu yazarsan ben de ona gore yerlesme olup olmadıgınn olasılıgını dusuneyım:) . yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun. yumurtlamadan 8 10 gun kadar sonra da yerlesme kanaması dedıklerını gorebılırsın o yuzden tekrar yumurtlama olasılıgını dusunerek yazmıstım.25 ınde lekelenmen olmus 8 gun gerı sarsak 17sınde falan yumurtlaman lazım. kac gunde sılıklestı testın?
Ya sana bir soru sorabilirmiyim

yumurtlamadan gelen bı leke tarzında akıntı var belkı oyle olmustur.
Ya bende bisey sorucam bu ay ekim9 da ilk reglim ve 16 eekim bitis . Yumurtlamam 26 sanirsam ve yumurtlamadan sonra pembe renkte iliski sonrasi akintı gelip peceteyle siliyorum ve dun aksam temizledim sabah kalktim silince gene geldi idrarimi yaptim erken gebelik testiyle negatif buyuk ihmalle pembe kan idrarla cikinca olmadi

Ya bende bisey sorucam bu ay ekim9 da ilk reglim ve 16 eekim bitis . Yumurtlamam 26 sanirsam ve yumurtlamadan sonra pembe renkte iliski sonrasi akintı gelip peceteyle siliyorum ve dun aksam temizledim sabah kalktim silince gene geldi idrarimi yaptim erken gebelik testiyle negatif buyuk ihmalle pembe kan idrarla cikinca olmadi
26 sı neye gore yımurtlama takvım mı? 26 sı yumurtlmansa daha testte cıkmaz ki:) vara daha yenı yerlesıyodur. 1 haftalik gebeligi kanda saptayamazsjn ki idrarda bulasin

X