Hafif,ferah kokan yaz parfümü önerisi olan

colorfulballoons

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
1.992
2.037
333
Ben michael kors island'ı kullanıyodum orjinaldi ve kokusuna hayran kaldım.kalite kokuyo resmen.Ama çok pahalı kıyamıyorum parama bu parfümün açığı var mıdır veya buna benzer bi yaz kokusu önerisi olan var mı kızlar ya?

hafif kokuları fazla kullanmıyorum ama yıne de kullanmıs oldgum ve de begendıgım kokuları sıralayayım size.. bence gayet hos kokuyorlar.. tabı tenınızde mutlaka deneyın.. her tende ayrı etkıyı yaratmıyor maalesef..

Calvin Clein - Eternity Moment
Christian Dior - Dior Addict
Davidoff - Cool Water

hepsini orjinal kullandım.. umarım begenirsin sen de

teşekkürleeeer hemen içeriklerine bi bakıyorum şimdi :81:

baktım şimdi canım dior'un kokusunu biliyorum o birazcık ağır,cool water da sanırım unisex tarzda bi koku,eternity moment'ı merak ettim şimdi :)) kadınsı,ferah,hafif aynı zamanda kalıcı olan bi parfüm arıyorum ben yazın kullanabileceğim

cool water'ın erkek kokusu da var canım.. ama o bayan kokusundan farklı diye biliyorum ben :)
ayrıca cool water'ın dus jelini de kullanmıstım cok guzel kokuyor..
Calvin Clein hafif bir koku.. tester urunden kokla bakalım begenecek mısın :)
aklıma gelen olursa yazarım ama dedıgım gıbı cok fazla hafif koku kullanmadım ben..

Calvin Clein - Eternity Moment hafif bir koku ben kullanıyorum normalde baş ağrısı yapar parfümler bende ama bunun kokusu çok hafif etkilemiyor hiç tavsiye ederim :)

CK Eternity Moment B.Edp 100 Ml bu çok yattı aklıma çok sağol :))) pasiflora çiçeği notaları varmış içeriğinde,sanırım rahatlatıcı ferahlatıcı özelliği oradan geliyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…