Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güneş KremleriHafif bir bronzluk istiyorum,bronzlaştırıcı kremler kullansam olur mu?
aman sakın kısa süreye kadar avon temsilcisiydim geçen yaz bronzlaştırıcı krem almıştım önce bacaklarımda deneyeyim dedim allahtan yüzüme sürmemişim kremi ıslak olmayan tenine sürüyorsun simdi hatırlayamadım bir süre sonra yıkıyorsun aman allahım.. kahverengiye boyanıyor deri birde parmak aralarıma tam gelmemiş krem alaca bulaca oldu öyle hemende çıkmıyor iki haftada falan ancak çıktı vücudumdan ben tavsiye etmem ...belki ben yapamadım ama sen rizke girme derim...
ALLAH hayırlı etsin ,düğüne az kalmış...ne solaryum neden kremler ile oynama cildin de bence ...Yanlış bişey olur riske atarsan düğün öncesi kötü olur ALLAH korusun...eminim beyaz tene gelinlik daha çok yakışacaktır... Mutluluklar....
aman ha uzak dur, hic tavsiye etmiyorum.. ben yüzüme sürdüm leke leke oldu, bir yilda zor tam eski rengine döndü.. hic riske girme.. dügüne kadar günesi yakalarsan, otur balkonda 20-30 dk.. bronzlastirici kesinlikle sürme.. solaryum imkanin olsa bir iki seferlik sadece hafif olanini tavsiye ederdim, ki ona da pek saglikli denmiyor... ayrica suna dumankayanin bronzlastiran yag karisimini internetten bulup deneyebilirin.. ama vaktin azsa hic risk yapma artik... mutluluklar dilerim