Hadisenin yarmada performansn nasl buldunuz ??

beğenmedim sesi titriyordu resmen ayrıca vokallerin sesi de kulağa kötü geliyordu. kotlu klibindeki hali,sesi,dansı daha güzeldi.

beğenmedim sesi titriyordu resmen ayrıca vokallerin sesi de kulağa kötü geliyordu. kotlu klibindeki hali,sesi,dansı daha güzeldi.

aynen sana katılıyorum eşimdediki kızın sesi gitmiş pek fazla ümitlrnmedik bu yüzden ama o sesle iyi 4. oldu

Ben beğenmedim, hiç güzel değildi.
Çok yorgun gibi geldi bana...
Vokaller Hadise den daha iyiydi.

hiç beğenmedimmm

herkes bir sahne şovu hazırlamış bizimki ot gibi çıktı söyledi

fon kırmızı hadise kırmızı hiçbişey belli olmadıı

adamların üstündeki yeşil kıyafet ne alakaydı anlamadım

vokallerin sesi hadiseden çok duyulduu

hadisenin ses hiç çıkmadııı

kotlu hali çok eleştirildi ama o çok daha moderndi bu haline göre

Hadise 'nin performansını bende beğenmedim..Hiç sesi çıkmadı..Ama 1.olan şarkıdan çok daha iyiydi..

yarı finali seyretmiştim ama finali izleyemedim. eğer aynı performans ise sesini vokallar çok bastırdı. fon kırmızı diyorlar ama benim izlediğim diğer yarışmacılarında o renklere yakındı yani bir engelleme yapıldığını sanmıyorum. ki öyle düşünüyorlarsa söyleyip değiştirebilirlerdi.

ses kötüydü...hadisenin bi çok yerde nefesi yetmedi gibi geldi bana mirmirmirmir

dans..hadiseden bu şarkıya uygun daha oryantal tarz da danslar beklemiştim..hayal kırıklığı

amma velakin norveç e yine de bin basar kötükedihüso

Vallahi Hadisenin sesi çıkmıodu sadece bağırıodu şarkı söylemiodu vokalin sesi çıkıodu. Kiyafetinide beyenmedim kilolu gibi görünuordu ben daha bir deyişik bir kiyafet bekliodum açıkcası.:sm_confused:

bende begenmedim,maalesef..niye begenmedim.. daha farkli olabilirdi..hadise konserlerinde bile daha güzel söylüyordu..
dans gösterisi güzeldi,ugur yildiranin gösterisi yani..zaten puani aldirdiysa onun sayesinde olmustur..keske daha degisik kiyafet giyseydi, ABD de bosuna "sex sales" demiyorlar..belkide o pirlantali kiyafeti giyseydi daha cok puan alirdi kaydirigubbakcemile3

bence playbag olsaydı daha iyiydi ama canlı performansta sesi çıkmadı hadisenin...bence daha güzel sesi olan sanatçılarımız var...

mesela şebnem ferah

Çok stresli ve yorgun gördüm onu.. Bu hali de sesine fazlasıyla yansımıştı .. Sesi üzgünüm ama çok kötüydü.. O kadar amatörce söyledi ki, zaman zaman sesi yetmedi , kötü çıktı, velhasıl kelam

olmadı..

Sahne performansına da yansımıştı stresi.. O her zaman gözlerimizi alamadığımız kız gitmiş , yerine sanki zoraki dans eden, sırasını savmaya çalışan biri gelmişti.. Öyle değildi tabi ama bana

yansıyan görüntü böyleydi...

Olmadı Hadise, senden daha fazlasını beklemiştik.. Vatanı kurtaramadık..

Ama başımı kurtardım sanırım, aylardır haberlerde eurovision duymaktan, ne giyeceğine ilişkin dedikodulardan, yorumlardan , gaz vermelerden o kadar sıkılmışım ki artık bu yorumumla bu işe

noktamı koyuyorum...

Son düzenleme:
hadiseden daha iyi perfomans bekliyordum açikçasısengözlerimebaksanab,fakat birinci olanı norveçi de hiç beğenmedim:dilcikar:, ben Yhanayı beğendim :lepi:sesi çok güzel,sahne ve kız de güzellerdihihoyyyt,ve benim hiç sevmadiğim bir yanı var bu tür yarışmalarda her kez komşu ülkeye yüksek oy veriyorlar:enbuyukkk:

ben hadisenin performansını hiç beyenmedim bikere ses diye bişey yok okadar konser vericeğine biraz sesini eğitseymiş sadece göbek atmakla biyerlere gelinmiyo artık milletce bunu anlamalıyız :1closedeyes:

bence çok kötüydü
hadiseden çok vokallerin sesi çıkıyordusengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…