- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.720
Göğüslerim nasıl diye de yazaymış bari hay yaaDerin göğüs dekolteli elbisesiyle çektiği selfie beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
Eki Görüntüle 1815031
Sosyal medyayı en çok kullanan isimlerin başında gelen Hadise'nin paylaşımı olay oldu.
Şu sıralar 'O Ses Çocuklar' yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Hadise'nin derin göğüs dekolteli elbisesiyle çektiği selfie olay oldu.
Bu fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Hadise'ye hayranları büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık bir saat için de 55 bin beğeni alan fotoğrafa binlerce yorum yapıldı.
Eki Görüntüle 1815032
(hürriyet)
saç sarı kaş kara ahhaaay
okadar sarı saca okadar kara kas...
makyajsız halıyle makyajlı halı arasında kı fark
kadın komple plastık
yemin ediyorum toplama bilgisayarlara dönmüş sarı saça kara kaş, iğrenç ya.
ben begenmıyorum ya öyle :) kaşında ona yakın bir renk olması lazım , doğal gibi durması amaçlanıyorsa yakın renge boyanmalı fikrimce.Benim de saçlarım sarı-kızıl kaşlarım siyah
Hadise de tam esmer değil kumral kategorisine giriyor sanırım
ben begenmıyorum ya öyle :) kaşında ona yakın bir renk olması lazım , doğal gibi durması amaçlanıyorsa yakın renge boyanmalı fikrimce.
ayy hayretle okudum nasıl siyah ya :) aynı renk olmasa bile bir iki ton koyu olur ona da amenna ama böyle çiğ bir sarı ve simsiyah kaşlı da gezmesin kimse uğraşıp boyasın bence :)işte ben doğalım ama renkler zıt onu demek için yazdım :)
Aynı renk olması bence de daha güzel bir görüntü ortaya çıkarıyor
Bir kere boyattım ama saç gibi değil sürekli boyamak gerek. Bir de kaşta döküntü yapıyor boya(bende yaptı)
O nedenle saçlarım ayrı kaşlarım ayrı
ayy hayretle okudum nasıl siyah ya :) aynı renk olmasa bile bir iki ton koyu olur ona da amenna ama böyle çiğ bir sarı ve simsiyah kaşlı da gezmesin kimse uğraşıp boyasın bence :)
Selfiede 3. Kişi kim diye düşünüyordum kii. BuldumŞu saç kaş kombinasyonunu ben yapsam kezban olurum.
3 kişilik selfie
ekmeği burdan yiyo ama...Böyle konulara yorum yazmayı sevmiyorum çünkü insanların saçı başı zevki ilgimi çekmiyor eleştirmeyide doğru bulmuyorum ben sadece bu şahsın' ben Türk vatandaşı değilim neden vergi vereyim 'dediği günden beri çirkin ve nankör buluyorum o kadar....