Hadise'nin Fotoğafı Olay Oldu

Bunun neresi guzel yaa
yuzun ince uzun olunca aman coktun derler bu nasil oluyor da guzel oluyor ki :)

Göğüslerim nasıl diye de yazaymış bari hay yaa

O kadar çirkin bir kadın değil sexi bi kadın bi kere tamam anladık o kadar açmanın ne gereği var komple soyun artık bari alt frikik üst frikik yeter bıktık senden artık.

ben begenmıyorum ya öyle :) kaşında ona yakın bir renk olması lazım , doğal gibi durması amaçlanıyorsa yakın renge boyanmalı fikrimce.

işte ben doğalım ama renkler zıt onu demek için yazdım :)
Aynı renk olması bence de daha güzel bir görüntü ortaya çıkarıyor
Bir kere boyattım ama saç gibi değil sürekli boyamak gerek. Bir de kaşta döküntü yapıyor boya(bende yaptı)
O nedenle saçlarım ayrı kaşlarım ayrı

Hiç beğenmiyorum bu kadını. Sarının bu tonu hiç yakışmıyor ona. Kaşlar desen saçlarla uyumu böğ.
Güzelliği oralarını buralarını açmak sanıyorlar.

ayy hayretle okudum nasıl siyah ya :) aynı renk olmasa bile bir iki ton koyu olur ona da amenna ama böyle çiğ bir sarı ve simsiyah kaşlı da gezmesin kimse uğraşıp boyasın bence :)

ayy hayretle okudum nasıl siyah ya :) aynı renk olmasa bile bir iki ton koyu olur ona da amenna ama böyle çiğ bir sarı ve simsiyah kaşlı da gezmesin kimse uğraşıp boyasın bence :)

Canım o kadar çiğ sarı değilim
Zaten tam sarışın olduğunda muhakkak kaşlar da aynı ton olur.
Sarılık var kızıllıkta var ama kaşlarım koyu yani
Kiprik diplerim bile sarı ya da diğer tüyler kıllar sarı fakat kaşlarım değil
Anormal durmuyor, kaşlarımın dökülmesini de göze alamam beğenmeyen beğenmesin kocam beğenmiş almış

* profil fotomda ki marilyn saçları açık kaşları koyu onun gibi duruyor

G.t meme açmaktan çatal göstermekten ne anlar bir insan bende bunu anlayamıyorum. Yüzümde iş yok oralara bakın mı demek acaba? Hadisenin ilk piyasaya çıktığından bu zamanaki en büyük değişim bana göre saçlarıdır. O yağlı seyrek cansız mat saçlardan bu saçlara nasıl kavuştu bi sormak lazım

Böyle konulara yorum yazmayı sevmiyorum çünkü insanların saçı başı zevki ilgimi çekmiyor eleştirmeyide doğru bulmuyorum ben sadece bu şahsın' ben Türk vatandaşı değilim neden vergi vereyim 'dediği günden beri çirkin ve nankör buluyorum o kadar....

Allah ıslah etsin bu ve bunun gibileri ayıp ayıp ama bizim milletimiz böyle şeylerden haz alıyor kıyamet yaklaştı orada halimiz nice olacak ....

Türkiyedeki bir çok kadına göre güzel kadın bence .
Tek kusuru kaşları bi kaç ton açsa fıstık olur tam .
Fizikte var seksi gösteriyor ne giyse :)

ekmeği burdan yiyo ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…