Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten beyoncenın yan sanayisi acaip özeniyo beyoncenin dans ederken göğüs üzerinden toz atma hareketi bile aynı eğer bundan haberi varsa kesin giyer puhauhaha
bu giysiyi hazırlayan modacı yapmısda hazırmış bile bir hadisenin begenmesi kalmış
hep taslarla süslü bişimiş büstiyer tarzı bişi olcakmış
göbegi açık kalacak tabiii altınada gene mini bişidir sanırım
hadiseye ne giyse yakısır yaaaaaaa hemsom benim Şeniz
dün akşam haberlerde gösterdi şimdi adını unuttum bir erkek modacı sadece swaroski taşlardan büstiyer yapacakmış tek kolundan da bu taşlar sarkacakmış hemen hemen hazırlamış gösterdi gözlerim kamaştı harikaydı hatta hala önümü tam göremiyorum o derece yani parlak:roflol::roflol::roflol:
zaten beyoncenın yan sanayisi acaip özeniyo beyoncenin dans ederken göğüs üzerinden toz atma hareketi bile aynı eğer bundan haberi varsa kesin giyer puhauhaha
atinada giydigi kıyafet çok kötü çok bol hiç yakışmamış
saçlarıda makyajıda öyle ahım şahım bişey degil
kot ve göbegi açık beyaz tişört bile ondan çok daha güzeldi
saçı ve makyajıda
umarım eurovisionda böyle olmaz
atinada sakis ruvas yarışacakmış bu adam daha önce katılmadımı ya bu yarışmaya haksızlık