• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadin bayanlar akşam muhabbetine

kendi istediği için mi gitmiyor?

2 yıldır köyde görev yapıyoduk daha hiç yanıdan ayrılmadı dahada ayrılmam beni burakıp gitme kapıda bekle diyo bekliyom araada gideyim diyom çıldırıyo vallahiiii inşallah alışacak faliyet falan yaparken çok iyiz amma yemek zaamanı gelince cozutuyo vallahi

tşkr ederm cnm :utangac: ama yaşıyamıcam işte engüsel yanlarını gidicek 1 ay sonra okadr seviormki onu 2 sene nişanlı kaldk bi hafta ayrı kalamıodm napıcm nasl dayanıcam bilmioorm:s :1no2:

canım anlayabiliyrm seni zor ayrı kalmak.
neyse artık cicim aylarınızı eşin geldiğinde tekrardan yaşarsınız

2 yıldır köyde görev yapıyoduk daha hiç yanıdan ayrılmadı dahada ayrılmam beni burakıp gitme kapıda bekle diyo bekliyom araada gideyim diyom çıldırıyo vallahiiii inşallah alışacak faliyet falan yaparken çok iyiz amma yemek zaamanı gelince cozutuyo vallahi

o da zor olur öyle ya anneye çok düşkün demekki.
alışır zamanla ama bende öyleydim bırakmazdım annemi sonra alıştım.

tşkr ederm cnm :utangac: ama yaşıyamıcam işte engüsel yanlarını gidicek 1 ay sonra okadr seviormki onu 2 sene nişanlı kaldk bi hafta ayrı kalamıodm napıcm nasl dayanıcam bilmioorm:s :1no2:

oyy kıyamam bi arkadaşım ben köye tain çıktığında ağlıyodum napıcan tek başına diye allahın verdiği gün geçer demişti hakkaten 2 yıl yaşadım dağın tepesinde bi köydü şimdi ilçedeyiz unuttum bile hakkaten allahın verdiği gün geçiyo yeterki sağlık olsun

kısa dönemmi gidiyo

öyle tabi uzun görünen zaman aslında hemen geçiyor.
napcaksın cnm ailenle mi oturucaksın yoksa eşinin ailesi ile mi?

bnde istemezdm cnm ama yazılmış bikre alnıma napalım hayırlısıyla bi gidip gelsn herşeyy daa güsel olucak bnm için

huri37 hoşgeldn cnm bebişin büüünce çok güsel bi kıss olucak çok ttalı maşallah nazar değmesiin :nazar:

bayanlar oluşum uyanmıştı çıkmak zorunda kaldım sohbet koyulaşmış

Back