Hadi Sizi NoeL Pazarina götüreyim :)

off o neydi yaa gözlerim fıldır fıldır oldu süper valla
emeğine sağlık

ayyy cok güzel bi yermiş
cukulatalarada bayıldım askitom
boshayallersmile

oldum olası çarşı pazarı çok sevmişimdir hattaa değneklerimi kullanırken bile her çapa da kontrolden sonra cuma pazarına giderdik gezmeye :)))))
çok güzel resimler belli mi olur bi gün oranın pazarlarınada giderim:)))

noel pazarinda gidipte Glühwein icmemek olmaz ( alkolsüz olani tercih ediyorum ) sicak sarap oluyor arkadaslar mis gibi tarcin,karanfil kokulu..burnuma geldi kokusu sinif sinifff

birde nefis sekerle kramelize edilmis kuru yemisler en nefiside bademlisi...

birde simdi geldi aklima Bratapfel noel zamaninda pisirilir.. elmanin üst kismi sapka gibi kesilir, orta kismi ice dogru oyulur ve icine tarcin ceviz yada findik (ezilmis) ve balla sos yapilir elmalarin oyuk kismina doldurulur ve kesilen sapka kismi üzerine koyulur (dolma gibi).folyoya sarilip firinda pisirilir nefis oluyor tarcin ve elma zaten mustesem ikili...

arkadasin sayfasini yemek tarifi forumuna cevirdim özür..

Son düzenleme:
ahhaha madre :)))

glühwein ve bratapfel sevmiyorum ama gebrannte mandeln(dekerli badem) weihnachtsmarkta gittigimde vazgecilmezimdir..

paylaşım için tşkrler gerçekten çok güzell özellikle ben o çikolata ve elma şekerlerine bittimmaklinialirimsmile

canım lebkuchen istedi,negerküsse istedi bir de bretzel

resimler güzel benim ablam köln'de

gidersem zaten yılbaşında gideceğim ama bu ara işler yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…