Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

:lepi::teytey:ha gayret kizlar olucak sakin pes etmeyin gunluk bir litre suyunuzu yada daha fazlasini tuketirseniz cok faydasini goreceksiniz sigarayi birakan yada birakmak isteyenler denesin faydasi oldu bana kizlar akilda kalici bir tarih secin biraktiginiz gunun anlami olsun ha gayret kolay gele

iflah olmaz bir tiryakiyim, bu durumdan asla memnun değilim , ama bu kadar büyük cesaret gösteren siz değerli arkadaşlarımı tebrik etmek istedim..
sevgiyle kalın a.s.

slm kızlar uzun süredir kulübe giriyorum ilk defa buraya bakmak içimden geldi bende günde bir paket sigara içenlerdenim sürekli bırakacam yarın öbür gün böyle gidiyor yalnız sözüne çok sadık biriyimdir o yüzden sizler beni cesaretlendirdiniz bırakan arkadaşlar özellikle yardım alanlar azaltarakmı yoksa birdenmi bıraktı hadi beni yönlendirin yardım ltf bu arada bırakan arkadaşları çok tebrik ediyorum zorluğunu biliyorum çünkü hoşçakalın

lightlifecığım bu öyle bir illetki ben bırakalı bir ayı geçmesine rağmen arada halâ canım çekiyor bugün bir yakınımın oğlu yanımda sigara içti neredeyse, ver 1 tane içeyim diyecektim ama pes etmedim, normalde çevremde içen yok o yüzden aklıma pek gelmiyordu ama bugün direkten döndüm. sen ne durumdasın.

ben bir kerede bıraktım canım azaltarak bırakanda var.. herhangi birşey kullanmadım yardımcı olarak.. ama çok kişiden duydum allen carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bi kitap sigarayı bırakmada baya etkili oluyomuş. alıp okumanı tavsiye ederim.
Ben bıraktıysam herkez bırakır inanın opuyorumnanaktan

valla benimde aklıma gelmiyo değil ama canımın istediğinden değil sadece alışkanlıktan :)
eski alışkanlıkları bırakmak kolay olmuyor.. Meğer sigara hayatımın heranında benimle imiş.. herişin sonunda başında sigara geliyo aklıma.. bugün temizlik yaptım mesela sigara molası istedi canım :kedi: kahve molası yaptım bende :kedi:

ilk günlere nazaran çok çok rahatım masumum yaa.. ilk günler uykusuzluk vardı resmen bacaklarım geriliyodu sanki uyuyamıyodum.. şimdi öyle bi problemim kalmadı.. şuan eşim yanımda sigara içiyor mesela ama canım hiç istemiyor.. hatta içtiğni farketmiyorum bile..
ama bazen şöyle bir fırt çekip ciğerlerime işlemesini istiyorum fakat sigaranı tadının iğrenç geleceğini de biliyorum daha öncelerden tecrubeliyim :)

ınsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi ne kadar zor oluyormuş, ben daha önceki bıraktığımdada şimdide muhakkak arada bir aklıma geliyor, benim şefim bırakmıştı ve derdiki bırakalı 11 yıl oldu ama daha bugün bırakmış gibi canım çekiyor, herhalde bende öyle olucam ama başlamayımda canım çekerse çeksin arada bir ne yapayım.

hadi yaa hala canı çekiyomuymuş akannehir akannehir akannehir ama zaten uzmanlarda diyorki sigara içmiş bırakmış kişi potansiyel içme meyili olan insandır..
ahhh bu sigarayı icad edenin yakasına öbür dünyada okadar çok kişi yapışacakki.... klava:
bu dünyada paraya para demedi ama öbür dünyada çok kişi yapışacak yakasına.. ne illetmiş bee.. 11 yıl sonra bile peşini bırakmıyo yani.. benneyaptımki

evet canım haklısın çok kişi hesap soracak ama sonuçta bizlerin eline olan olan birşey içip içmemek hayırlısı olsun bakalım şimdilik idare ediyoruz bakalım,

çok güzel olmuş bu. En güzeli de sizin kararlılığınız.bi başını okudum, bi de sonunu. Hala devam etmenize çok sevindim. Ben size katılmak istiyorum. Tavsiyelerde çok aklıma yattı. Mesela evde 4, 5 sigara bırakma. Çünkü ben de evde sigara yoksa ve o an canım istemişse bi yolunu bulur alır bi de içerim. Kimseye söylemem olayını da tuttum. Çünkü gelen yorumlar iyi olmuyo. Ne zamana kadar, gibi saçma sapan yorumlar geliyor. Ben daha önce de bıraktım ama hep bi taneden bişey olmaz diye bi keyif sigarası içtim. Tabi o içtiğim sigarayla kalmadı. Biraz daha topiği okuyup size katılmak istiyorum. Bırakırsam çok mutlu olucam. Hem sağlığım gitmiyicek, hem de pparam :)))

Ben 18 gün önce bir daha içmiycem dedim ve 4 gün içmedim.Arkadaşım kahve içmeye gelmişti,o içerken bi tane içeyim bari dedim ve o sigara bana çok zevkli geldi.ıki gün sonra yine arkadaşlarla içtim ve paket almıycam dedim bu sefer.arkadaşlarla buluştukca ikram ederlerse 1 tane içerim dedim ve 10 gün sonra tekrar sigara aldım.....Ama çoooook pişman oldum....4 yaşındaki kızım bana "Anne çok pis kokuyosun" diyor...........

sizleride aramıza bekliyoruz kızlarrr..

Arada bir hareket lazim buraya ugrayacam sigarayi birakmaya calisanlara destek amacli sergum bu arada selamalar bidenem birak su zikkimida guzelugune guzeluk katsin balimmm .

slm kızlar bende sigarayı bıraktım
nasılmı her sehpaya biraz çerez koydum canım sigara istedikçe bir iki attım ağzıma bol bol yeşil elma yiyorum sakız çiğniyorum sigaraya sıra gelmiyor birde özel günlerde dışarda yemek yiyoruz gün yapıyoruz ama sigara içecek yer yok artık kapı önleri bana çok ters geldi sanki kendimi dışlanmış gibi hissettim hanım olarak kendime yakıştıramadım şık olmuyor wel hasıl sigarayı bıraktımmmmmm rahatladım...hiçde aramıyorum kurtuldum

Şu an bana da sigara içenler çok pis kokuyor, bıraktığın gün sen de anlayacaksın :sinifsinif:
Evde içiliyor kapı pencere açıyorum sürekli, ahır gibi kokuyor sanki evin içi kafamçokkarıştı Yolda yanımdan sigara içen biri geçince yine tiksiniyorum, o kadar kötü ki o koku..
Senelerdir içen ben değilmişim gibi nefret ediyorum o kokudan :kedi:

Canım kilo almazsın inşallah, bu çerez işini falan çok abartmamak lazım zemuszemus
Ve dediğin çok doğru, sigarayı bıraktım ve zorluk çekmiyorum bu sefer, çünkü dışarıda hiçbir yerde içilmiyor zaten. Kapı önlerinde sigara içmek de hiç bir kadına yakışmıyor :hulya: Bulunduğum ortamda birileri sigara içmeye gittiğinde kendimle gurur duyuyorum, böyle birşeye ihtiyaç duymadığım için. Kısaca içerken kızmış olsak da, bu yasa bizim için çok büyük destek zemuszemus

çok haklısın canım ben ilk bıraktığımdada işyerinde de yasaklanmıştı ve bırakmak benim için kolay olmuştu insanın çevresinde içen fazla olmayınca nefsi ile savaşması daha kolay oluyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…