Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

akşam partideydim.. kenan doğulu ile çoştuk.. beyazıt öztürk esprileri ile kırdı geçirdi.. erdal özyağcılarda oradaydı :) bu parti bana baya iyi geldi.. :) içeride sigara yasaktı tabi tiryakiler dışarı çıktılar sigara içmek için. ilk defa bu sigara yasağından memnun kaldım.. önceleri kızıyodumda neden yasak? insanların içme özgürlüğü de var neden yasaklıyolar derdim ama sigarayı bırakınca anladım çok yerinde bir karar opuyorumnanaktan

Evet arkadaşlar ben de bırakmayı planlıyorum.Allen Carr'ın ''SıGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU'' adlı kitabını okuyorum.Kitabı okurken sigara içmeye devam etmek gerekiyormuş.Yazarın talimatlarına uymak gerekiyormuş.Bırakma konusunda zorluk çeken dostlara tavsiye ediyorum.Hakikaten kitabın daha başlarındayken bile sigarayı bırakmak o mutluluğu ve o özgürlüğü yaşamak istiyorsunuz.Sabırsızlanıyorum bırakmak için bu esaretin sona ermesi çok güzel olacak.ıki sene önce ZYBAN kullandım ama yine de bırakamadım.Bakalım şimdiden heyecanlıyım.

inan Allen Carr'ın her söylediğini yapman durumunda bırakamamak için hiçbir sebebin yok. Çok rahat olacaksın. Durumdan haberdar et beni lütfen, çok merak ediyorum:)

inşallah başarılı olup bu bağımlılııktan sende kurtulursun canım. opuyorumnanaktan

ben 3 şubat gelince 2 yıl oluyor bırakalı .16 yaşında başladım. günde 1 paket 20 yıl içttim sağlığım bozuldu inanın doktorum iç dese içerim. işişten geçmeden bir daha başlamayın

inan Allen Carr'ın her söylediğini yapman durumunda bırakamamak için hiçbir sebebin yok. Çok rahat olacaksın. Durumdan haberdar et beni lütfen, çok merak ediyorum:)

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim.Seni haberdar ederim tabi ki.Sen de bu yöntemle mi bıraktın ?

iki sene oluyor bırakalı ,inanın kızlar aklıma bile gelmiyor,canım çekmiyor, üstelik kokusu çoook pis geliyor, hiç tekrar içeceğimi zannetmiyorum,öyle bir isteğim yok.
içerken çook güzel geliyordu,ne kokusu,nede zararını umursuyordum.Ama bırakınca ne kadar pis koktuğumuzu gördüm,
dışarıda ilk fırsatta sigara içenleri gördükçe ne kadar aciz olduğumuzu da gördüm,sigara içmeyen insanların içen insanları zavallı,aciz ,insanlar olarak gördüklerini anladım.
ben sdece beynimi hazırladım kendime süre verdim o süre içinde hem sigaramı içtim,hem de beynime komutu verdim,verdiğim süre dolmadan bıraktım,
ilk zamanlar şeytanın bol ca dürttüğü zamanlardır,
o zamanları atlatırsanız sonrasında şeytan yanınıza bile uğramıyo inanın.
unutmayın her şey istemekle başlar, zannettiğiniz kadar zor değil,
ben başardım,sizde başarırsınız.
haydin kızlarrrrrrrrrr

ben 3 şubat gelince 2 yıl oluyor bırakalı .16 yaşında başladım. günde 1 paket 20 yıl içttim sağlığım bozuldu inanın doktorum iç dese içerim. işişten geçmeden bir daha başlamayın
sağlık sağlık sağlık... kaybedilince anlaşılıyor kıymeti maalesef.. şu illeti bırakmak için illa doktorunmu demsi lazım değilmi?? ben doktorun demesi ile bırakmadım ama bebiş düşündüğüm için ve bir düşük yaptığım için doktorum bırakmamı söyledi.. hamilelik sırasında içmesen bile öncesinde içmen düşüğe sebep olur dedi. tabi okadar yıllık dostumun bana bunları yaptığını bilmek ve bu gerçeğin yüzüme vurulması üzdü beni.. bırakmam gerektiğini bende biliyordum ama bebeği olan ve pofur pofur içenleri biliyorum oyüzden onların nasıl oluyorsa benimde olur diyordum.. sonra kendimi hazırladım şu bırakma işine dedim artık bırakıyorum.. ve sigara ile olan dostluğumuza onun bana kazık atması sonucu son verdik..
artık kendisinin baş düşmanıyım.. ve oyüzden buradayım..
haaa doktorum iç dese içermiyim ?bu saatten sonra kendisi dostum olamaz içmemmm..

Lightlife sen öncü oldun bi bakıma bizlere.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah bırakacağım canım.
rica ederim xesa sağlığımız ve sevdiklerimiz için çok kısa bir süre dişimizi sıkıcaz ve elveda dicez bu bağımlılığa.. sadece 10 gün sıkıntısı var gerçekten sonradan vücut alışıyor..
Nekadar kötü değilmi? " bağımlı olmak" "sigara bağımlısı" sen çocuğunun istediği kalemi silgiyi ona alamazken sigaranı cebinden eksik etmiyorsun!!! niye? bağımlımısın yoksa?
yok değilim :kedi:
içme ozaman..
evet bağımlıyım.. :bbo:
5 yaşındaki yeğenim ben mutfakta sigara içerken yanıma gelip offf daha bitmedimi sigaran zararlı o.. ölüceksin.. niye içiyosun.. hadi gel oynayalım.. sen ölürsen ben ağlarım mafoldumben diyodu.. ona vericek tek cevabım yoktu..
lütfen kurtulalım şundan.. mis kokalım. opuyorumnanaktan artık saçlarımdaki şampuan kokusu 3 gün gitmiyor biliyomusunuz :lepi: süper bişey..

:lepi: desteğin için teşekkürler.. senin gibi sigarayı bırakmış arkadaşları görmek istiyoruz burada.. ben henüz çok yeniyim bırakalı 15 gün oldu ama alıştım sayılır ilk günlerdeki stresli hallerim bitti nadiren sinirleniyorum :kedi:

hadi amaaaaa....... önceden sigara içmek bir ayrıcalık zenginlik ifadesiymiş ama şimdi zavallı olarak bakılıyor içenlere... yolda giderken arabadayım bakıyorum dikkan önündekilerin çoğu sigara içiyor.. bu soğukta çıkmışlar dışarı üşüye üşüye sigara içiyolar.. siz benim yerime geçin ve bakın onlara.. ne düşünürsünüz? ben acıdım.. keşke dedim keşke bıraksanızda kurtulsanız şu illetten..

kızalr ben sigarayı bırakacağımı aklıma getirince bile canım sigara istiyor bırakmak için haplar falan tedaviler varmiş yazar mısınız bana ben 4 senedir içiyorum günde 1 paket içiyordum işe başlayalı 3 ay oldu fırsatım olmadığı için fazla içemiyorum 2 günde bir pakete düştü nerdeyse ama tek başına üstesinden gelemiyorum ne yapmam lazım beynim uyuşuyor kendimi birşeye veremiyorum içmeden
gece içmeden yatarsam uyku tutmuyor bi hap ilaç falan söyleyin valla yatar kalkar duacınız olurum

merhabalar daha önceleri sigarayı bırakma girişimlerim esnasında yakın bir arkadaşıma sürekli bırak şunu çok zararlı iğrenç kokuyosun vs derdim. oda bana derdiki bana öyle deme çünkü sen nezaman bana bırak desen aklıma takılıyo ve ciddi ciddi bırakmak istiyor ve akşam eve gidince düşünüyorum düşünürkende 1 sigara yakıyorum sonra 1 tane daha 1 tne daha.. böylece daha çok içiyorum derdi :) seni ona benzettim bi anda :) insan bi işe başlamadan yada sakin bişekilde düşünmek için bile şu illete sarılıyor sanki faydası varmış gibi.. işte alışkanlık olduğu için düşünme aşamasında bile ilk önce yakıyoruz bir tane. bir tane daha derken bırakamam ben bu illeti diyoruz yada başka zamana erteliyoruz..
Tedavi yöntemlerine gelince ben bu sitede en çok duyduğum allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye bi kitap.. sende duymuşsundur. çok kişi övüyor bu kitabı.. bu kitabı alıp okuyabilirsin.. okurken sigarayı içmeye devam ediyormuşsun.. kitap bittiğinde zaten sigara içmek istemiyormuşsun.. ama bence istek çok önemli.. istemeyen insanada kitap fayda etmez.. sende bu istek mevcut.. bence bu kitabı alıp okumalısın yada internetten indirenler varmış indirebilirsin.
sağlıcakla kal canım umarım yakın zamanda seni de aramızda görürüz. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

listeye kimsenin katılmamasından da anlaşılıyorki sigara içen insana sigarayı bırakması karşılığında para biriktirmesi teklifinin yanında üstüne para vereceğinizi teklif bile etseniz sigaranın galibiyeti yine ortada
bundan sonra bende listeyi düzenlemicem lakin sigarayı bırakma konusunda hiç bir etkisi yok bende zaten birikmiş paramı kendim biliyorum.. listeyide siliyorum.. arada buralara uğramaya çalışırım hoşçakalın.

senağlama gercektende sasirdim kaldim katilim hic yok denecek kadar aaa herkes nasilda baglanmis bu zikkima kendime bir kere daha hayran oldum ben bir harikayimmm sigariyi biraktim tam bir yil once yasasinnn ben neymisim derdim yokmus hergunum nese icinde fatura odemiyorum nerde bulursam orada yasiyorum kisaca bu dunyali degilmisim sigarayi biraktigima gore ben bir uzayliyim 18 yil ictim bu zikkimi ve biraktim. lightlife sana destegim sonsuz yikilmak yok haatim birimiz ayakta kalmaliyizsenağlama

evet canım bu illetten kurtulan nadir insanlardan biriyiz. Zayıflama topicleri dolup taşıyo sigara bırakma topicine katılım hiç yok denecek kadar az.
Desteğin için teşekkür ederim..

canım benim yaa beni de ekler misin gerçi çok yeniyim :ecrin_bebek:ama inan ki daha şimdiden bu zıkkımı bıraktığım için çok memnun ve mutluyum:teytey:.Dün akşamdan beri içmedim ve içmemeye de büyük bir ant içtim.Umarım tuzağa düşmem.5 yaşında bir oğlum var ve ben ona kararımı açıkladığımda beni nasıl kucakladı görmeliydiniz.Zaten benden gizli sigaralarımı saklardı veya çöpe atardı.Ona bu kötülüğü yapmamam gerektiğine karar verdim ve Allen Carr' ın kitabı sayesinde sorunsuz bıraktım ki ben bir gün olur da bıraktığımı görür müyüm diye hep merak ederdim ve bu cesaretsizliğimden bırakmayı deneyemedim bile.Sadece ilaç kullandım.Evet ilacı kullanırken çok yan etkisini gördüm geceleri uyuyamadım,ayaklarımın tabanı cayır cayır yanıyordu ve okuduğum haberlerde bu kullandığım ilaç yüzünden ölenlerin olduğunu bile duymuştum ama pes etmek istemiyordum.Ölümü bile göze almıştım bu zehirden kurtulmak için.Yaklaşık bir-bir buçuk ay hiç sigara içmedim ama ilaç vücudumdan yavaş yavaş uzaklaşıp etkisini azaltınca ben de sigaraya tekrar yakınlaşmaya başladım.Hep hayalimdi sigarayı bırakmak.Nihayet oldu, LIGHTLIFE cığım, sana ve Allen Carr' a çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan.

Müjdeyi veriyorum: SİGARAYI BIRAKTIIIIIM.Aslında çok da gaza getirmesem kendimi iyi olacak.EbRuLi SuLTaN cığım kitapta yazanlara harfiyen uydum ve hiç zorlanmıyorum şimdilik.Umarım böyle sürer.Desteğin için çok teşekkür ederim canım.

tebrik ederimmm :lepi: :lepi: :lepi: süpersinn.. :lepi: artık bebişin sana sarılınca kül tablası kokmayacaksın.. mis kokacaksın.. geçenlerde bir programda doktor diyorki anneler sigara içtikten sonra üzerindeki sigara kokusunun çocuğunu etkilememesi için çocuğuna sarılmadan önce üstünü değiştirmeli. kafamçokkarıştı kokusu bile ona zararlıymış. duyunca daha bi hayretler içinde kaldım.. birde sana tavsiyem eğer çok daralırsan çık dışarı derin derin ciğerlerine işleyinceye kadar nefes al.. krizin geçmezse şöyle düşün bu kriz enfazla 1 saat sürecek sonra geçecek ben buna dayanabilirim 1 gün içmemiş insanım vazgeçmicemmm..
pes etme sakın.. ağlama krizlerin bile tutabilir sebepsiz yere ama geçecek bitecek. konuşmak istediğinde buraya yazabilirsin yada msj yazabilirsin bana.. seve seve destek olurum bu konuda opuyorumnanaktan
çok doğru bi karar verdin.. oğlun seninle gurur duyuyor inan..

buarada hergün günlük karını yazarsan listeye eklerim canım.. kurtuluş tarihin 24.12.2009 mu? yeniyıla kendine ve oğluna bir güzellik yaparak gireceksin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…