Evet arkadaşlar ben de bırakmayı planlıyorum.Allen Carr'ın ''SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU'' adlı kitabını okuyorum.Kitabı okurken sigara içmeye devam etmek gerekiyormuş.Yazarın talimatlarına uymak gerekiyormuş.Bırakma konusunda zorluk çeken dostlara tavsiye ediyorum.Hakikaten kitabın daha başlarındayken bile sigarayı bırakmak o mutluluğu ve o özgürlüğü yaşamak istiyorsunuz.Sabırsızlanıyorum bırakmak için bu esaretin sona ermesi çok güzel olacak.İki sene önce ZYBAN kullandım ama yine de bırakamadım.Bakalım şimdiden heyecanlıyım.
Evet arkadaşlar ben de bırakmayı planlıyorum.Allen Carr'ın ''SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU'' adlı kitabını okuyorum.Kitabı okurken sigara içmeye devam etmek gerekiyormuş.Yazarın talimatlarına uymak gerekiyormuş.Bırakma konusunda zorluk çeken dostlara tavsiye ediyorum.Hakikaten kitabın daha başlarındayken bile sigarayı bırakmak o mutluluğu ve o özgürlüğü yaşamak istiyorsunuz.Sabırsızlanıyorum bırakmak için bu esaretin sona ermesi çok güzel olacak.İki sene önce ZYBAN kullandım ama yine de bırakamadım.Bakalım şimdiden heyecanlıyım.
inan Allen Carr'ın her söylediğini yapman durumunda bırakamamak için hiçbir sebebin yok. Çok rahat olacaksın. Durumdan haberdar et beni lütfen, çok merak ediyorum:)
inşallah başarılı olup bu bağımlılııktan sende kurtulursun canım. opuyorumnanaktan
sağlık sağlık sağlık... kaybedilince anlaşılıyor kıymeti maalesef.. şu illeti bırakmak için illa doktorunmu demsi lazım değilmi?? ben doktorun demesi ile bırakmadım ama bebiş düşündüğüm için ve bir düşük yaptığım için doktorum bırakmamı söyledi.. hamilelik sırasında içmesen bile öncesinde içmen düşüğe sebep olur dedi. tabi okadar yıllık dostumun bana bunları yaptığını bilmek ve bu gerçeğin yüzüme vurulması üzdü beni.. bırakmam gerektiğini bende biliyordum ama bebeği olan ve pofur pofur içenleri biliyorum oyüzden onların nasıl oluyorsa benimde olur diyordum.. sonra kendimi hazırladım şu bırakma işine dedim artık bırakıyorum.. ve sigara ile olan dostluğumuza onun bana kazık atması sonucu son verdik..ben 3 şubat gelince 2 yıl oluyor bırakalı .16 yaşında başladım. günde 1 paket 20 yıl içttim sağlığım bozuldu inanın doktorum iç dese içerim. işişten geçmeden bir daha başlamayın
rica ederim xesa sağlığımız ve sevdiklerimiz için çok kısa bir süre dişimizi sıkıcaz ve elveda dicez bu bağımlılığa.. sadece 10 gün sıkıntısı var gerçekten sonradan vücut alışıyor..Lightlife sen öncü oldun bi bakıma bizlere.İlgin için çok teşekkür ederim.İnşallah bırakacağım canım.
:lepi: desteğin için teşekkürler.. senin gibi sigarayı bırakmış arkadaşları görmek istiyoruz burada.. ben henüz çok yeniyim bırakalı 15 gün oldu ama alıştım sayılır ilk günlerdeki stresli hallerim bitti nadiren sinirleniyorum :kedi:iki sene oluyor bırakalı ,inanın kızlar aklıma bile gelmiyor,canım çekmiyor, üstelik kokusu çoook pis geliyor, hiç tekrar içeceğimi zannetmiyorum,öyle bir isteğim yok.
içerken çook güzel geliyordu,ne kokusu,nede zararını umursuyordum.Ama bırakınca ne kadar pis koktuğumuzu gördüm,
dışarıda ilk fırsatta sigara içenleri gördükçe ne kadar aciz olduğumuzu da gördüm,sigara içmeyen insanların içen insanları zavallı,aciz ,insanlar olarak gördüklerini anladım.
ben sdece beynimi hazırladım kendime süre verdim o süre içinde hem sigaramı içtim,hem de beynime komutu verdim,verdiğim süre dolmadan bıraktım,
ilk zamanlar şeytanın bol ca dürttüğü zamanlardır,
o zamanları atlatırsanız sonrasında şeytan yanınıza bile uğramıyo inanın.
unutmayın her şey istemekle başlar, zannettiğiniz kadar zor değil,
ben başardım,sizde başarırsınız.
haydin kızlarrrrrrrrrr
kızalr ben sigarayı bırakacağımı aklıma getirince bile canım sigara istiyor bırakmak için haplar falan tedaviler varmiş yazar mısınız bana ben 4 senedir içiyorum günde 1 paket içiyordum işe başlayalı 3 ay oldu fırsatım olmadığı için fazla içemiyorum 2 günde bir pakete düştü nerdeyse ama tek başına üstesinden gelemiyorum ne yapmam lazım beynim uyuşuyor kendimi birşeye veremiyorum içmeden
gece içmeden yatarsam uyku tutmuyor bi hap ilaç falan söyleyin valla yatar kalkar duacınız olurum
senağlama gercektende sasirdim kaldim katilim hic yok denecek kadar aaa herkes nasilda baglanmis bu zikkima kendime bir kere daha hayran oldum ben bir harikayimmm sigariyi biraktim tam bir yil once yasasinnn ben neymisim derdim yokmus hergunum nese icinde fatura odemiyorum nerde bulursam orada yasiyorum kisaca bu dunyali degilmisim sigarayi biraktigima gore ben bir uzayliyim 18 yil ictim bu zikkimi ve biraktim. lightlife sana destegim sonsuz yikilmak yok haatim birimiz ayakta kalmaliyizsenağlama
listeye kimsenin katılmamasından da anlaşılıyorki sigara içen insana sigarayı bırakması karşılığında para biriktirmesi teklifinin yanında üstüne para vereceğinizi teklif bile etseniz sigaranın galibiyeti yine ortada
bundan sonra bende listeyi düzenlemicem lakin sigarayı bırakma konusunda hiç bir etkisi yok bende zaten birikmiş paramı kendim biliyorum.. listeyide siliyorum.. arada buralara uğramaya çalışırım hoşçakalın.
inan Allen Carr'ın her söylediğini yapman durumunda bırakamamak için hiçbir sebebin yok. Çok rahat olacaksın. Durumdan haberdar et beni lütfen, çok merak ediyorum:)
canım benim yaa beni de ekler misin gerçi çok yeniyim :ecrin_bebek:ama inan ki daha şimdiden bu zıkkımı bıraktığım için çok memnun ve mutluyum:teytey:.Dün akşamdan beri içmedim ve içmemeye de büyük bir ant içtim.Umarım tuzağa düşmem.5 yaşında bir oğlum var ve ben ona kararımı açıkladığımda beni nasıl kucakladı görmeliydiniz.Zaten benden gizli sigaralarımı saklardı veya çöpe atardı.Ona bu kötülüğü yapmamam gerektiğine karar verdim ve Allen Carr' ın kitabı sayesinde sorunsuz bıraktım ki ben bir gün olur da bıraktığımı görür müyüm diye hep merak ederdim ve bu cesaretsizliğimden bırakmayı deneyemedim bile.Sadece ilaç kullandım.Evet ilacı kullanırken çok yan etkisini gördüm geceleri uyuyamadım,ayaklarımın tabanı cayır cayır yanıyordu ve okuduğum haberlerde bu kullandığım ilaç yüzünden ölenlerin olduğunu bile duymuştum ama pes etmek istemiyordum.Ölümü bile göze almıştım bu zehirden kurtulmak için.Yaklaşık bir-bir buçuk ay hiç sigara içmedim ama ilaç vücudumdan yavaş yavaş uzaklaşıp etkisini azaltınca ben de sigaraya tekrar yakınlaşmaya başladım.Hep hayalimdi sigarayı bırakmak.Nihayet oldu, LIGHTLIFE cığım, sana ve Allen Carr' a çok teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?