bi gün bende buraya sigarayı bıraktım diye yazmak istiyorum...
acayip imreniyorum bırakanlara
5 gün harika arkdaşım. Sen o şeytana sakın uyma 5 günlük emeğine yazık olurbugün 5. Günüm. Ama dün akşam resmen delirecektim. Akşam yemeğinde söylemesi ayıp pide yedim. Zaten pide yiyince eskiden de çok sigara içerdim üstüne. Canım nasıl sigara istedi anlatamam. Meyveler yedim, sular içtim. Yok. şeytan kaç kere dürttü. Ama içmedim. Bakalı bu günüm nasıl geçecek.
çerez çok tehlikeli hem kilo yapıcı hemde sigara istetici.vazgeç çerezlerden derim. Kaldığın yerden devam et içtiklerini boşver içme baştan başlayaprak dökümü bile kesmiyor beni ,yemediğim çerez, çay ,kola ,bitki çayı kalmadı bugün neden böyle oldualsanaalsanasmile
mafoldumben
slm kızlar aramıza hoşgeldiniz ben uzun zamandır yazamıyordum topice, bugün tam 29 gün oldu bu illetten kurtulalı ama nekadar belli etmemeye çalışsamda ilk hafta benide çok zorladı ama yemek dışında evde yada dışarda beni oyalıyacak farklı şeyler buldum bazıları çok uçuktu anlatamam kaydirigubbakcemile3 şimdi gayet iyim arada aklıma gelmiyor desem yalan olur ama biz şeytanla yollarımı çoktan ayırdık dinlemiyorum artık onu sempatiksalakcinni size birde önerim olcak kızlar canınız gerçekten çok sigara istediğinde hemen dişlerinizi ve özellikle dilinizi fırçalayın hem sigara hemde yemek isteğini yok ediyor ayrıca dilinizdeki iğrenç tat tabakasından kurtuluyorsunuz bende işe yaradı olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?