Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

merhaba
ben bugün 3. günümdeyim. hep sigarayı bırakmak istediğimi ama eşimin ve iş arkadaşlarımın içmesini bahane ederdim. birden ben bunu bırakıcam artık dedim. cumartesi gece 3 de son sigaramı içtim. bugün diğer 2 güne nazaran daha rahatım. eşim hala evde içmeye devam ediyor. canım sigara istediğinde bırakarak neler kazanabileceğimi düşünüyorum. ve henüz kimseye kesin dille bıraktım demiyorum. sadece bugün içmicem diyorum. ve ileride ne gibi olmulu şeyler yaşayacağımı merak edip 3 günlük emeğimi boşa atmamaya çalışyorum. allah yardım etsin hepimize...

Ben bırakamadım bırakıp başladım sürekli şimdi günde 3,4 tane içiyorum ama çok yakında bıraktım diyip sizden yardım isteyeceğim bana yardımcı olur musunuz kızlar.......

geldim burdayım.bugün çok mutluyum.hala sigara içmiyorum ve ayrıca artık aramıyorum da.bir hafta önce inanılmaz sinirlendim birine ve tam hatırlamıyorum sanırım 1 adet içtim ama inanılmaz tiksindim.demekki artık istemiyo benim bünyem bu illeti.sadece beynim istiyomuş.sanırdım ki bi yakınca hep yakıcam.ama yakmadım yani içmiyorum.çünki beynimde böyle bi kuralın olmadığını kabul ettim,anladım.
çok mutluyum kızlar.tamamen kurtuldum sanırım artık.yoksa ben o sigarayı içtikten sonra hala içiyo olurdum şu anda.YANİ O SİGARAYI YAKARAK SANIRIM KENDİME MEYDAN OKUDUM.VE YİNE BEN KAZANDIM.artık içmiyorum.herkese selamlar

bugün 4. günüm. öksürüklerim daha çok arttı. sabah yine boğazımda sigaranın tadı vardı. ne zaman geçecek bu. bugün itibarıyle karım 22 lira. geçenlerde çok beğendiğim eteği alamamıştım. fiyatı sadece 20 liraydı.

en kötü alışkanlığım sigara bırakmam şart nasıl yapacağım bilmiyorum ama bende yakında bu illetten kurtulacağım sizleride takip ediyorum:)bana örnek olacaksınız hadi bakalım size kolay gelsin inşallah içmezsiniz kızlar

selam kızlar.. nursunazcım devam etmemiş olmana sevindim..
Bende içmiyorum akalıma bile gelmiyo artık.. gelsede onun bana çare olmayacağının farkındayım oyüzden sildim onu hayatımdan.. ettiğim kara gelince.. hiç bilmiyorum hesapta etmiyorum artık.. bugün ayın 10'u sanırım ve ben onu hayatımdan sileli 2 ay oldu..
Bazı arkadaşlar bırakmayı istediklerini ve yardım etmemizi istemişler.. tabiki seve seve yardımcı oluruz destek bizden istemek sizden :) ama bizim buralarda olmadığımız zamanlar kendinizi yanlız hissetmemeniz için içinizden geçenleri buraya yazabilirsiniz..

bi güzellik yaparsınız artıkkaydirigubbakcemile5

ben denedim 2 kez bırakmayı ama ah o mutsuzluk duygusu yok mu
sanki hayatın anlamı elimden alınmış gibi dolandım durdum
ooff çok zor...
o yüzden kutluyorum tüm bırakanları

dün çok kötü birgün yaşadım,biliyordum sigara içince herşeyin düzelmeyeceğini ama dayanamadım yaktım bir tane 2 fırt çektim attım sinirim 2 kat arttı hem içtiğime hem olanlara,neyse bugün itibariyle 27 gün olmuş içmeyi bırakılı ama bugün korkunç bir istek duydum içmek için ve şu saat oldu bitmiyor bu istek geçen hafta daha rahattım unutmuştum resmen ama bugün çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmafoldumben
mafoldumben

Son düzenleme:
yaprak dökümü bile kesmiyor beni ,yemediğim çerez, çay ,kola ,bitki çayı kalmadı bugün neden böyle oldualsanaalsanasmile

mafoldumben

Bugün 5. Günüm. Ama dün akşam resmen delirecektim. Akşam yemeğinde söylemesi ayıp pide yedim. Zaten pide yiyince eskiden de çok sigara içerdim üstüne. Canım nasıl sigara istedi anlatamam. Meyveler yedim, sular içtim. Yok. şeytan kaç kere dürttü. Ama içmedim. Bakalı bu günüm nasıl geçecek.

BugÜn ıÇmeme kararın dayım sabah 6:30 da kalktım bıraz yÜrÜyÜŞ yaptım sonrada ıŞe geldım Şımdılık ıyı gıdıyor ama aklımda hep Çıkmıyor aklımdan:)

5 gün harika arkdaşım. Sen o şeytana sakın uyma 5 günlük emeğine yazık olur

yaprak dökümü bile kesmiyor beni ,yemediğim çerez, çay ,kola ,bitki çayı kalmadı bugün neden böyle oldualsanaalsanasmile

mafoldumben
çerez çok tehlikeli hem kilo yapıcı hemde sigara istetici.vazgeç çerezlerden derim. Kaldığın yerden devam et içtiklerini boşver içme baştan başla

7 gün önce sigarayı bıraktım ..:hooray:

ama gelmeye başladılar artık soldan soldan...delikafadulden

durmadan birşeyler yemekten karnım davul gibi oldu..ya sigara içip ölecez yada obez olup yaşaıyacağız anlaşılan:CüvCüv:cokacimcoook

arkadaşlar ben çerez falan yemiyorum. eğer canım çok birşeyler isterse eti formun çubuklarından yiyorum. sürekli yudum yudum su içiyorum. suyun tadına varmaya çalışıyorum. evde de meyve yiyorum. hiç çereze dadanmadım daha. ama dün akşam gerçekten çok kötüydüm. bu arada ben çok önemli bir sınava hazırlanıyorum. ders çalışlırkan eksikliğini çok hissediyorum ama eminim geçecek.

slm kızlar aramıza hoşgeldiniz ben uzun zamandır yazamıyordum topice, bugün tam 29 gün oldu bu illetten kurtulalı ama nekadar belli etmemeye çalışsamda ilk hafta benide çok zorladı ama yemek dışında evde yada dışarda beni oyalıyacak farklı şeyler buldum bazıları çok uçuktu anlatamam kaydirigubbakcemile3 şimdi gayet iyim arada aklıma gelmiyor desem yalan olur ama biz şeytanla yollarımı çoktan ayırdık dinlemiyorum artık onu sempatiksalakcinni size birde önerim olcak kızlar canınız gerçekten çok sigara istediğinde hemen dişlerinizi ve özellikle dilinizi fırçalayın hem sigara hemde yemek isteğini yok ediyor ayrıca dilinizdeki iğrenç tat tabakasından kurtuluyorsunuz bende işe yaradı olumunekankayizsmile

hoşbuldukopuyorumnanaktan benimde 28 gün oldu geçen güne göre çok daha iyiğim,yaa bu aralar böyle içim çok tuhaf sıkılgan zamanında birşeylere birilerine kızmıştım aklıma geliyor gene aynı şekilde kızıp ağlıyorum,şurda bu olmuştu burda bunu yapmışlardı felan şeklinde aklıma gelmicek şeyler geliyor üzülüp ağlıyorumm bu da sigaranın etkisimi bilmem ama bu duygu seli defolup gitse iyi olurklava: uzun süredir içmeyenler 20 30 gün sizde de oldumu bu durum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…