Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

kızlar site 2 haftadır açılmıodu bende bugün açıldı çok mutluyum sizde de böle bi problem warmıydı.shadowumm nasılsınn

kızlar site 2 haftadır açılmıodu bende bugün açıldı çok mutluyum sizde de böle bi problem warmıydı.shadowumm nasılsınn

hoşgeldin tatlişkom nerelerdesin sen vazgeçip kaçtığını düşünmeye başlamıştım walla kaydirigubbakcemile3
canım bizde böyle bir sorun yaşanmadı siteye rahat girdik yani CADIARZU

benimde süper gidiyor yawru 25. gündeyim ben kendimi oyalyacak mükemmel şeyler buldum kaydirigubbakcemile3 anlatsam gülmekten ölürsün walla

biraz önce son sigaramı içtim ve yarından itibaren bende başlıyorum içmemeye hatta bu saatten sonra. bana yardım edin kızzlar cesaretlendirin lütfen.. artık baş ağrısına son inşallah... ben sabah çok zorlanıcam galiba çünkü kalakar kalkmaz önce suyumu sonra o zıkkımı içiyordum anlayın kendime ne büyük kötülük yapıyorum...acaba sigarayı bırakalı 1 hafta oldu 1 ay 1yıl diyip sonrada tamamen adını unutabilecekmiyim... ya kızlar sanki kocamdan ayrılıyorum ...bu aradabu gülümsemeyi kaldırsınlar yaaaa opuyorumnanaktan

kızlar bu sabah başladım sigara içmedim daha ama resmen ölüyorum aklımdan çıkmıyor iş yaparken içmeyi çok severim o yüzden sabahtan beri yerimden kalkasım gelmiyor bir ara yeltendim kalktım iş yapmak oyalanırım dedim ama nerde başladım işe direk aklıma geldi. ağzımı oyalamak için şeker aldım ve sakız mutfağa gidip camı açıp sigara içer gibi şekerimi yiyorum camın önünde bitince kapatıyorum camı ne bilim dayanabilecekmiyim açıkcası şüpheliyim herkez gece aktif galiba bu topikte çalıştıkları veya okudukları için gündüz kimseyi bulamıcakmıyım yaaa

çok sevindim canım ben ara ara baktım siteye ne zaman geliceksin diye vazgeçtin sandım ama şimdi çok mutlu oldum çokhihoyyyt ilk 3 gün çok önemli sonrası çok kolay geçicek dayan dayan canım bitki çayları iç bol bol :)ben buralardayımkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

2. günüm bugün. dün zaten geç kalktım falan pek anlamadım. ama gece birtürlü uyuyamadım. bu sabah kalktığımda dün sanki 1 paket sigara içmişim gibi boğazım yanıyordu. şimdilik ben olumsuz şeyle hissedeiyorum. konsantre olamıyorum işe, okuduğumu anlamaıyorum, vücudum uyuşuyor, uyuyamıyorum. ama canım sigara istemiyor. bu olumsuzlukjlar ne zaman biter.

merhaba canım benim bugün 25.günüm benim ilk 10 gün kollarım uyuşuyordu başım dönüyordu tansiyonum inip çıkıyordu ne oluyor dediğim zaman bunun vücudumdan nikotinin zehirin çıktığı için olduğunu öğrendim hemen bitki çayları araştırdım karabaş otunun sigarayı bırakmayı kolaylaştırdığını öğrendim hemen aktara gittim karabaş otu aldım günde 3 kez içtim çok iyi geldi sonra biraz sinirlerim bozulur gibi oldu hemen sarı kantoran çayı otu aldım oğul otu çayı aldım ayy inanılmaz iyi geldi özellikle uyku sorunun olduysa oğul otu al kaynat iç mükemmel gelicek bak dene derim antalyada oturuyorsun heralde bende antalyada oturuyorum lara bölgesindeki aktarlardan bulabilirsin :):)

Son düzenleme:

söylediğiniz otları hemen alıcam akşam üstü. sigara içmeyi düşünmüyorum artık. kendime göre bazı oyunlar üretiyorum. yarın nasıl olucam onu merak ediyorum. eee sigara içersem yarını yaşayamam değil mi? 1 hafta sigara içmezsem bakalım ne gibi değişiklikler olacak. parayı da biriktiriyorum. şimdiden 11 liram var. üstelik dişlerim de sabah fırçaladığım gibi hiç sarılık yok üzerinde. ellerim mis gibi kokuyor. dünden beri bir öksürük başladı. üsüttüm mü yoksa sigarayla mı alakalı pek kestiremiyorum şimdilik....

hihoyyyt çok güzel değişiklikler oluyor ben ilk önce cildimde farketmişdim parlak dinç görünüyor sigara içerken ki sarılık kalmadı bayanssulusmile miss kokuma dicek yok zaten sana tavsiyem karabaş otunu gün içinde 3 bardak felan içte oğul otu çayını akşam yatmadan 1 saat önce iç çünkü mışıll mışılllll uyutuyor tüm stresin böyleeee çok uzaklara gidiyor:teytey: öksürüğüm1 haftada geçti, benim üşütme değildi ciğerlerim temizleniyordu hissetmiştim internete yazarsan çıkar zaten,öksürük,uyuşma,tansiyon düşmesi hepsi olucak temizleniyoruzkaydirigubbakcemile5

Sizlere danışmak istiyorum,bağırsak probleminiz oldu mu?Sigarayı bırakalı 5 hafta oldu,ilk 15 gün her şey normaldi,hafif rejim yaptım ,çok su içiyorum vs vs,ilaç bile işe yaramıyor.Sorun bende mi sizlerde de bağırsak tembelliği oldu mu?Nerdeyse kahvaltıdan sonra tek bir sigara içiyimde düzene girsin diye düşünmüyor değilim.

benim de tam tersi ilk 10 gün baya bir tembellik oldu öğütülmüş keten tohumu aldım yemeklerden önce suyla içtim hem tembelliğe çözüm oldu hemde internette araştırırken öğrendim nikotinin vücuttan atılımını hızlandırıyormuşhihoyyyt,bol bol bitki çayı şimdi normal herşey:lepi:

benim 3. günüm bu gün. bu sabah kalktığımda da boğazımda sigara tadı vardı. boğazımda tuhaf bir gıcık var. öksürüyorum geçmiyor. canım hiç sigara istemiyor. üstelik eşim evde içiyor. şimdilik bir problem yok.

BugÜn dÜnya sıgarayı boykot gÜnÜ gÜzeller! Bırakanları tebrık edıyorum amaaaa

hala bırakmayanlar bugÜn bırakın sızın ıÇın daha da anlamlı olsun!

merhaba arkdaşlar yazdıklarını okudum.ben 9 yıldır yaklaşık günde 1 paket e yakın sigara içtim .ramazan da sigarayı 3 ay bırakmayı başardım ama tekrar başladım geçen hafta bir iki gün içemeden durabildim . ama ne yapsamda bu zıkkkımdan ayrılamıyorum.kendime çok kızıyorum.Komşumuz var onunla içerdik o sigarasını alıp geldiğinde ben içmiyorum demeyi başardım ama sonra dayanamadım yine yaktım filan .ne yapsamda yenik düşüyorum.ılk 3 gün kriz geçiriyorum iyi kötü dayanıyorum sonrasında yine başlamam berbat oluyor.Bırakmak istiyorum yardım edin yardımm...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…