kızlar site 2 haftadır açılmıodu bende bugün açıldı çok mutluyum sizde de böle bi problem warmıydı.shadowumm nasılsınn
gul-çınar sende aramıza katıl hadi:):lepi: bende aynışeyi diyordum yapamam ama ballll gibide oluyor oluyor işte sonrası mutluluk miss gibi kokular ayy bu soğukta balkonlarda ne işimiz var dimi:umursamaz: bide çocuğun var ben sana şunu söylüyorum,bu sene sonu erkek ark.evlilik planlarımız var ve biz bebiş istiyoruz 1 sene beklesem yeter bebiş için şunu düşünüyorum kanımdan nikotinin temizlenmesi 1 seneyi buluyormuş bende ondan sonra pırıl pırıl bir bebiş yapayım,ama senin bebişin var neden var olan pırıl pırıl yavrucağı kirletiyorsun:1no2:biraz kendine gel sabırlı ol bak nasıl olucak hadiiiiiiiiiii bu okuduklarından sonra bir tane daha yakma sakınvereliniortak
kızlar bu sabah başladım sigara içmedim daha ama resmen ölüyorum aklımdan çıkmıyor iş yaparken içmeyi çok severim o yüzden sabahtan beri yerimden kalkasım gelmiyor bir ara yeltendim kalktım iş yapmak oyalanırım dedim ama nerde başladım işe direk aklıma geldi. ağzımı oyalamak için şeker aldım ve sakız mutfağa gidip camı açıp sigara içer gibi şekerimi yiyorum camın önünde bitince kapatıyorum camı ne bilim dayanabilecekmiyim açıkcası şüpheliyim herkez gece aktif galiba bu topikte çalıştıkları veya okudukları için gündüz kimseyi bulamıcakmıyım yaaa
2. günüm bugün. dün zaten geç kalktım falan pek anlamadım. ama gece birtürlü uyuyamadım. bu sabah kalktığımda dün sanki 1 paket sigara içmişim gibi boğazım yanıyordu. şimdilik ben olumsuz şeyle hissedeiyorum. konsantre olamıyorum işe, okuduğumu anlamaıyorum, vücudum uyuşuyor, uyuyamıyorum. ama canım sigara istemiyor. bu olumsuzlukjlar ne zaman biter.
merhaba canım benim bugün 25.günüm benim ilk 10 gün kollarım uyuşuyordu başım dönüyordu tansiyonum inip çıkıyordu ne oluyor dediğim zaman bunun vücudumdan nikotinin zehirin çıktığı için olduğunu öğrendim hemen bitki çayları araştırdım karabaş otunun sigarayı bırakmayı kolaylaştırdığını öğrendim hemen aktara gittim karabaş otu aldım günde 3 kez içtim çok iyi geldi sonra biraz sinirlerim bozulur gibi oldu hemen sarı kantoran çayı otu aldım oğul otu çayı aldım ayy inanılmaz iyi geldi özellikle uyku sorunun olduysa oğul otu al kaynat iç mükemmel gelicek bak dene derim antalyada oturuyorsun heralde bende antalyada oturuyorum lara bölgesindeki aktarlardan bulabilirsin :):)
söylediğiniz otları hemen alıcam akşam üstü. sigara içmeyi düşünmüyorum artık. kendime göre bazı oyunlar üretiyorum. yarın nasıl olucam onu merak ediyorum. eee sigara içersem yarını yaşayamam değil mi? 1 hafta sigara içmezsem bakalım ne gibi değişiklikler olacak. parayı da biriktiriyorum. şimdiden 11 liram var. üstelik dişlerim de sabah fırçaladığım gibi hiç sarılık yok üzerinde. ellerim mis gibi kokuyor. dünden beri bir öksürük başladı. üsüttüm mü yoksa sigarayla mı alakalı pek kestiremiyorum şimdilik....
Sizlere danışmak istiyorum,bağırsak probleminiz oldu mu?Sigarayı bırakalı 5 hafta oldu,ilk 15 gün her şey normaldi,hafif rejim yaptım ,çok su içiyorum vs vs,ilaç bile işe yaramıyor.Sorun bende mi sizlerde de bağırsak tembelliği oldu mu?Nerdeyse kahvaltıdan sonra tek bir sigara içiyimde düzene girsin diye düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?