kızlar ben tam tamına 68 kg olmuşum.kendime inanamıyorum.ama sürekli canım tatlı çekiyo.yemek yemek aklıma gelmezdi,şimdi aklımdan çıkmıyo.bu arada sigarayı bırakmak için kullandığım depresyon ilaçları adetimi engelliyo.iki aydır regl olmuyorum.yine de sigara içmekten iyimidir sizce.layt layfım nirdesiiiiiiin
kadın doğumcumu aradım canım.sadece adetini engeller,bi süre gelmese de olur yeterki sigara içme dedi.benim nasıl tiryaki olduğumu o iyi bilir.ikinci hamileliğimde 7.ayda bebeğimin gelişimi durmuştu.sigara içmeye devam edersem bebeğin ya ölü doğacağını yada doğar doğmaz ölüceğini söylemişti.3 ay bırakmak zorunda kaldım.ama hergün ağlıyodum sigara içemediğim için ve bebeğim ölür mü diye.Allah'tan 3.140 kg ve 50 cm doğdu.şimdi de gayet iyi.doktorum doğumdan sonra dedi ki,ben senin sigarayı bırakacağını hiç sanmıyodum.kendi kendime bu çocuk ölür demiştim dedi.hiç unutmuyorum.yani o da biliyo şu anki verdiğim savaşı.ya bunun tarifi yok.ilk günlere göre çok rahatım ama gerginim.şu bi yıl bi dolsaydıburdayım nursunazcım :) sigarayı bırakmak için kullandığın depresyon ilaçları adetini engelliyosa bu sende sinir yapmıyomu? bence artık o ilaçları bırak ve yeni yaşantına yavaş yavaş başla nursunazcımya.. adet olamamak kötü yani. ilaçları bırakmazsan adet olmak için başka bi ilaçta mı kullanman gerekecek yani kafamçokkarıştı karışık oldu sanırım biraz :)
o ilaçlar olmadanda artık o illetin karşısında dimdik durabilirsin bence nusunazcım olumunekankayizsmile
ben de vücudum alışınca akupunkturla zayıflarım diye düşünüyorum canım.ama ben hiç alışkın değilim böyle ağır olmaya.yerimden kalkasım gelmiyoBen cok asiei yemiyorum aslinda AMA yinede 3 kg aldim bir ayda sigarayi birakmayi basaran 10 kg yi rahat rahat verir diyorum napiym
ben de vücudum alışınca akupunkturla zayıflarım diye düşünüyorum canım.ama ben hiç alışkın değilim böyle ağır olmaya.yerimden kalkasım gelmiyo
bilmiyorumkismile
Kızlar sigarayı bırakalı 1 ay oldu.Evet iştahım açıldı ama kendimi tutuyorum çok yemediğim halde 3 kilo aldım,yarın metabolizma hızımı ölçtürüp şok dalga akapuntur tedavisine başlıyacağım şu an 69 kiloyum bakalım yarın doktor ne önerecek.Bu güne kadar sigaranın kokusuna bile dayanamıyordum ama bugün aklıma fena halde düştü ,her an içebilecek moddayım ilk defa böyle oldu.Sizlerede böyle olyor mu?
kadın doğumcumu aradım canım.sadece adetini engeller,bi süre gelmese de olur yeterki sigara içme dedi.benim nasıl tiryaki olduğumu o iyi bilir.ikinci hamileliğimde 7.ayda bebeğimin gelişimi durmuştu.sigara içmeye devam edersem bebeğin ya ölü doğacağını yada doğar doğmaz ölüceğini söylemişti.3 ay bırakmak zorunda kaldım.ama hergün ağlıyodum sigara içemediğim için ve bebeğim ölür mü diye.Allah'tan 3.140 kg ve 50 cm doğdu.şimdi de gayet iyi.doktorum doğumdan sonra dedi ki,ben senin sigarayı bırakacağını hiç sanmıyodum.kendi kendime bu çocuk ölür demiştim dedi.hiç unutmuyorum.yani o da biliyo şu anki verdiğim savaşı.ya bunun tarifi yok.ilk günlere göre çok rahatım ama gerginim.şu bi yıl bi dolsaydı
:sinifsinif:
Akapunkturda liste veriyolar ben o listeye uyabilsem akapunktursuzda zayıflarım.Şu anda bana 10 kilo verdirecek bir yönteme 3000 4000 lira verebilirim çokluktan değil keyfim yerine gelsin kurtuluşuma ödül olsun sigaraya vereceklerimin yanında az bile var mı bildiğiniz bi yöntemben de vücudum alışınca akupunkturla zayıflarım diye düşünüyorum canım.ama ben hiç alışkın değilim böyle ağır olmaya.yerimden kalkasım gelmiyo
bilmiyorumkismile
ya kızlar kaç gündür yoğunluktan uğrayamıyordum koparmışınız ortalığı yine kaydirigubbakcemile3
siz kilo verme derdindeyken bende alabilmenin yollarını buldum sonuçta hepimiz ericezz galiba muradımıza guclubacismile
:) bizim fazlalıkları mı alıcaksın? :)
bugün 15. günn ay oldu bu iş galibaa hihoyyyt
Akapunkturda liste veriyolar ben o listeye uyabilsem akapunktursuzda zayıflarım.Şu anda bana 10 kilo verdirecek bir yönteme 3000 4000 lira verebilirim çokluktan değil keyfim yerine gelsin kurtuluşuma ödül olsun sigaraya vereceklerimin yanında az bile var mı bildiğiniz bi yöntem
bugün 15. günn ay oldu bu iş galibaa hihoyyyt
benim bırakalı 17 gün oldu ancak ağzımın içinde yaralar çıktı ya.spor yaparken tıkanmıyorum birde daha çok tat alıyorum yediğim her şeyden bunlar faydalı birde bu hafta sonu bir tane yakıyodum nerdeyse tutdum kendimi ve nutella kavonozuna daldım, yüzeye çıktığımda geçmişti istek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?