Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

burdayım nursunazcım :) sigarayı bırakmak için kullandığın depresyon ilaçları adetini engelliyosa bu sende sinir yapmıyomu? bence artık o ilaçları bırak ve yeni yaşantına yavaş yavaş başla nursunazcımya.. adet olamamak kötü yani. ilaçları bırakmazsan adet olmak için başka bi ilaçta mı kullanman gerekecek yani kafamçokkarıştı karışık oldu sanırım biraz :)
o ilaçlar olmadanda artık o illetin karşısında dimdik durabilirsin bence nusunazcım olumunekankayizsmile

Ben cok asiei yemiyorum aslinda AMA yinede 3 kg aldim bir ayda sigarayi birakmayi basaran 10 kg yi rahat rahat verir diyorum napiym

kadın doğumcumu aradım canım.sadece adetini engeller,bi süre gelmese de olur yeterki sigara içme dedi.benim nasıl tiryaki olduğumu o iyi bilir.ikinci hamileliğimde 7.ayda bebeğimin gelişimi durmuştu.sigara içmeye devam edersem bebeğin ya ölü doğacağını yada doğar doğmaz ölüceğini söylemişti.3 ay bırakmak zorunda kaldım.ama hergün ağlıyodum sigara içemediğim için ve bebeğim ölür mü diye.Allah'tan 3.140 kg ve 50 cm doğdu.şimdi de gayet iyi.doktorum doğumdan sonra dedi ki,ben senin sigarayı bırakacağını hiç sanmıyodum.kendi kendime bu çocuk ölür demiştim dedi.hiç unutmuyorum.yani o da biliyo şu anki verdiğim savaşı.ya bunun tarifi yok.ilk günlere göre çok rahatım ama gerginim.şu bi yıl bi dolsaydı
:sinifsinif:

Ben cok asiei yemiyorum aslinda AMA yinede 3 kg aldim bir ayda sigarayi birakmayi basaran 10 kg yi rahat rahat verir diyorum napiym
ben de vücudum alışınca akupunkturla zayıflarım diye düşünüyorum canım.ama ben hiç alışkın değilim böyle ağır olmaya.yerimden kalkasım gelmiyo

bilmiyorumkismile

ben de vücudum alışınca akupunkturla zayıflarım diye düşünüyorum canım.ama ben hiç alışkın değilim böyle ağır olmaya.yerimden kalkasım gelmiyo

bilmiyorumkismile

Bana göre sigara içmek kilo almaktan çok daha kötü hele sen 1 yılı doldur gör bak sonra nasıl vereceksin, bende çok kilo almıştım ama vermeye başladım bile , çok sıkı diyet yapmadığım halde 3 kg. vermişim bile.

Kızlar sigarayı bırakalı 1 ay oldu.Evet iştahım açıldı ama kendimi tutuyorum çok yemediğim halde 3 kilo aldım,yarın metabolizma hızımı ölçtürüp şok dalga akapuntur tedavisine başlıyacağım şu an 69 kiloyum bakalım yarın doktor ne önerecek.Bu güne kadar sigaranın kokusuna bile dayanamıyordum ama bugün aklıma fena halde düştü ,her an içebilecek moddayım ilk defa böyle oldu.Sizlerede böyle olyor mu?

ben içme moduna gelmiyorumda. canım sıkılınca şeytan kulağıma fısıldıyo "amaann yaa bir tane keyfin vardı onunda içine ettin iç yahuu ne olacak bi daha mı geleceksin dünyaya" ama tıkıyorum kulağımı duymuyorum :roflol:

işte böyle bırakmak daha azap verici bence. mecburen içmeyeceksin deniliyor ve yasak olan herzaman için tatlıdır. boshayallersmile

zedier Evet bugün benimde aklıma düştü niye böyle oluyo ki anlamıyorum Benim 1 ay olmak üzere ama arada bir kez yenik düştüm sonra devam ettim bugünü bende zor geçiriyorum ki hiç zorlanmıyodum ne zamandır napalım böyle böyle defolacak inşallah dayanacağız geçecek

bilmiyorumkismile
Akapunkturda liste veriyolar ben o listeye uyabilsem akapunktursuzda zayıflarım.Şu anda bana 10 kilo verdirecek bir yönteme 3000 4000 lira verebilirim çokluktan değil keyfim yerine gelsin kurtuluşuma ödül olsun sigaraya vereceklerimin yanında az bile var mı bildiğiniz bi yöntem

ya kızlar kaç gündür yoğunluktan uğrayamıyordum koparmışınız ortalığı yine kaydirigubbakcemile3
siz kilo verme derdindeyken bende alabilmenin yollarını buldum sonuçta hepimiz ericezz galiba muradımıza guclubacismile

:) bizim fazlalıkları mı alıcaksın? :)

Lara aynen düşüncene katılıyorum,ben dün metebolizma hızımı ölçtürdüm,1520 çıktı,yani normalmiş 1580 de hızlı metobolizba.Ayrıca nette okudum sigara bırakınca bir miktar hız yavaşlıyormuş.Çok şaşırdım çünkü sağdan soldan duyduğum tam tersiydi.Şok dalga akapunturu deneyim dedim dr aynen liste vereceğini söyledi.Zaten dedim kızartma,makarna,pilav vs bunları yemiyorum,listeye bağımlı olmak istemedim.Ayrıca şunu da öğrendim nikotin vücuttan giderken şeker dengesizliği yaptığı için tatlıya düşkünlük oluyormuş.Demekki 2-3 ay içinde geçecek tatı krizleri.Dün yine online sağlık sitesinde iyetisyene mesaj attım,bugün de cevap geldi.Akapunturdan ziyade uzman diyetisyenden yardım alınmasını onaylıyor.Lara bende senin gibi 1 ayda 3 kilo aldım.Düşündümmm düşündümmmm en sonunda şuna karar verdim.1 .1.5 ay daha bekliyeceğim,tabi yememe biraz daha dikkat edip ,bakalım bu ay ne kadar kilo alıcam.Eğer 3 kilo daha alırsam toplamda eder 6 kilo.İşte o zaman bir yöntem bulurum diye düşünüyorum.Bu arada aldığımız kiloları yazalım ki sigarayı braktığımız içn mi yoksa yediğimiz için mi kilo alıyoruz.Kafam cidden karıştı.Doktorlar bile kendine pay çıkarıyor.Deneme yanılmayla doğryu kendimiz bulucağız sanırım.

benim bırakalı 17 gün oldu ancak ağzımın içinde yaralar çıktı ya.spor yaparken tıkanmıyorum birde daha çok tat alıyorum yediğim her şeyden bunlar faydalı birde bu hafta sonu bir tane yakıyodum nerdeyse tutdum kendimi ve nutella kavonozuna daldım, yüzeye çıktığımda geçmişti istek.

sanırım ağzında aft oluştu. Vucüdün detoks yaşıyor ve çok normal olduğunu bil. Bir süre sonra vucudun tepki vermeyecek. Alışacak:)

nutella konusunda sonuna kadar haklısın bende bazen kendimi cocuk gibi elim yüzüm batmış buluyorum!:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…