Hadi para biriktirmeye başlayalım

günaydın hanımlar bugün bi kumbara alıcam inşallah
dün çıkmışıtım dışarı ama unuttum bugün unutmayacağım
alışveriş yapıcam bugün biraz ne kalır bilmiyorum kalanı atıcam
akşam eşim 7 tl attı baharat kavanozunaşakkıdı

günaydın şekerler oh iyi bakıyorumda pek bi iştahlısınız bize ne dayanır yeterki isteyelim :))))))

Benim kumbiriğim yoookk. bitmiş saç maskesi kutusuyla idare etmiştim daha önce ama kapağı açılabildiği için, yok dolmuş parası yok sigara, yok ekmek, yok bilmem ne (Mutlaka bi bahane buluyorum) derken tuzla buz oluyordu onca bozukluk.
Kumbirik almam şarrrrtttt. Yoksa attıkça yerim, huyumu biliyorum çünkü:)

bugün bendede çıkmadı pazara indim bozukda kalmadı yarınaAllah büyüktür napalım

Merhaba herkesee.

Sizden özendim, ben de biriktirmeye başlıyorum. zemuszemus Hergün en azından 1 lira atsam ayda 30 lira eder.(Matematiğim pek kuvvetli di mi? kaydirigubbakcemile3 )

Mavi domuzcuk kumbara aldım,pek şeker bişi. Henüz 1 lira var içinde. :KK70:

Ne yapmak istiyorsunuz biriktirdiğiniz paralarla bakiim?

Merhaba herkesee.

Sizden özendim, ben de biriktirmeye başlıyorum. zemuszemus Hergün en azından 1 lira atsam ayda 30 lira eder.(Matematiğim pek kuvvetli di mi? kaydirigubbakcemile3 )

merhaba slit canısı ben kumbaramı ağzına kadar doldurup sonunda çıkan parayla ya gaz yüklüycem yada taksidimi verecem

Merhaba herkesee.

ben çeyrek yapıcam
biriksin sonra yeni eşya alıcam eveee

Gel tabiki şekerim, tek başına yol alamam ben zaten.
Nikah köyü kalmasın, kalkıyo kalkıyo kalkıyoo:sm_cool:
iğrenç oldu yaa:)

Laie_11.gif

5TL attım hihoyyyt

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum ben. Günde 1 paketten fazla içiyorum, ilk hedefim günde 10a düşürmek. Sigaraya vereceğim parayı kumbaraya atıyorum. 180 lira olsun, ayakkabı alacağım kendime hediye. :kedi:

X