• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi oturma odamı yeniden dekore edelim kızlar

en son resimdeki 2li koltukgun yerine tv ünitesi yaptırabilirsin .
o koltuk oraya olmamış . farkındayım
yere kadar pencerelerin var ne güzel . stor perde bence uygun deyil o pencereye .yaptırmışsın ama yazmadan edemiycegim .:26:
şimdi eger yarıya kadar açık bırakacagım karşımda bina yok içerisi görünmez diyorsan eyvallah .ama kapatacaksan baya karanlık olur .
köşe takımı alıp bir tarafını pencere altına bir tarafınıda odanın giriş kapısının tam karşınına denk gelecek şiekilde yerlertirebilirsin .
şu an tv nin oldugu yerede köşenin tek koltukları olur onu koyarsın . tv nin yerine belli zatetn şu an 2li koltugun bulundugu kapı yanı .
bu şekilde döşersen stor perdelerde kurtulmuş olur . oturma hızasına kadar açabilirsin .

eger imkanın varsa güzel bir köşe al derim . koltukların sadece kumaşını deyilde sümgerlenide degiştirecegim diyorsan . nerdeyse aynı fiyata gelir .(yaptırdım ondan biliyorum ).komple değiştircem .dediğin gibi zaten aynı fiyat bari yeni olsun

eger daha şık bir oda istiyorum diyorsan koltuklarını degiştir . onların renk ve modeline görede hali ve aksesuar alırsın .
bence ev döşerken önce büyük parçalara karar veriliip diger eşyalar ona göre alınmalı
2li koltuğun oraya tv.çok küçük olur fiş tv.kabloları da gözükür çünkü yok yeni elektrik tesissatı döşetmek lazım
storlar düz canım kalın olarak kullanmak için .tül perdeyi koltuklarımı aldıkdan sonra alıcam.ev değiştirince derleme oldu oda perdeler annemim:)halı salonun falan.allahım modern bir şey yapıcam ama kafam durdu resmen bir koltuk takımı beğenemiyorum ya camların önünü çok kapatmak istemiyorum .senin dediğin gibi yapsam.tv.ters gelcek sanki zaten3lü koltuk koymak için tek duvar kalıyor.kapının ordaki koltuk olmuyor biliyorum kapı vurup duruyor zaten boyası attı.tv.durduğu duvar değiştirmeyeyim diyorum çünkü petek var önüne koltuk falan gelirse ısınmayı etkileyebilir.taşdan vazgeçtim 3 boyutlu duvar kağıtları varmış taş görünümlü onlar daha mantıklı

ah bir karar verebilsem mobilya önerilerini bekliyorum vallaha .modern bir oturma odası istiyorum nasıl aldım ben bu koltukları zevkler nasıl değişiyor .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için her yorumda insanın düşünceleri biraz daha aydınlanıyor senin evinin resimleri var mı sitede canım

Son düzenleme:
merhaba şengül .
bence perdeler daha sonraki iş önce evin genel rengine karar vermelisin .hepsi uyumlu olmalı.
stor derken güneşlik gibi kalın olanlardan deyildir umarım . tül şeklinde olanlardandır büyük ihtimal yoksa karanlık olur .

taş duvarların modası geçiyor . duvar kagıdı yaptırabilrisin onuda evi nasıl döşedigine göre 2 çeşit olarak kullana bilirsin .

.açık renkleri öneririm mobilyaların için krık beyaz lake boya olabilir . koltuk döşemelerin içinde grı ,mor ve açık renkli çiçekli kırlentleri tansiye ederim ben öyle yaptırdım çok şık ve ferah oldu .

oda fazla büyük deyil tv ünitenide beyazlakeden fakat fazla büyük olmayan duvara montelerden seçebilirsin .

krem rengi dilimli stor klaın perde olarak kullanmak için güneşe de güzel bir çözüm oldu.gündüz yukarıd zaten odanın ışığını etkilemiyor.eşimde gri tonlarını beğeniyor.gri beyaz siyah kullanayım diyorum ama siyahtan korkuyorum.tv.duvara montelicez kalsın o ünite ortadan.beyaz mobilyaları çok beğeniyorum 6 sene oldu evleneli sıkıldım eşyalar dan vallaha

krem rengi dilimli stor klaın perde olarak kullanmak için güneşe de güzel bir çözüm oldu.gündüz yukarıd zaten odanın ışığını etkilemiyor.eşimde gri tonlarını beğeniyor.gri beyaz siyah kullanayım diyorum ama siyahtan korkuyorum.tv.duvara montelicez kalsın o ünite ortadan.beyaz mobilyaları çok beğeniyorum 6 sene oldu evleneli sıkıldım eşyalar dan vallaha

şengülcüm tv için ilaki büyük tv sehbasına gerek yok .birkaç raf ve duvara monta tvde çok hoş durur.
senin odan küçük eger imkanın varsa köşe takımını tavsiye ederim . normal oturma odaları sıgmaz senin odaya . daha önceki sayflarda bir aerkadaş köşe takımı resmi komuş çok hoş ve kulanışlı. renk sana kalmış tabiki .
storlar güneşlik o zaman oh iyi .
canım benim evimin resimleri yok .ama bir kaç arkadaş için özel albümüme koyucam sanada haber veririm . benim eşyalarım 7 senelik .oturma odamın koltuklarını yeniden boyatıp döşettim .çok güzel oldu .ama zamanındada kendim begeni,p yaptırmıştım.bir çok eşyam gibi .

o taş duvar modundan vazgeç kagıtda olsa . çok güzel duvar kagıtları var . o modelin modası çabuk geçti :34:
geçen yaz evin hertarafını kagıt yaptırdım . yakında albüme koyarım en azından bu konuda fikir sahibi olursun . iç dekorasyona çok meraklıyım ,mutfagımı bile kendim çizdim .hatta cizimi götürdügün mimar abla senin meslek ne mimarmısın dedi :9:

grı, siyah, beyaz olmaz . siyahla gırı bir arada pek olmaz bogar .

biliyormusun aeben ;yengemin bir lafı var millet doyar bize sonradan koyar.(yani herkes alır üzerinden zaman geçer modası geçer bizim hoşumuza gider gidesiye kadar da onun modası geçer)açılımında bir laf benim taşa takılıp kalmam da böyle bir şey galiba:)

zahmet olmazsa bellonanın sitesinden lavida köşe takımı ve moon köşe takımına bakarmısın sence hangisi daha modern güzel durur.3lü koltuğun durduğu yerden köşe dönen camın önüne doğru koymayı düşündüm petek kapanmasın diyor eşim.
artık benim de iç mimarım sen ol:))

Son düzenleme:
şengülcüm şu sıralar nete pek giremiyorum . canım baktım ama kahve olanını unut bence çok günlük . lavida fena deyil ama yastıkları hoş deyil . bellona omak zorundamı ?
bak bir geri sayfada bir arkadaş köşe takımı önermiş modeli baya hoş ..

polias arkadaşın resmini koydugu ilk köşe takımı oldukça hoş ve kulanışlı ... bu takımların tekli koltukları oluyor ek olarak . sıgarsınız merak etme

Back
X