2li koltuğun oraya tv.çok küçük olur fiş tv.kabloları da gözükür çünkü yok yeni elektrik tesissatı döşetmek lazımen son resimdeki 2li koltukgun yerine tv ünitesi yaptırabilirsin .
o koltuk oraya olmamış . farkındayım
yere kadar pencerelerin var ne güzel . stor perde bence uygun deyil o pencereye .yaptırmışsın ama yazmadan edemiycegim .:26:
şimdi eger yarıya kadar açık bırakacagım karşımda bina yok içerisi görünmez diyorsan eyvallah .ama kapatacaksan baya karanlık olur .
köşe takımı alıp bir tarafını pencere altına bir tarafınıda odanın giriş kapısının tam karşınına denk gelecek şiekilde yerlertirebilirsin .
şu an tv nin oldugu yerede köşenin tek koltukları olur onu koyarsın . tv nin yerine belli zatetn şu an 2li koltugun bulundugu kapı yanı .
bu şekilde döşersen stor perdelerde kurtulmuş olur . oturma hızasına kadar açabilirsin .
eger imkanın varsa güzel bir köşe al derim . koltukların sadece kumaşını deyilde sümgerlenide degiştirecegim diyorsan . nerdeyse aynı fiyata gelir .(yaptırdım ondan biliyorum ).komple değiştircem .dediğin gibi zaten aynı fiyat bari yeni olsun
eger daha şık bir oda istiyorum diyorsan koltuklarını degiştir . onların renk ve modeline görede hali ve aksesuar alırsın .
bence ev döşerken önce büyük parçalara karar veriliip diger eşyalar ona göre alınmalı
storlar düz canım kalın olarak kullanmak için .tül perdeyi koltuklarımı aldıkdan sonra alıcam.ev değiştirince derleme oldu oda perdeler annemim:)halı salonun falan.allahım modern bir şey yapıcam ama kafam durdu resmen bir koltuk takımı beğenemiyorum ya camların önünü çok kapatmak istemiyorum .senin dediğin gibi yapsam.tv.ters gelcek sanki zaten3lü koltuk koymak için tek duvar kalıyor.kapının ordaki koltuk olmuyor biliyorum kapı vurup duruyor zaten boyası attı.tv.durduğu duvar değiştirmeyeyim diyorum çünkü petek var önüne koltuk falan gelirse ısınmayı etkileyebilir.taşdan vazgeçtim 3 boyutlu duvar kağıtları varmış taş görünümlü onlar daha mantıklı
ah bir karar verebilsem mobilya önerilerini bekliyorum vallaha .modern bir oturma odası istiyorum nasıl aldım ben bu koltukları zevkler nasıl değişiyor .gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için her yorumda insanın düşünceleri biraz daha aydınlanıyor senin evinin resimleri var mı sitede canım
Son düzenleme: