hadi oturma odamı yeniden dekore edelim kızlar

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
merhaba arkadaşlar burayı benim oturma odam perdesinden koltuğa değişecek enkısa zamanda hadi birlikte dekore edelim fikirkerinizi önerilerinizi bekliyorum kare ve aydınlık bir oda modern olsun istiyorum koltuk fotoları falan koyabilirsiniz.kruvaze perde nasıl durur camda.birde tv.ünitesi duvarı kalorifer peteğinden dolayı güzel durmuyor 2linin olduğu yeremi alsam acaba $23 mayýs 056.webp$23 mayıs 063.webp$23 mayıs 062.webp$23 mayıs 061.webp$23 mayıs 060.webp$23 mayıs 059.webp$23 mayıs 058.webp$23 mayıs 057.webp$23 mayıs 065.webp$23 mayıs 064.webp

Canım yeni koltuk mu alıcaksın yoksa yüzlerini mi değiştiriceksin. plazmayı başka duvara al canım evet o duvarda olmamış. Bir duvarını güzel desende bir duvar kağıdıyla kapla koltukların yüzünü değiştireceksen daha soft renkleri tercih et böyle rengarenk olmasın siyah beyaz gri tonları olabilir asil durur.

Kruvaze perde değilde çok hoş tüller var şimdi bence normal tülden şaşma güzel bi perde fonuda alırsın çokda şık durur. Plazmanın altınada beyaz bi tv sehpası al.

Fiskos sehpasınıda kaldır bence birde avizenide değiştir daha modern bi avize al. Zigon sehpanıda beyaza boyat.

Canım yeni koltuk mu alıcaksın yoksa yüzlerini mi değiştiriceksin. plazmayı başka duvara al canım evet o duvarda olmamış. Bir duvarını güzel desende bir duvar kağıdıyla kapla koltukların yüzünü değiştireceksen daha soft renkleri tercih et böyle rengarenk olmasın siyah beyaz gri tonları olabilir asil durur.

yüzlerini değiştirsem yeni bir koltuk takımınla aynı fiyata çıkıyor ..benimde gri füme rengi çok hoşuma gidiyor.bu koltukları evlenirken almıştık o zaman hoşuma gitmişti ama zevkler zamanla değişiyor.bir tek ilik koltuğun olduğu yer var tv.için peteği öyle bir yere koymuşlar ki.tv.böyle herkes rahat görüyor

Kruvaze perde değilde çok hoş tüller var şimdi bence normal tülden şaşma güzel bi perde fonuda alırsın çokda şık durur. Plazmanın altınada beyaz bi tv sehpası al.

ay salonumda fonlar drapeler istemiyorum oturma odama fon vallaha işi çok bir de karanlık yapıyor.vizonla sehpayı beyaza boyatabilirim güzel fikir hatta son şekline karar versem duvar ünitesi bile yaptırabiliriz

Fiskos sehpasınıda kaldır bence birde avizenide değiştir daha modern bi avize al. Zigon sehpanıda beyaza boyat.
koltuklara falan bir karar verbilsem o en son iş artık .evimin her yerinde kahve tonu var aslında bu odada beyaz kullanabilirim beyaz lake zigon ve sehpalr güzel olabilir

hepsi güzelde o eşyalar eve gelince bu odaya nasıl yerleşcek ikili koltuğun durduğu yeri gördün sığmazki onlar hadi oraya tv.aldık diyelim o peteğin önünde 2 tane karşılıklı koltuk tern yolu gibi olmaz mı bazen diyorum uzun bir köşe takımı alayım

sinir oluyorum kendime ya hayatta benim kadar kararsız bir kadın var mı acaba

bence böyle bi tarz daha hoş olur tv yi kapının yanındaki koltugun oraya al bence kalöriferin oraya duvara raflar dolaplar astırabilirsin

Eklentiler

• $Gala.webp
    $Gala.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 203
  • $ikea2.webp
    $ikea2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 263
bence böyle bi tarz daha hoş olur tv yi kapının yanındaki koltugun oraya al bence kalöriferin oraya duvara raflar dolaplar astırabilirsin

tv.dediğin yere alıcam tv.oraya 2li koltuk koncak mecburen aslında köşe takımı da hoşuma gidiyor ama 6 kişi falan olunca tren yolu gibi oluyor rahat oturulmuyor

tvyi kapının yanındaki koltuğun oraya
tekli koltukları kaloriferin önüne
camın önünede 3lü koltuk koyabilisiniz.mevcut koltuklarınızı buşekilde yerleştirip bi deneyin bence
yada yine tv aynı duvarda köşe camın önüne L gelecek şekilde kaloriferin önüne bir puf yada berjerler olabilir.

kapının arkasından başlayarak 2li koltugun arkadaşı ve köşe dönen duvarın bitimine kadar doğal taş duvar kaplamlarından yaptırıp tv.buraya alalım diyoruz koltukları da bir fiyat ve döşemelik kumaş fiyatlarını öğrenip kaplattıralım diyoruz

Ben olsam,Tv ünitesini,büyük vazoyle zigonların durduğu taraftaki duvara (oradaki 3 lü koltuk mu bilemedim) yerleştiririm.

İkea Ektorp tarzı rahat koltuklar alırım.Bir tanesini,şimdi tekli koltukların durduğu cam ratafına koyarım.
Diğerini,kaloriferli duvara...

Teklilerin güzelmiş,onları hoş bir desenle veya çarpıcı bir renkle kaplatıp kullanabilirsin.

Kapı girişini mümkün olduğunca rahat ve davetkar bırakmak lazım.
O yüzden oraya büyük koltuk bence koyma.1 adet tekli belki olabilir.Diğer tekliyi köşelerden birinde kullanabilirsin.

merhaba kızlar hadi bana fikir verin bu hafta stor perdelerimi yaptırcam düz krem rengi dilimli olsun istiyorum karar veremediğim kaç parça yaptırsam kullanışlı olur küçük L kalan yere 2li,uzun tarafa da baş ve son cama tekli yaptırıp ortadaki 3 cama tek büyük yaptırsam nasıl olur perdeler dikildikten sonra önündeki tülleri kaldırayım diyorum ne dersiniz

selam arkadaşlar stor perdelerimi yaptırdım şimdi sıra koltuklarımda modern koltuk takımı önerilerinizi bekliyorum.

merhaba şengül .
bence perdeler daha sonraki iş önce evin genel rengine karar vermelisin .hepsi uyumlu olmalı.
stor derken güneşlik gibi kalın olanlardan deyildir umarım . tül şeklinde olanlardandır büyük ihtimal yoksa karanlık olur .

taş duvarların modası geçiyor . duvar kagıdı yaptırabilrisin onuda evi nasıl döşedigine göre 2 çeşit olarak kullana bilirsin .

.açık renkleri öneririm mobilyaların için krık beyaz lake boya olabilir . koltuk döşemelerin içinde grı ,mor ve açık renkli çiçekli kırlentleri tansiye ederim ben öyle yaptırdım çok şık ve ferah oldu .

oda fazla büyük deyil tv ünitenide beyazlakeden fakat fazla büyük olmayan duvara montelerden seçebilirsin .

merhaba arkadaşlar burayı benim oturma odam perdesinden koltuğa değişecek enkısa zamanda hadi birlikte dekore edelim fikirkerinizi önerilerinizi bekliyorum kare ve aydınlık bir oda modern olsun istiyorum koltuk fotoları falan koyabilirsiniz.kruvaze perde nasıl durur camda.birde tv.ünitesi duvarı kalorifer peteğinden dolayı güzel durmuyor 2linin olduğu yeremi alsam acabaEki Görüntüle 426598 Eki Görüntüle 426614 Eki Görüntüle 426613 Eki Görüntüle 426612 Eki Görüntüle 426610 Eki Görüntüle 426609 Eki Görüntüle 426608 Eki Görüntüle 426607 Eki Görüntüle 426606 Eki Görüntüle 426615

en son resimdeki 2li koltukgun yerine tv ünitesi yaptırabilirsin .
o koltuk oraya olmamış .
yere kadar pencerelerin var ne güzel . stor perde bence uygun deyil o pencereye .yaptırmışsın ama yazmadan edemiycegim .:26:
şimdi eger yarıya kadar açık bırakacagım karşımda bina yok içerisi görünmez diyorsan eyvallah .ama kapatacaksan baya karanlık olur .
köşe takımı alıp bir tarafını pencere altına bir tarafınıda odanın giriş kapısının tam karşınına denk gelecek şiekilde yerlertirebilirsin .
şu an tv nin oldugu yerede köşenin tek koltukları olur onu koyarsın . tv nin yerine belli zatetn şu an 2li koltugun bulundugu kapı yanı .
bu şekilde döşersen stor perdelerde kurtulmuş olur . oturma hızasına kadar açabilirsin .

eger imkanın varsa güzel bir köşe al derim . koltukların sadece kumaşını deyilde sümgerlenide degiştirecegim diyorsan . nerdeyse aynı fiyata gelir .(yaptırdım ondan biliyorum )

eger daha şık bir oda istiyorum diyorsan koltuklarını degiştir . onların renk ve modeline görede hali ve aksesuar alırsın .
bence ev döşerken önce büyük parçalara karar veriliip diger eşyalar ona göre alınmalı

Son düzenleme:
en son resimdeki 2li koltukgun yerine tv ünitesi yaptırabilirsin .
o koltuk oraya olmamış .
yere kadar pencerelerin var ne güzel . stor perde bence uygun deyil o pencereye .yaptırmışsın ama yazmadan edemiycegim .:26:
şimdi eger yarıya kadar açık bırakacagım karşımda bina yok içerisi görünmez diyorsan eyvallah .ama kapatacaksan baya karanlık olur .
köşe takımı alıp bir tarafını pencere altına bir tarafınıda odanın giriş kapısının tam karşınına denk gelecek şiekilde yerlertirebilirsin .
şu an tv nin oldugu yerede köşenin tek koltukları olur onu koyarsın . tv nin yerine belli zatetn şu an 2li koltugun bulundugu kapı yanı .
bu şekilde döşersen stor perdelerde kurtulmuş olur . oturma hızasına kadar açabilirsin .

eger imkanın varsa güzel bir köşe al derim . koltukların sadece kumaşını deyilde sümgerlenide degiştirecegim diyorsan . nerdeyse aynı fiyata gelir .(yaptırdım ondan biliyorum )

eger daha şık bir oda istiyorum diyorsan koltuklarını degiştir . onların renk ve modeline görede hali ve aksesuar alırsın .
bence ev döşerken önce büyük parçalara karar veriliip diger eşyalar ona göre alınmalı

canım o 2 li kolyuk hiç olmamış oaraya onu kaldır at.ya da kaplat çocuk odasına koy.bence.o perdeler çok karanlık göstermiş.beyaz desensiz perde kullan.boru perde çok karanlık göstermiş. tv yi duvara as tv.ünitesi oluştur beyaz. olsun sehpan da beyaza boyat. koltuklarda çiçekli desen olabilir. aslında.her taraf pencere nasıl ısınıyorsunuz siz.avizeyide değiştir.daha şık bişey olabilir. birde tv nin olduğu yere duvar kağıdı yaptır çok hoş oluyor.çok işin var canım ya inşallah istediğin gibi dekore edersin evini.kolay gelsin tatlım.

Back
X