• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

O ZATEN ARADA UĞRUYOR ARTIK CANIM...BURANIN ABONELıĞıNDEN ÇIKTI...BAŞKA TOPıKLERDE SÖRF YAPIYOR kaydirigubbakcemile3

kızlar ii de ben anlamadım bu ateşten aslında normalde birgün düşer ertesigün çıkar ama benim niye öle değil.2 sürdü düşmesi çıkması 2 gün halada devam çıkmaya ben heç bi b..k anlamadım akıntıya göre bakıyorum tamam uyuşuyor ama sanırım biraz nazlı bi yumurtam vaar.

iki tane yumurtan vardır canım 2 gün arayla çatlamıştır

her gece her gece uğraaşam aaaaaaaaaa yeter be bebek bebek diye diye canımı teslim edicem kaydirigubbakcemile3

yapıcan tabi kızım....
Her---şey----bebek--- için-----
her---şey----bebek--- için-----

ninik seen hariç hepicimiz 27 de evlenmişiz yawww kaderlerimiz aynı korunduk korunduk şimcik olmuyor offf offf babasını satıyımmm belki gelir bebişlerrrr

değişiklik olsun hatta dede babaanne anneanne amca tezye gellll teyzee gellll gellll amca geellll bir bebişe sateyommmm sudan ucuz hanım ablaaaa.

Anam ben 21 de evlendım de ne oldu...korunmaktan deĞıl be gÜzelım nasıp ıŞte bende korundum ama Öyle uzun sÜrelı deĞıl ama bır yıl kullandım sonra arŞlarda zaten Öyle Çok dÜzenlı ıÇmedım hıÇ

O ZATEN ARADA UĞRUYOR ARTIK CANIM...BURANIN ABONELİĞİNDEN ÇIKTI...BAŞKA TOPİKLERDE SÖRF YAPIYOR kaydirigubbakcemile3

gündüz ateş ölçmedeymiş öğlen saatlerinde geçmişten baktım bende... ama ben girdiğimde yoktu diğerlere ben girmiyorum ilk göz ağrımsınız siz benim sizle başladım sizle devam ilk başlarda bir iki yere sarmadılar.daha da girmiyorum bi ateş ölçmeye bi buraya yeter

bak olabilir bende şüphelenmiştim sende deyince tamam kesin 2 tane neden dersen 2-3 gün önce sağ tarafım dünden beride sol tarafım ağrıyor.

hıh bak işte teşhis konmuştur iki tane yımırtan varmış gıııııııı
gıdıklamışsın bilem :roflol:

gündüz ateş ölçmedeymiş öğlen saatlerinde geçmişten baktım bende... Ama ben girdiğimde yoktu diğerlere ben girmiyorum ilk göz ağrımsınız siz benim sizle başladım sizle devam ilk başlarda bir iki yere sarmadılar.daha da girmiyorum bi ateş ölçmeye bi buraya yeter

valla bende öyle düşünüyorum biz kadro olarak gerçekten iyiyiz diğer topiklerde böyle değil selam veriyorsun almıyorlar bile bu kadar öküzler yani başkalarıyla yazışıyorlar sana laf atan olmuyor hani bu kadarlarıylada karşılaştım ama burası süper her yeni gelenede gerektiği gibi davranıyoruz

Anam ben 21 de evlendİm de ne oldu...korunmaktan deĞİl be gÜzelİm nasİp İŞte bende korundum ama Öyle uzun sÜrelİ deĞİl ama bİr yıl kullandım sonra arŞlarda zaten Öyle Çok dÜzenlİ İÇmedİm hİÇ

aslında hap bana engel olmadı ben nisanda içmedim mayıs 24 te hamile olduğumu öğrendim 31 mayısta düşük yaptım.ama dr.hapı bırakınca 2 ay normal korunacaktın dedi.yumırtam daha haptan dolayı bızıkken döllenmiş oda tutmadı canım ya ama ne bileyim herkese göre değişiyor işte kısmet ya ne zaman yazıldıysa olacak bir gün

[sıze="2"][color="ındigo"]bebeeeeeeeeemmm yaşın ortaya çıktı diyemi konuşmuyorsun benle pişşşşş...olsun hayatım ben zaten olgun ve dolgunlardan hoşlanıyorum ...[/color][/sıze]

evet ya bende giriyom bikaç soru sordum falan bazıları cevap veriyo ama pek değil hem burası eğlenceli geyik yapıyoz kafa dağıtıyoz başka topiklerde ciddi ciddi konuşuyolar ne sıkıcı

aslında hap bana engel olmadı ben nisanda içmedim mayıs 24 te hamile olduğumu öğrendim 31 mayısta düşük yaptım.ama dr.hapı bırakınca 2 ay normal korunacaktın dedi.yumırtam daha haptan dolayı bızıkken döllenmiş oda tutmadı canım ya ama ne bileyim herkese göre değişiyor işte kısmet ya ne zaman yazıldıysa olacak bir gün

evet canım aynen öle hayırlısını dile allahtan

evet ya bende giriyom bikaç soru sordum falan bazıları cevap veriyo ama pek değil hem burası eğlenceli geyik yapıyoz kafa dağıtıyoz başka topiklerde ciddi ciddi konuşuyolar ne sıkıcı

TOPİK BABALARININ YA ONDAN CANIM...:oklava:

valla bende öyle düşünüyorum biz kadro olarak gerçekten iyiyiz diğer topiklerde böyle değil selam veriyorsun almıyorlar bile bu kadar öküzler yani başkalarıyla yazışıyorlar sana laf atan olmuyor hani bu kadarlarıylada karşılaştım ama burası süper her yeni gelenede gerektiği gibi davranıyoruz

walla 1 gün pc bozuldu giremedim ertesi gün geçmişe bakım dedim 100 küsür sayfa oku oku bitmez bizde muhabbet o biçim ne işim var başka yerde .insanlık ölmüş artık slm ver alan yok soru sor allah için cvp yazan yok uğraşamam ya banane burda bari insan sıkıntısını unutuyor oralarda daha da bi sıkıntı basıyor +bide sinirleniyorum ne gerek var benim baldan tatlı topiğim var burda be heyyyyytttt be
en büyük topic bizim topic
en fikfikçi topic bizim topic
en ateşli topic bizim topic

zemuszemus
hihoyyyt :sm_cool:

Back