hadi kuantum yapalım kızlar

gulnihal2013

bekliycem inanıyorum
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
445
2
selam kızlar
kuantum diye bişey duydunuzmu bilmiyorum ama ben şimdi yapıcam,
inanıyorum, bekliycem inanıyorum, evlenince mutlu olucağım, eşim benle ilgili sevecen biri olucak. sorunlar çok kolay çözülecek, allah bana yardım edicek inanıyorum.
bunu gece yatarken ve sabah uyandığımda olumlu düşüncelerimi ve inandığım şeyleri tekrarlıycam, sizde yapın etkisini üç ay sonra göreceksiniz diyolar, hadi bakalım ne olacak????
beynimiz sabah uynadığında alfa modunda oluyormuş, bu moddayken yapmak daha iyiymiş.
aranızda kunatum düşünce tekniğini uygulayan varmı kızlar?? yada sonuç alan??

Son düzenleme:
vaLLa canım bişi olucağını sanmam.
çunki kendi kendine günlerce beynine bunu tekrarlayınca illa herşey iyi gitmeli die dünürüz,ama bişiler ters giderse işte o zaman çok büyük halay kırıklığı yaşanır o psikolojiyle.
en güzeli dua etmek..

ben hep içimden sevgilimin ankaraya atanamayacağını düşündüm yaklaşık 4 5 ay ve ankara hiç açılmadı atanamıyor ankaraya

bu da sayılır mı çok üzgünüm bilsem hergün olumlu düşünürdüm.

bilmiyorum ki olur mu :26: olacaksa başlıyım ben de olmasını çok istediğim bişey var da :KK1:

Kuantum atom düzeyindeki, hatta atomdan daha küçük parçacıkların fizik kurallarını tanımlamakta kullanılır.

Hayata dair olumlu düşünmek ve olumlu düşüncenin pozitif şeyleri getirdiğini düşünmek doğru ama lütfen kuantum yapmak demeyelim. Bir fen bilimci olarak bunu düzeltmek istedim.

Dilerim istedikleriniz tek tek gerçekleşir...

canım benim bende uyguluyorum.
ve gerçekleşiyor.
fakat cümlelerinde hep gelecek zaman kullanmışsın.
böyle hep geleceğe ertelersin.
örneğin ben sabah kalkar kalkmaz
" çok mutluyum bolluk bereket içindeyim güvendeyim başarılıyım sağlıklıyım"gibi olumlamalar yapıyorum.
sürekli şükredeceksin sağlığına dostlarına işine.....elbette olumsuzluklar olacak
karşılaştığın zorlukların seni daha olgun bir insan yapmak için olduğunu unutmayacaksın
kendini çok seveceksin
en önemlisi kimseyi eleştirip arkasından konuşmayacaksın
karşımıza çıkan herkez bizim aynamız.
bizdeki bir kusuru düzeltmek için karşımıza çıkıyorlar
birde bu düşündüklerinden asla şüphe etmeyeceksin olurmu diye hatta olmuş gibi davranacaksın
bülent gardiyanoğlu okumanı öneririm secret filmini youtube dan seyredebilirsin.
birde ho oponopono yöntemini araştır öpüyorum.

İyi düşünürsen iyi hissedersin iyi hissedersen iyi davranırsın iyi davranırsan iyi düşünürsün iyi düşünürsen... :KK31:

selam kızlar
inanıyorum, bekliycem inanıyorum, evlenince mutlu olucağım, eşim benle ilgili sevecen biri olucak. sorunlar çok kolay çözülecek, allah bana yardım edicek inanıyorum.
bunu gece yatarken ve sabah uyandığımda olumlu düşüncelerimi ve inandığım şeyleri tekrarlıycam, sizde yapın etkisini üç ay sonra göreceksiniz diyolar, hadi bakalım ne olacak????
beynimiz sabah uynadığında alfa modunda oluyormuş, bu moddayken yapmak daha iyiymiş.

kuantum yapmak ne demek
kuantum bu demek değil ki
bütün maddelerin, atom altı ve atomlar arası düzeyde sürekli hareket halinde olması demektir
aynı zamanda maddenin de potansiyel olarak büyük bir enerji olduğunu varsayarsak
işte senin dediğin olumlu düşünce burda devreye girer
yani bizde enerjinin insana dönüşmüş haliyiz ve çevrene ne enerji yararsan evren onu algılar
işte kapitalist modarnite öncesi doğa ile içiçe yaşayan insanların sahip olduğu şey tam da bu
duygusal zeka.

Ununu tuzunu dozunda koyun yaparken. Pelte olunca tadı güzel olmuyor kuantumun. Kısık ateşte on beş dakika. Bu ayrıntı çok mühim. Annem daha güzel kuantum yapıyor ama ben hep dibini yakıyorum.

canım benim bende uyguluyorum.
ve gerçekleşiyor.
fakat cümlelerinde hep gelecek zaman kullanmışsın.
böyle hep geleceğe ertelersin.
örneğin ben sabah kalkar kalkmaz
" çok mutluyum bolluk bereket içindeyim güvendeyim başarılıyım sağlıklıyım"gibi olumlamalar yapıyorum.
sürekli şükredeceksin sağlığına dostlarına işine.....elbette olumsuzluklar olacak
karşılaştığın zorlukların seni daha olgun bir insan yapmak için olduğunu unutmayacaksın
kendini çok seveceksin
en önemlisi kimseyi eleştirip arkasından konuşmayacaksın
karşımıza çıkan herkez bizim aynamız.
bizdeki bir kusuru düzeltmek için karşımıza çıkıyorlar
birde bu düşündüklerinden asla şüphe etmeyeceksin olurmu diye hatta olmuş gibi davranacaksın
bülent gardiyanoğlu okumanı öneririm secret filmini youtube dan seyredebilirsin.
birde ho oponopono yöntemini araştır öpüyorum.

çok teşekkür ederim tavsiyelerini uyguluycam o zaman...:KK52:

vaLLa canım bişi olucağını sanmam.
çunki kendi kendine günlerce beynine bunu tekrarlayınca illa herşey iyi gitmeli die dünürüz,ama bişiler ters giderse işte o zaman çok büyük halay kırıklığı yaşanır o psikolojiyle.
en güzeli dua etmek..

evet bende dua ediyorum ve hergün diyorum inanıyorum diye. inanarak dua etmek çok önemli, ama bu kuantum düşünce tekniğide fena değil bence.

Ennkucuk bir ornekk ..
Ablam enistemdn araba istedi. Enstem asla diordu. Snra olumlama yapti. Araba istyrm araba istyrmm die gokyuzne dilegni gndrdi. Suan arabasi var.
Yani onemli olan niyetttt.. allahtn istemek.
Bu kuantumda olumlama ...
Ben mutlu olmayi hakediyorm.
Kendimi cok seviyorm.

selam kızlar

Hepsi tırıvırı...
Hayatta umut ettiğim herşey sükutu hayalle son buldu.
Bu tür kitaplar da okudum,yazılanları uyguladığım da oldu.
İşe yaradığını sanmam.
O kitabı yazanlar parayı kırıyor ben de evde mal mal
"para para para" dicekmişim para gelecekmiş
gelmedi mi g.tünü yırtsan gelmiyor
Yok böyle bi mantık
hayatta şansın olacak arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim

Oglum 5aylik, 2gun once ckyattan dustu. Sukurler olsnnki sapasaglam.. o yuzden sukurler olsun..
Mtluym esimi sewiyrm. O bni sewiyorr...
Oglum cook tatlii .. annem yasiyor.
Kayinvalidem muhtesem birkadin, iyiyizzyani...

Bugun cokmu cokkk olumluyum ne :-)

X