Nikah hadi kızlar nikahlananlar buraya!

uzul29

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
597
113
648
dün nikahımız oldu benim gibi nikahı ayrı düşünenler burayakaydirigubbakcemile2

cok heyecanlıydı yaa

evet demek nekadar zormuş halbuki hayatta söylenen en kolay kelimelerden :)
artık evliyim...

Allah mutluluğunu daim etsin canım kısmetse benımde ekimde düğünüm olcak nikah işlemleri ne kadar sürüoo kaç gün sonraya gün veriolar bilgi verirsen sevinirim ...:)))))

evet demek nekadar zormuş halbuki hayatta söylenen en kolay kelimelerden :)
artık evliyim...

evet derken o kadar ksık söyledimki heyecandan ben bile zor duydum eşim diye salonu inletti maşallah çok heyecanlıydı :lepi::lepi:

bende artık evliyim çok tuhaf bir duygu hele soyadım değiştiya çok tuhaf oluyorum

AYyy benim de nikahım dün oldu kızlar 21- 05- 2010 , gerçi kendimi hala evli gibi hissetmiyorum sadece nikah anında gülme krizine girdim o ciddi ortamda zor tuttum kendimi , türk sinemasında bir sahne geldi aklıma adile naşit'in abissi filmde Adile Naşit'le Tarık Akan'ı zorla evlendiriyo nikah memuru Adile Naşit'e soruyo bu beyle evlenmeyi kabul ediyomusun Adile Naşit'de evet yerine şu cevabı veriyo nasıl etmem sevişiyoruz, işte nikah memuruda bana kabul ediyomusunuz diye sorunca aklıma bu replik geldi nasıl etmem memur bey sevişiyoruz desem nasıl olur diye düşündüm. Hepsi bir tarafa nikah çok farklı artık kaprislerinden bitmek tükenmek bitmeyen isteklerinden vazgeçmek zorunda kalıyosun evlendiğin kişi tarafından daha çok sahipleniyorsun ve birbirinize daha çok ait oluyorsunuz ama endişeler bitmiyo tabi ki eyvahedigeldismile bize düşen tek şey artık Allah'tan hakkımıza hayırlısını istemek oluyor, :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…