Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hadi kızlar hep beraber!!! :)

solist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
25
0
merhaba arkadaşlar son aylarda stres ve düzensiz uykudan kilo verdiğim için gğüslermde eski formunu ytrdi.önümüz ramazan .çeştli;basit ve masrafsız seklde istediğim ölçüye ulaşmayı istiorum.
benim izleyeceğim yol:
-hurma yemek(ramazan dolaysyla daha fazla frsatım olcak)
-buz masajı
-egzersiz(avuç içlerini gögüs hizasında bastırarak)
-elle çeşitli masajlar
-haftada bazı günler anason veya rezene çayı
evet kızlar eğer sizde bu sürecte benzer uygulamalarda bulunmak isterseniz hepimiz burda gelişimi ve izleyeceğimiz yolları paylaşalım.

kaydirigubbakcemile2

ya dediğim gibi şu titreşimli sallayan masaj aletini kullansam iyi olurmu acaba ?

Bilmem kii,ben rahatsız oluyorum o masaj aletinden.Çok titretiyo içim bi hoş oluyo:) göğüslerime hiç kullanamam heralde:KK70:

gıdıklıyo epeyce :KK70: eksik kalmasın onuda deneyeyim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

bu başlığı hepimiz şevklenelim gaza gelip gelişmeleri burada paylaşalım diye açtım.
masaj aleti bndede var.aman dikkat edin byüsün diye yumuşatmayalm snra.bnce soğuk elle yapılan masaj çok faydalı bir de duş alırken son suyu soğuk açıp göğüslere tutmak bu da bir yol

:eek:

anason veya rezene çayı yerine nar çayı içsem olurmu acaba ?? ayrca nar çayının bi kısmını dondurup onla buz masajı yapsam daha çok faydasını görürmüym ?? fisfisfis

kızlar bugün siyah üzüm çekirdeği aldım aktardan ama öğütülmüş kavanozda yani tane tane değil . Farketmez dimi :eek:

teşekkürler bir an bi tereddüte düşmüşdüm aktarda kaydirigubbakcemile3 günde 2 çay kaşığıııı suyla yutuvericem :kedi:

teşekkürler bir an bi tereddüte düşmüşdüm aktarda kaydirigubbakcemile3 günde 2 çay kaşığıııı suyla yutuvericem :kedi:

evet canım aynen oyle sabah ac aksam ac karnına yap daha etkılı olur bu arada resmı koymayı basardım sagol kaydirigubbakcemile3

rica ederiiiim opuyorumnanaktan herkesin birbirine yararı dokunduğu bu ortamda bende ufacık bişide yardım edebildiysem ne mutlu bana opuyorumnanaktan

kızlar farklı şehirlerde hepimiz aynı zamanlarda bu siyah üzüm çekirdeğine başladık sanırım..berbat bi tadı var..suya katıp içiyorum..gözüme daha çok geliyo..bi anda ağzıma atıyorum,çok kuru bişi yutkunamıyorum...ayyhhhh ayhhh..
buarada ben masaj falan yapmıyorum ya...bi ada çayı içiyorum ek olarak.

aslında ben şöyle yaptım tadını almamak için ; çay kaşığıyla direk dilimin üstüne döktüm sonra suyla aniden yutunca tadını almadım hiç :) dişlerimede bulaşmadı

X