hadi kızlar!doğmamış çocuğumuza mektuplar yada sözler yazalım

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
kızlar ben gebe kalamayan, hamile olan veya düşük yapmış arkadaşların o içten duygularının bir topikte toplanmasını istedim.duygularınızı yazarken çok uzun yazmanıza gerek yok.kısa da olabilir.sadece acınızı,özleminizi anlatarak hafiflemenizi istiyorum.benim gibi gebe kalmak için uğraşan bir sürü arkadaş var bu sitede biliyorum.gelin hadi ortak olalım yasadıklarımıza.destek olalım birbirimize.doğmamış çocuklarımıza mektuplar yada sözler yazalım.acımız tarif edilemez biliyorum.üstelik bu acıyı anlatmanın zor olacağını da biliyorum.yazmayanları anlarım,saygıyla karşılarım.ama en azından tek bir cümleyle bile tarif etmelerini içtenlikle isterim.yazan arkadaslara simdiden tskr ederim.

bebek gel artik...
nerdesin sen yavrucuğum yaaa?oysa yanimda,kollarimda olmaliydin çoktandir...neden randevularina geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadinlarin biri elinde diğeri karninda...yolda koşuyor diğeri..anneleri fazla çocuktan bikmiş olmali ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onlari..dünyanin en önemsiz şeyi gibi..oysa sen öyle mi olacaksin?
sebepsiz mesnetsiz sikintilarla boğuşuyor yüreğim..kabuslara yenik düşüyor rüyalarim...oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim.gel be bebeğim
sen bana özlemi, hasreti tattirdin daha gelmeden.daha gelmeden hakkima girdin.ama benim senin üzerinde analik hakkim olmayacak.gelp(ki eğer gelirsen)yaşantimiza katacağin neşe ile asil sen beni borçlu kilacaksin varliğina karşi
biliyor musun bebeğim yeni doğan bebeklerin kulağina "geldiğinyerlerde benim bebişimi gördün müne zaman dünyaya geliş biletini alip gelecek?"diye fisildiyorum
hiç konuşamiyorum bilsen..oysa dudaklarim sicakliğina ve yavrum uyandin mi bebeğim demeye muhtaç.
rüyalarimda senble birlikte olup uyaninca kaybediyorum.ne zaman senin sesinle uyanacağim ve ne zaman uyaninca seni kaybetmeyeceğim?
peki..bunca sözden sonra da halen gelmeye ikna olmadiysan sen bilirsin.ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin.umarim anlarsin bir gün beni ve umarim o zaman iş işten geçmiş olmaz.inatçi bebek ahhh bebek...hayallerime bile yasak koyuyor baban.her ay ümitlenip her regl döneminde yikildiğim için bana seni düşünmeyi bile yasakladi.hayalleri insani hayalkirikliğina sürüklermiş diyor...hayallerimi de kaybedersem yaşayamam ki..bir gelsen de babani da şaşirtsan...sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğm..ve ağliyorum gel de dindir gözyaşlarimi

HAYATI VE SİZLERİ ÇOK SEVEN BİR GÜN BEBEĞİNE KAVUŞACAĞINA İNANAN ARKADAŞINIZ nilgun

Seninle elim karnimda her gece konusuyorum,biliyorum beni duyursun annem sen,
Ama sen bana gitmek icin geldin ve ben sana dur diyemedim ve karnimda olmadigini bile bile her gece seninle konusuyorum bebegim..
.
Senin gelecegini duydugum anda dünyalar benim oldu,herzaman babandan bir kizim olsun istemisimdir,oda seni cok istedi ve hep derdiki bir kizim olsun gözleri sana benzesin,senin gibi baksin babasina derdi..Olmadi kizim tutamadim seni,geldin ve gittin...Baban ellini karnima götürdügünde kizim babasinin sicakligini alsin biraz derdi,ikimizde sana cok alismistik,hayallere itmisti varligin bizi...

Biliyorum güzel kizim sen beni duyuyorsun,hergece yanima geliyorsun hissediyorum.
Hep derdimki bir bebegim olsun kokusunu alayim,gecelerim gündüzlerim birbirine karissada raziyim yeterki olsun derdim..
Allahin taktiri karsi gelemem yada isyan edemem ama biliyorumki sen bana tekrar geleceksin,tekrar babanin sicakligini hissedecek,annenin sesini duyacaksin.
Sen benim ilk göz agrimdin,ilk tattigim annelik duygularimdin..
Sana aldigim elbiseler hala duruyor,hergün kokluyorum,oksuyorum.
Lütfen birdaha geldiginde gitme benden bebegim bu sefer dayanamam ....

hiçbir zaman anne diyemeyen bebeğime;

senin varlığını hissettim ben hayattaki hiçbirşeyle kıyaslanmayan mutluluğu tattırdın bana.ben geleceğini söylediğimde inanmadı baban doktor ablan müjdeyi verene dek.duyunca o da çok sevindi ancak benim kadar değil bebeğim.ağlarken güldüren gülerken ağlatandın beni, birde elimi karnıma koyup saatlerce seni hissederek uzanmalar sanki ömrüme ömür katıyordu.zaman geçmiyordu sanki bir an önce seni görmek istiyordum kız olacağını bana benzeyeceğini hayal ettim,ismini bile düşünüyordum ancak hiç bir ismi beğenemedim sana çok özel bir isim koymalıydım.bu gerçek olamayacak kadar güzel sahte olamayacak kadar gerçekti..dedim ya bebeğim kelimeler yetmiyor seni anlatmaya.sende çok hevesliydin kucağıma gelmek için biliyorum ancak daha doğmadan karşı koyamadın hayatın kötülüğüne ve hiç gelmeden gittin benden.şimdi hiçbirşey boşluğunu doldurmuyor unutturamıyor bir gün herşeyle savaşıp gelecekmisin sana ihtiyacım var lütfen yavrum beni bu duygudan mahrum etme bir kez olsun saçlarını okşama zevkini yaşat bana..

sen benim boğazımda ki hıçkırığımsın sen benım akan göz yaşımsın sen benım bırgun gelecek dediğim yaşama kaynağımsın....

Seninle elim karnimda her gece konusuyorum,biliyorum beni duyursun annem sen,

Ama sen bana gitmek icin geldin ve ben sana dur diyemedim ve karnimda olmadigini bile bile her gece seninle konusuyorum bebegim..
.
Senin gelecegini duydugum anda dünyalar benim oldu,herzaman babandan bir kizim olsun istemisimdir,oda seni cok istedi ve hep derdiki bir kizim olsun gözleri sana benzesin,senin gibi baksin babasina derdi..Olmadi kizim tutamadim seni,geldin ve gittin...Baban ellini karnima götürdügünde kizim babasinin sicakligini alsin biraz derdi,ikimizde sana cok alismistik,hayallere itmisti varligin bizi...

Biliyorum güzel kizim sen beni duyuyorsun,hergece yanima geliyorsun hissediyorum.
Hep derdimki bir bebegim olsun kokusunu alayim,gecelerim gündüzlerim birbirine karissada raziyim yeterki olsun derdim..
Allahin taktiri karsi gelemem yada isyan edemem ama biliyorumki sen bana tekrar geleceksin,tekrar babanin sicakligini hissedecek,annenin sesini duyacaksin.
Sen benim ilk göz agrimdin,ilk tattigim annelik duygularimdin..
Sana aldigim elbiseler hala duruyor,hergün kokluyorum,oksuyorum.

Lütfen birdaha geldiginde gitme benden bebegim bu sefer dayanamam ....

Sanirim bebegini daha kucagina alamadan yitiren tüm annelerin duygularina bu sözler tercüman oluyor ki,ben bile yaruma kavusamadan yitirdim ve günlerce bu sarkiyi dinleyip agladim..

tutamadım ellerin yagmuru olsun
sarıpta doyamadım
opemedım gul tenın baharın olsun
sevıpte kanamadım

ördü kader aglarını kırdı yıne kollarını
bir canım var al oda senın olsun

Sanirim bebegini daha kucagina alamadan yitiren tüm annelerin duygularina bu sözler tercüman oluyor ki,ben bile yaruma kavusamadan yitirdim ve günlerce bu sarkiyi dinleyip agladim..

tutamadım ellerin yagmuru olsun
sarıpta doyamadım
opemedım gul tenın baharın olsun
sevıpte kanamadım

bende bu şarkıyı dinlenince duygulanıyorum..:gitme::gitme:senağlama

GÜL BEBEĞİM(BARIŞ MANÇO)

Sen cennete uçtun ama
Kokun sinmiş yatağıma odama
Derin derin soluyorum seni
İçime hapsediyorum seni
Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim
Sensiz yaşamak ne kadar zor
Ayrılık acısını gel bana sor
Nasıl kıydın kendine gül bebeğim

Geceler çok geceler sessiz
Nasıl yaşarım şimdi ben sensiz
Hani bana verdiğin o sözler
Hani o gülen masum gözler

Gözyaşım karıştı yağmura
Damla damla süzülüyor toprağa
Bizi ancak ölüm ayırır diyordun bana
Söyle nasıl kıydın kendine gül bebeğim
Seni benden ölüm bile ayıramadı işte

Dar geliyor bana bu yerler
Kırılsın seni taşıyan bu eller
Hani bana verdiğin o sözler
Hani o gülen masum gözler

Dar geliyor bana bu yerler
Yaşanmaz oldu kara geceler
Kırılsın seni taşıyan bu eller gül bebeğim

ah bebeğim, güzeller güzeli yavrum,
sımsıcak gözlerinle bana bakacak,
bitmek bilmez öğrenme duygunla bana minik ellerini uzatacaksın
dokunarak öğreneceksin
büyüme telaşıyla göğsümden süt emip
telaşlı büyümelere yol alacaksın
gözlerin görmeye başlayacak sonra
bu kez ellerini annene daha bir bilerek uzatacaksın
minik parmaklarını bütün gücünle parmağıma dolayacaksın
saçlarını okşayacağım,
yanında olduğumu bilecek
uyuyacaksın savunmasız
uyandığında yanında olmazsam
ağlayacaksın
sesini her hücremle duyup sana koştuğumda
koynuma basınca seni sevgi dolu
gözlerime baka baka dalacaksın yine uykuya
büyüyeceksin hep dedim ya telaşlı
kaşığını kendin tutmak isteyecek
üzerine dökünce bakacaksın mahçup
sadece gülümseyeceğim ben sana sade
öğreneceksin onu da
büyüyeceksin yavrum dedim ya telaşlı
dış dünyaya açılacaksın bir zaman sonra
annenden ayrı geçirdiğin zamanların artacak, sen artacaksın
daha hızlı büyüyeceksin yavrum dedim ya telaşlı
kavga bile edeceğiz seninle
her şeyi bildiğini düşündüğün annenin
pek de bir şey bilmediğini göreceksin
kafa tutacaksın hep telaşlı
telaşla yol alırken hayatta
kopacaksın yavrum benden
kendin olacak
doğmamış çocuğuna mektup yazacaksın sen de...

telaşla bekleyeceğim seni
hos geleceksin bedenime, yuregime, evime yavrum...

Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladıN
Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan
Beni sen hayata bağladın

Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi
Yine öğrettin bana sevmeyi.
Yeniden doğdum senle
Öğrendim yürümeyi
Ne olur bırakma ellerimi

Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım
Gecelerse arkadaşım
Neredeydin bugüne dek beni bulmadın
Oysa ben seni hep aradım

Yine öğrettin bana sevmeyi
Yeniden doğdum senle
Öğrendim yürümeyi
Ne olur bırakma ellerimi

Bugüne dek hep keşke deyip durdum. Her yeni başlangıcın sonunda yine aynı kelime. Keşke... Yalanlar içinde büyüdüm. Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma. Bunu sen kalbime girince anladım. ışte yeni bir başlangıç daha. Ama bu sefer eminim. Bu sefer keşke demeyeceğim. Yıllar sonra senin için söyleyeceğim tek şey iyiki olacak...

Yine öğrettin bana sevmeyi
Yeniden doğdum senle
Öğrendim yürümeyi
Ne olur bırakma ellerimi...

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
ılle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
ılle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
ılişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…
can yücel

kızlar sabredın mukafatını elbet alacaksınız bende 4yıldır hasret cektım yumurtlama tedavılerı 3asılama ve 3tup bebek tedavımı 4yıla sıgdırdım bu zaman zarfındada cok uzuldum cok agladım ve ozlemımı kagıtlara doktum tedavımın sonucunun son zamanlarında bu yazıyı yazmıstım ve sukurler olsun 4yıl sonra mucızem kendılıgınden geldı ve sımdı kollarımda rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsallah sıze yazmamdakı sebep bende sızın asamalarınızdan gectım ve gecmıstekı yazımı sızlerle paylasmak ıstedım..

benimlemisin acaba bebegim....
bugece senınle sanırım son gecem melegım..
keske keske dıyorum bır mucıze olsa ve bana tutundugunu,
hayata tutundugunu ogrensem yarın..
evet yarın ...ama bu 3yıllık zaman zarfında ogrendıgım yarınlar yıne devam edecek sanırım..budefadamı olmadı melegım? annecıgını sevmedınmı yoksa?
ama annecıgın daha sen gelmeden senın kokunu duymadan senı sevıyor vede ozlemle beklıyor....
6.gun ve 8gunlerde yaptıgım testlerın sonucu bana senın yok oldugunu soyledıler..
ınanmadım..ınanmak ıstemedım...ben bukadar madden ve manen yıkılmısken..
sen bukadar meşakkatlı yolları asıp bana gelmısken..nasıl ınanırım melegım nasıl nasıl...
bır yerde okudum hayat sıze ne ogrettı dıye??
hayatmı bana ne ogrettı..
sabrederek beklemeyi..
umut etmeyı..
hayatın nekadar ınsanlara acı cektırdıgını..ve en onemlısı bırseyı cok ıstememeyı ogrettı kuzum..
baban bana dedıkı dun bız bukadar ustunde durmasaydık ve bukadar ıstemeseydık emın ol olurdu...
canım daha canımın parcası olmamıs yavrum..gercekten baban dogrumu soyluyor?
cokmu ıstıyorum acaba senı...
halanda bızı telkınde bulundurmak ıcın canınız saolsun.sızın saglıgınız daha onemlı bırdaha denersınız olmazsa....
....birdaha.... bukelımeyı elımde olsa turkce lugatından sılmek ısterdım ...bırdaha...
ınsanlar basarı elde edemedıgı bır ıse tekrar baslarken nasıl ılk basladıgı gunku gıbı azımlı olabılırlerkı...tartısılır...
evet sanırım benım hayatımdanda "bırdahakıne" kelımesı eksılmeyecek...
keske yarın bır mucızem olsan ve bana gelsen ahhh keske..
neden hayat keskelerle dolu kuzucugum?
neden ozlemler hasretler kavusmalar zor ve az olurken ayrılıklar kavusamamazlıklar cogunlukta olur ..hala anlamıs degılım bıtanem

ben hep bebegıme hıtaben yazdım..
hasretimsin - Blogcu sıtem bu ıstersenız beklerım buyrun :emir_bebek:

kızlar sabredın mukafatını elbet alacaksınız bende 4yıldır hasret cektım yumurtlama tedavılerı 3asılama ve 3tup bebek tedavımı 4yıla sıgdırdım bu zaman zarfındada cok uzuldum cok agladım ve ozlemımı kagıtlara doktum tedavımın sonucunun son zamanlarında bu yazıyı yazmıstım ve sukurler olsun 4yıl sonra mucızem kendılıgınden geldı ve sımdı kollarımda rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp eder ınsallah sıze yazmamdakı sebep bende sızın asamalarınızdan gectım ve gecmıstekı yazımı sızlerle paylasmak ıstedım..

benimlemisin acaba bebegim....
bugece senınle sanırım son gecem melegım..
keske keske dıyorum bır mucıze olsa ve bana tutundugunu,
hayata tutundugunu ogrensem yarın..
evet yarın ...ama bu 3yıllık zaman zarfında ogrendıgım yarınlar yıne devam edecek sanırım..budefadamı olmadı melegım? annecıgını sevmedınmı yoksa?
ama annecıgın daha sen gelmeden senın kokunu duymadan senı sevıyor vede ozlemle beklıyor....
6.gun ve 8gunlerde yaptıgım testlerın sonucu bana senın yok oldugunu soyledıler..
ınanmadım..ınanmak ıstemedım...ben bukadar madden ve manen yıkılmısken..
sen bukadar meşakkatlı yolları asıp bana gelmısken..nasıl ınanırım melegım nasıl nasıl...
bır yerde okudum hayat sıze ne ogrettı dıye??
hayatmı bana ne ogrettı..
sabrederek beklemeyi..
umut etmeyı..
hayatın nekadar ınsanlara acı cektırdıgını..ve en onemlısı bırseyı cok ıstememeyı ogrettı kuzum..
baban bana dedıkı dun bız bukadar ustunde durmasaydık ve bukadar ıstemeseydık emın ol olurdu...
canım daha canımın parcası olmamıs yavrum..gercekten baban dogrumu soyluyor?
cokmu ıstıyorum acaba senı...
halanda bızı telkınde bulundurmak ıcın canınız saolsun.sızın saglıgınız daha onemlı bırdaha denersınız olmazsa....
....birdaha.... bukelımeyı elımde olsa turkce lugatından sılmek ısterdım ...bırdaha...
ınsanlar basarı elde edemedıgı bır ıse tekrar baslarken nasıl ılk basladıgı gunku gıbı azımlı olabılırlerkı...tartısılır...
evet sanırım benım hayatımdanda "bırdahakıne" kelımesı eksılmeyecek...
keske yarın bır mucızem olsan ve bana gelsen ahhh keske..
neden hayat keskelerle dolu kuzucugum?
neden ozlemler hasretler kavusmalar zor ve az olurken ayrılıklar kavusamamazlıklar cogunlukta olur ..hala anlamıs degılım bıtanem

ben hep bebegıme hıtaben yazdım..
hasretimsin - Blogcu sıtem bu ıstersenız beklerım buyrun :emir_bebek:

bloğuna girip hepsini teker teker okudum canım.allah bağışlasın.inşallah bende birgün o günleri görürüm.sadece sabretmek gerekiyor.ama sabırsız bir insanım işte...

ay kıslar 6 yıllık bebek özlemi çeken bi anneyi doya doya ayllattınız hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz beklemek umut etmek bazen güzel bazen bıktırıcı gelsin artık allahım dayanamıyorummm

yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz...
yazının devamını okuyun ....

yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm

yha bir ewde çocuk olmaması öle byük bir acıki ancak yaşnyanlar bilir takma olıur diolr onlar yaşamamışki öle bişi onlara demesi kolay geliyor hele birde çevrende çok hamaile ve bebş varsa işte ozamn yaşandığın dakikalr işkence gibi oluyor eltmn var bi bebişi şuan 6 aylık onu eşim her sewdiği içimdn bir parça kopuyor bnm yüzümdn oda baba olmanın duygusunu tadamıyor en çok üzüldüğüm noktota bu eltimn bebişni grn sıra sende sen ne zamn getiriyon dmeleri yokmu bide işte o insanı öldürüyor zate yaşadığmz dakikalr işkence gibi bide o sözler kaldıramıyorm artık sabh 1dn beri ewde yalnızm ne olurdu sanki şuan bebişim yanımda olsaydı onunla eğlenseydm onunla oyunlar oynasıydm hep hayalleriyle yaşıyorum her gece ama hergece rüyamda görüyorum uyandığımda ise resmn kalbm acıyor hele bide umutlanıpta olmuyor yhha tam 16 aydr hep beklkiyorm hep bekliyorum ama bir trlü olmadı hadi artık ama bebeğm çok beklettn bizi gel artık gelde şu soğuk ewimizi ısıt neşesine neşe kat daha mutlu daha huzurlu olalım bitanm gel artık off nasıl bişi bu byha hem ağlıyorum hem yazıyorm yücce rabbm sen büyüksn duy artık sesimizi bizleri hayırlıısıyla çocukklarımıza bebşlermize kavuştr allahm sen olmayn herkese ver yarabbm

canım bu topiği ben açmıştım.3.5 yıl bekledikten sonra suan 6 haftalık hamileyim.:nazar:lütfen üzme kendini.allah vereceği zamanı biliyor.bende yaşadım senin yaşadıklarının aynısını belkide daha acısını...yıkılan umutlarım her defasında kendini yeniledi.her defasında sanki hiçbirşey olamış gibi yine ümit ettim,yine bekledim..gelecek dedim hep..okadar yalvardım ki allahıma..isyan ettim..eşimin ailesi ve hatta benim ailem,çevrem..hepsi ama hepsi düşman oldular benim gözümde.bazen bağırmak istedim^bende istiyorum ama ne yapayım işte olmuyor olmuyor!!!^^diye...konuşmadım onlarla dargınlık yarattım kendimce...şimdi arıyorum onları hamileyim diyorum..şimdi de bana ne derseler beğinirsin..^^ne aceleniz vardı?^^gülüyorumm..hep gülüyorum..allah inşallah sana da nasip eder ve edecekte..inan buna..

yavrumm her geçen gün özlemin dahada bi acı veriyo yüreğime çocuklara bakarken bile
acaba ne zaman geleceksin diye düşünüyorum görmez oldu gözlerim başka bişeyi
acablarla dolu şu beynimi
gel de bitir hasretini
hayalimde yaşatıyorum seni aşk dolu günlüğümüz aylardır seni yazıyo kalemimiz
şöle yaparız böle yaparız sözlerimizi gel de yaşat artık hayallerimizi
babanda bende birbirimize duyduğumuz aşktan öte bir aşkla bağlıyız sana
bi gelsen ahh bi gelsen ömrümüze ömür katacaksın sen

rabbimmmm böyle bir imtihanla bizi sınama sana asi geldirme dermansız dertler verme kimselere
bizim içinde ol de boynumuzu bükük bırakma allahımmm :Saruboceq:

X