Saç Rengi ve Saç Boyama Hadi Kızlar Birşey Söyleyiiiinnn :(((

zemini yeterince açmışsınız daha koyu bi tonda boyarsanız tam oturur diye düşünüyorum

8.0 dan daha koyu istemiyorum canım.. belki karamel tonları düşünebilirim ama koyu istemem..

cnım üçüncü saç rengin ney acaba?

tatlım koyu kahve -kızıl karışımı saç rengim vardı zeminde (boyalı hali)... 2 kere açıcı boya ile açtım.. 2. de o renk oldu.. ben esmer olduğum için çok sırıtıyor o renk bende..

bu arada 2. ve 3. renk aynı.. ikinci flaşlı 3. gün ışığı

Son düzenleyen: Moderatör:

esmer tenın varsa yerınde olsam kesınlıkle RIHANNA VE EMINEMIN love the way lie sarkısındakı rıhannanın sac rengıne boyardm

bırıncı resım harıc tum renkler :S battı gozume sevemedm :S taban rengınız nedır.ılk resımdekı sa emınım cok yakısmıstır hatlarınıza

bırıncı resım harıc tum renkler :S battı gozume sevemedm :S taban rengınız nedır.ılk resımdekı sa emınım cok yakısmıstır hatlarınıza

tatlım paylaştığım ilk üç foto açıcı uygulanmış saç.. ne cila ne boya uygulanmamış hali.. ... paylaştığım renklerin hiçbiri bana yakışmıyo ama malesef şu an onlarla yaşıyorum... tek avantajım var. 20-25 cm kadar saç dibim koyu kumral bi renkte.. boyayı vede açıcıyı diplere sürmedim... dibi gelmiş küllü kumral küllü sarı saçları çok seviyorum ombre saç yani...

yapmaya çalıştığım şeyde o ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…