Gördüğünüz gibi manavı andırıyorum turuncu yeşil sebzeler reyonu gibiyim :)
:))))) hımm daha fazla oynama diyorsunuz yani :)))
2 kere açıcı ile açtım .. turunculu sarılı oldu.... küllü açık sarı ile küllü açık kumralı karıştırıp sürdüm... Sonuç bu.. Turuncular kaldı sarılar yeşerdi....
ve tabiki yıpranık saç telleri((
kızıllığı küllü alıyor diye küllü ile yapılıyorsa yeşilliği de kızıllılar alabilir:26:cilanın renk hatalarını düzelttiğini okumuştum ama hangi renk cila yapmalıyım bunu bir bilen olsa fena olmazdı hani...
küllü yansıması olan bir renkle tek başına değil de, ana rengin içine biraz küllü katarak boyayabilirsin. fazla yeşerme olmadan doğal bir renge dönüşmesi lazım bu şekilde yapıldığında.
canım işte o turuncuyu alan küllü ve yeşili alan kızıl diye bi boya arıyorum bende :)))) ana rengi ne kullanmalıyım acaba ???
ne saçma sapan bişey oldum ben böyle .
hep beraber gülelim bacıımm
var ya boyanın kimyasal zararından cok piskolojik zararı var bence :18:
40 kere kendime dedim ki bu son daha boyamayacam diye .. boyasan ayrı psikolojik sorun boyamasan ayrı ne edeceğuukk bilemedim kııısss...:44:
ben de bilmiyorum bir renk bulup o renge aşık olup o renkte kalacagız ancak dibini boyayacagız aahhhh ahhhh(sigaraya başlattı bu saç beni)
walla istediğimiz saç olana kadar burdayız grev yapıcaz aç kalıcaz susuz kalıcaz ama bu saç olacaaaakkkk :)
:))))) hımm daha fazla oynama diyorsunuz yani :)))
2 kere açıcı ile açtım .. turunculu sarılı oldu.... küllü açık sarı ile küllü açık kumralı karıştırıp sürdüm... Sonuç bu.. Turuncular kaldı sarılar yeşerdi....
ve tabiki yıpranık saç telleri((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?