Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bartin´li olmama ragmen bugüne kadar hic gitmedim ne yalan söyleyim Zaten yurtdisinda yasiyorum, senede iki hafta tatil yapabiliyorum ancak o da Amasrada geciyor...
Insallah bu yaz nasip olur gitmek...Gerci denizi tehlikeli diyorlar birde yüzmeyi dogru dürüst bilmedigim icin gitmeyi hic düsünmedin sanirim...
Of özledim memleketimi Asigim denizin mavisine sesine yaa...
ilk sayfalarda baya bi celallenme olmuş ben ilk gittiğimde çok hoşlanmıştım kumuna hayran kalmıştım çok yumuşak ve tatlıydı suyu desen nereye girersem gireyim zaten soğuk gelir ama çok güzeldi evet bar tarzı yerleri yok ki zaten o tarz bir yer değil ne bartın nede ilçeleri eşinizle kocanızla çocuklarınızla kafa dinlemek yada kendinizle başbaşa kalmak istediğinizde kesinlikle tavsiye ederim kalıcak yer olaylarıyla ilgili hiç bir fikrim yok biz bartında oturuyoruz hastane olayı ise bartına yarım saat falan ama acil müdahile var zaten aman dikkat çocuklarınızla giderseniz sakın çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın ve mümkünse yalnız suya sokmayın boğulma tehlikesi var seviyorum inkumunu şiddetle tavsiye edilir :)
Ablacım ellerine sağlık...
bir ara da amasra albümü mü yapsamgeçen yaz amasraya tatile gitmiştik arabayıda ben kullandım o kadar güzel bir yerki yeşillerin içinde bir deniz düşünsenize
ilk defa duydum inkum u
cok guzel kareler tskrler
hatiralarim canlandi plaji felan gorunce
ozlemisim Turkiye'mi yaa
ba yıl dım.. muhteşem biyere benziyo karadenizide çok severim inşallah bigün kısmet olur gitmek eline sağlık kontesim
İnkum gibi daha keşfedilmemiş ne harika yerlerimiz var kimbilir:)) Çok şirin bir yermiş, teşekküler.i