kontes canım eline emeğine sağlık.inkumuna her yaz gideriz bu yıl kısmet olmadı.karadeniz başka güzel.yanlız ufak bir bilgiyi de aktarayım izninle denizi tehlikeli.dikkat edilmesi lazım.
kontes sayende inkumu gezmiş ldum boshayallersmile
ellerine saglık a.s.
burasi bi türk sitesi, türkce konusuluyor ve türkce karakterle yaziliyor :)
bizde geçen sene günü birlik olarak gitmiştik inkumuna yanlızca bir gün kalabildik ama resimleri görünce çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3o günü tekrar hatırlattı bana ellerin dert görmesin arkadaşım....kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler cnm, merak ettiğim bi yerdi çünkü nişanlım balayı için buraya gidebileceğimizi (uğrayabileceğimizi)söylemişti , gerçekten benlik bi yer, tşkrlr cnm
saolun cnalarımmm =)
şeker annem beklerim wallaaa
casmincim inş yolun düşer bitanemmm =)
anunaki sağol canımm gerçekten bartına çok yakınn ki ben de ordayım zatenn
=)düşer düşer bendeki bu dağ tepe toprak durumu bitmediği sürece 2 çocuk bile vız gelir .biri elimde biri kucağımda fethedicem oraları. çok gezdim ben şimdi alternatif tatil yerleri arıyorum kontes netten buluyorum arıyorum tarıyorum google earthten dibine bucağına kadar tarıyorum neresinde ne var memleketimin her yeri başka bir güzel gez gez bitmiyor..ben bu yurt dışına dünya para harcayan isnları anlayamıyorum cennetin yan komşusuyuz resmen...orayıda taktım kafama gicem inş=)allah sağlık versin yeter ki=)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?