Hadi İnkum'a gidelim

kontes canım eline emeğine sağlık.inkumuna her yaz gideriz bu yıl kısmet olmadı.karadeniz başka güzel.yanlız ufak bir bilgiyi de aktarayım izninle denizi tehlikeli.dikkat edilmesi lazım.

teşekkür ederim kuşumm
eed deniz tehlikeli,bol bol uyraılar var zaten plaj boyunca a.s

Teşekkürler cnm, merak ettiğim bi yerdi çünkü nişanlım balayı için buraya gidebileceğimizi (uğrayabileceğimizi)söylemişti , gerçekten benlik bi yer, tşkrlr cnm

bizde geçen sene günü birlik olarak gitmiştik inkumuna yanlızca bir gün kalabildik ama resimleri görünce çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3o günü tekrar hatırlattı bana ellerin dert görmesin arkadaşım....kaydirigubbakcemile3

ben de mutlu oldum bak şimdii:kedi:
teşekkür ederim bebişimmboshayallersmile

Teşekkürler cnm, merak ettiğim bi yerdi çünkü nişanlım balayı için buraya gidebileceğimizi (uğrayabileceğimizi)söylemişti , gerçekten benlik bi yer, tşkrlr cnm

rica ederim bebişim ama balayı için daha meşhur bi yere gidin benceboshayallersmile
bodrum,kuşadası filanaklinialirimsmile

kkontess gercekten emegine saglik benim memleketimi tanitmissin begenmeyen arkadslarda ya cok eskiden geldi yada zevk meselesi bence super yani bize gore yakinimizdaki cennet bana yarim saat uzaklikta:allahım bu guzellıklerden mahrum etmesın bizi.yurdumuzun heryeri oyle güzel o hastaneye bir saat falan demısler yok oyle bısey zaten bartın şehir merkezine 20 dk.seezon zamanı 24 saat sağlık hizmeti veriliyor....inkum içinde..

kontes slm canım resimler paylaşımın için teşekkür ederim çok özlemişim ya uzun zaman oldu oraya gitmeyeli memlektimizde yaşamıyoruz şuan çok uzaktayız yakında olanlar kıymetini bilsinler bende karabük/safranboluluyum bizede çok yakın inkumu ve amasra 1 buçuk saat sürüyo inkumu çok güzel küçük ve sakin biryer ama amasrada cennet yaa bende sana amasrayı önermek istiyorum gitmediysen eğer süper bir yer arkadaşım

bu yaz haftada bir kaç kez inkumundaydım hakkaten mükemmel bir yer. bartın merkeze çok yakın olduğu için konaklama sorunuda yaşanmaz, amasrayada yakın hem oradada akşamları çok hoş.

paylaşımın için saol canımbu yaz netten gezmediğim noktası kalmadı tatili orda geçirmek istedim fakat öyle pahalıydıki fiyatlar biraz daha güneye inmeye karar vedim=(kesinlikle gideceğim bir yer..emeğine sağlık=)

konttesss kizzz ne güzel fotolar cekmissin öyleee:asigim: bayildim cnmm emegine saglik

saolun cnalarımmm =)
şeker annem beklerim wallaaa
casmincim inş yolun düşer bitanemmm =)
anunaki sağol canımm gerçekten bartına çok yakınn ki ben de ordayım zatenn

saolun cnalarımmm =)
şeker annem beklerim wallaaa
casmincim inş yolun düşer bitanemmm =)
anunaki sağol canımm gerçekten bartına çok yakınn ki ben de ordayım zatenn

=)düşer düşer bendeki bu dağ tepe toprak durumu bitmediği sürece 2 çocuk bile vız gelir .biri elimde biri kucağımda fethedicem oraları. çok gezdim ben şimdi alternatif tatil yerleri arıyorum kontes netten buluyorum arıyorum tarıyorum google earthten dibine bucağına kadar tarıyorum neresinde ne var memleketimin her yeri başka bir güzel gez gez bitmiyor..ben bu yurt dışına dünya para harcayan isnları anlayamıyorum cennetin yan komşusuyuz resmen...orayıda taktım kafama gicem inş=)allah sağlık versin yeter ki=)opuyorumnanaktan

3senedir tatile öyle hasretimki bedenimi çekti bu kareler ta oralaraaa ay keşke imkan olsada kışın ortasında dahi olsam gidebilsem deniz hayranı biri olarak bayıldım emege saglık ekleyen arkadaşın

ay ne kadar güzel bi huyun varmış öyle,çok mutlu oldum senin adına
keşke hepimiz böyle olabilsekkk

geçen yaz amasraya tatile gitmiştik arabayıda ben kullandım o kadar güzel bir yerki yeşillerin içinde bir deniz düşünsenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…