Hadi İnkum'a gidelim

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
0
Kocaeli
merhaba arkadaşlar...
gördüm ki sitemizde kendi çekimlerimize yer verilen güzel bir bölüm varmış...:kedi:
bende elimden geldiğince size Bartın'ın ınkum beldesini tanıtmak istedim...

dağ yamacı ve denizin birleşim yerine kurulmuş bu sahil beldesinde göze çarpan ilk şey upuzunn plajı...
sezonun tam olarak açılmamasından dolayı henüz boş sayılır... ama yazın dolup taşıyor...

Karadeniz'in yeşilliği tabiki burda da mevcut...

Hacettepe işi biliyo valla:jeyyar:

sahil boyunca bir keç yerde bulunan bu çay bahçeleri dinlenmek ve soğuk bir şeyler içmek için idealopuyorumnanaktan

gün boyunca misafirlerini ağırlayan şezlonglar gün sonunda terkedilmişler:gitme:

ınkum'un simgesi olan bu büyük kaya denizin içinde olmasına rağmen üzerinde barındırdığı ağacı ile meşhur... güneşin batmasından dolayı kötü bir çekim oldu ama pardon bilmiyorumkismile

yine sahil boyunca sık sık karşılaşacağınız bu çeşmeler sizi serinletmek için bekliyor... :kedi:​

vee tabiki dondurmacıların vazgeçilmezi olan çanlar:lepi:

kimbilir sahibin nasıl da ağlamıştır seni kaybettiği için...:2:​

bir çok yerde görebileceğiniz ağaçlardan sadece 2 tanesi...
ne dersiniz sizce sevgililer mi:1hug:

minik bir köprücük...

kıyıya vurmuş bir hayat...

Türkiye'min binlerce güzel yerlerinden sadece bir tanesi...
ıNKUM ( ya da ıNKUMU)

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim a.s.

Son düzenleme:
çok güzel fotoğraflar canım çok temiz bir yere benziyor içim açıldı, özellikle kapanışı çok güzel yapmışsın paylaşım için teşekkürler tabiia.s.

ben teşekkür ederim canlarımma.s.
yolunuz düşerse mutlaka bir gezin derim
zaten minik bir yer,gördüğünüz bu sahilden ibaret kendisi...
5. yılımı bitirdim Bartın'da ve bu süre içinde fırsat buldukça kaçtığımız bir yer işte :kedi:

ben kesinlikle tatil için tavsiye etmiyorum..kalınacak bi otel yok hepsinin ufacık odaları we iqrenç rutubet kokusu war..ne bir eczane nede bi rdoktor war.acil bişey olsa tam 1 saat uzaklıktaki hastaneye gitmek zorundasın. we çok soquk oluyo eqlence yerleri deseniz kesinlikle yokkk..yemek yiyecek qüsel bi restorant yokkkkk.bende berbat bi yer kesinlikle tekrar gitmeyi istememlmaz:

destur bismillah:1shok:
gezerken aklıma geldi,foto çektim,emek verdim,ekledim
sırf burda bir kaç kişi görebilsin ya da memleketi olan varsa özlem gidersin diye.
bu mudur yani sonuç?
insan hiç olmazsa emek için bir teşekkür eder.
yoksa babamın yeri değil
doğal güzelliklerinden dolayı paylaştım.

ayrıca Bartın'a 15km.
15km'yi 1 saatte gitmen=yürümen demektir.

yaptığın cidden çok ayıp.
yemin ederim pişman oldum eklediğime.
zamanıma yazık olmuş.
çok kırıldım.

arkadaşım seninle hiçbir ilqisi yok ewet emek wermen hoş ama herkeze neyin doqru neyin yanlış olduqunu söyledim.söylediklerimde bi yalan warmı seninle kişisel bişey deqil bu sadece ben yaşadıklarımı qördüklerimi söyledim yoksa elbetteki senin emeqine lafım yok ewet resimler çok qüsel ama sadece o kadar bende herkez söyledi böyle diye oraya qitmeyi tecih ettim ama benim yaptıqım qibi biriside böyle doqruları yazmış olsaydı o zman bende hayal kırıklıqına uqramazdım

sakın seninle bi ilqisi yok bu yazdıklarım sadece bi tatil yöresini sende bende tanıtmış olduk o kadarrrrr:1closedeyes:

sana öneren yanlış önermiş belli ki.

nemli, soğuk olması Karadeniz ıkliminin tipik özelliği zaten.
e malum söz konusu yer de Karadeniz bölgesinde.
her hafta mutlaka yağmur yağıyor buralara...
sıcak,nemsiz bir yer beklemek saçmalık.

sakin bir yerdir evet çünkü belli bir yaşın üzerindekilere ya da sakin bir tatil isteyenlere hitap eder.
huzurlu kafa dinlemelik bir yerdir.

benle kişisel sorunun olmayabilir ama fikirler böyle kusarcasına da yazılmaz yani.
eğlenmek isteyen genç arkadaşlara önermiyorum vs tarzından yazarsın düşüncelerini.
her şeyin bi yolu yordamı,uslübu var.
o uslüb sende yoksa da, bu tarz bir forum sitesini kullanıyorsan mutlaka edinmen gerekir.

walla bende neyin war neyin yok olduqunu ben bilirim seni ilqilendirmez o zaman sende orta yaş üstü insanlar için deseydin ben seni kırmak istemedim..sadece her yerin qüzeli warsa çirkinide war kabul et weya etme.. sen hiçde orta yaş insan için demeşsin......
walla eqer düşüncelerim we yaşadıklarım qerçek ise kusarcasına (senin deyiminle) yazılır yaniiiiiii..
bu sitede herkez herşeye yorum yapar hakaret olmadıqı taktirdeeeee.....

hakaretin 'henüz' yok ama saygısızlığın diz boyu maşallah
tartışma için açmadım burayı ama ilk sayfadan gerginlik yarattın.
teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

ben çok yer gezdim ama amasra gbi güsel bi yer görmedim.. ünv. zonguldakta okumam arağmen haftanın 3 günü bartında geçti... hem fiyatlar uygun hemde çok sessz sakin... kesinlikle kaçırrılmamalı...

5gunumuzu o guzel kucuk sahılde gecırdık cok begndık mutevazı sırın bır yer resımlerıde gorunce eskıye gıttım bır an emegıne saglık cnm cok gzl resımlerde ama bende allrjı olmustum şişmişti hertarafım 10tane ıgne yemıstım ((( buna ragmen cok gzldı yıne de tekrar gıtmek ısterım oralara...

burasi bi türk sitesi, türkce konusuluyor ve türkce karakterle yaziliyor :)

kontes canım eline emeğine sağlık.inkumuna her yaz gideriz bu yıl kısmet olmadı.karadeniz başka güzel.yanlız ufak bir bilgiyi de aktarayım izninle denizi tehlikeli.dikkat edilmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…