• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi herkes ojelerini paylaşsın

dün sabah saat sabah 10 da gündz vakti olduya adamlar ev bastıaşşadan zile bastılar kargocuyuz diye biz bişey sipariş vermeiştik nasıl olduysa bizi daha öncede aradılar kargo diye olay olmadan bir gün evvel annemle konuşmuş kargonuz var yarın sabah 10 da getiricez demişler bi rsonraki günde olay oldu vala bu konuyu açan arkadaş kusuruma bakmasın sadece insanları uyarayım dedim biz nasıl kurtulduk hala inanamıyorum hem soyulup hem öldürebilirdii

Ama akadaşım keşke dikkatli olsaydınız..Kargo şirketleri ya telefonla haber verir kargonuz var diye yada direk eve getirir..Yani hem arayıp hemde eve gelmezler....

Geçen gün tv de izledim buna benzer bi olay cidden..Ama polis gelip hemen tespit ediyo parmak izi falan...Adamlar kaçtı dedin getirdikleri matkaplı çantayı falan hemen nasıl aldılar yanlarına..Zillerde orda burda bi parmak izi delil vardır...Enteresan..

Geçen gün tv de izledim buna benzer bi olay cidden..Ama polis gelip hemen tespit ediyo parmak izi falan...Adamlar kaçtı dedin getirdikleri matkaplı çantayı falan hemen nasıl aldılar yanlarına..Zillerde orda burda bi parmak izi delil vardır...Enteresan..

enterasanında enterasanı ...

Gündüz körü ev basılıcak polis gelicek ifade alıp gidicek :19::19::19::19::19::19: Hani parmak izi araştıma suçlu dosyası göstermeler fln..Neyse hakkında hayırlısı arkadaşım..Cidden yaşadıysan geçmş olsun ne diyim..

amin allah beterin beterinden korusun rabbim..

bir anlık dalgınlıkla annem babam yaşlılar kargoyla pek işimiz olmadığından bizi kandırdılar planlı soygun yapıcaklardı gündüz vakti sakın korkmayın ama etrafınızdaki insanları uyarın yani kimsenin canını yakmasınlar böyle adi insanlar

bir anlık dalgınlıkla annem babam yaşlılar kargoyla pek işimiz olmadığından bizi kandırdılar planlı soygun yapıcaklardı gündüz vakti sakın korkmayın ama etrafınızdaki insanları uyarın yani kimsenin canını yakmasınlar böyle adi insanlar

Arkadaşım tamam ısrarla aynı şeyleri yazıyosunn..Geçmiş olsun dedik hepimiz

Back