- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
yok cnm bişi sipariş etmemiş..Anlattığına göre bi gün önceden aramışlar kargonuz var diye ertesi günde evi basmışlar....[/QUOne
ne bileyim öyle bi izlenim verdi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm bişi sipariş etmemiş..Anlattığına göre bi gün önceden aramışlar kargonuz var diye ertesi günde evi basmışlar....[/QUOne
ne bileyim öyle bi izlenim verdi
dün sabah saat sabah 10 da gündz vakti olduya adamlar ev bastıaşşadan zile bastılar kargocuyuz diye biz bişey sipariş vermeiştik nasıl olduysa bizi daha öncede aradılar kargo diye olay olmadan bir gün evvel annemle konuşmuş kargonuz var yarın sabah 10 da getiricez demişler bi rsonraki günde olay oldu vala bu konuyu açan arkadaş kusuruma bakmasın sadece insanları uyarayım dedim biz nasıl kurtulduk hala inanamıyorum hem soyulup hem öldürebilirdii
siz polisi aramadınız mı??
adamlar kaçtıktan sonra tabi tabi polisi arayabildik dık ifade verdik sonra polis geldi Allah bi daha yaşatmasın
Geçen gün tv de izledim buna benzer bi olay cidden..Ama polis gelip hemen tespit ediyo parmak izi falan...Adamlar kaçtı dedin getirdikleri matkaplı çantayı falan hemen nasıl aldılar yanlarına..Zillerde orda burda bi parmak izi delil vardır...Enteresan..
enterasanında enterasanı ...
Gündüz körü ev basılıcak polis gelicek ifade alıp gidicek Hani parmak izi araştıma suçlu dosyası göstermeler fln..Neyse hakkında hayırlısı arkadaşım..Cidden yaşadıysan geçmş olsun ne diyim..
amin allah beterin beterinden korusun rabbim..
bir anlık dalgınlıkla annem babam yaşlılar kargoyla pek işimiz olmadığından bizi kandırdılar planlı soygun yapıcaklardı gündüz vakti sakın korkmayın ama etrafınızdaki insanları uyarın yani kimsenin canını yakmasınlar böyle adi insanlar