- 25 Şubat 2009
- 644
- 74
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesajlara cvp yazmayı biliyorum konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum forum takipten açtım bize dün kargo diye üç adam evimizi bastı kadınları uyarmak istiyorum sakın bizim gibi olmayın bir gün önceden kargo şirketi diye evimizi aradılar ertesi gün silahlı tamir çantası matkap taşıyan üç adam kapımıza geldi babam kapıyı açınca adaamlardan biri babamı sıkıştırmış silahla diğeride içeri doğru ilerledi ben çığlık attım o sırada annem diğer odadan çıktı adama kovayla vurdu vurarak çıkardı ve adamlar nasıl gittiyse hala inanamıyorum gittiler allah kimseye böyle bişey yaşatmasın ÇOK DİKKATLİ OLUN SAKIN KARGOCUYUZ DİYENLERE KAPINIZI AÇMAYIN HERKESTEN ŞÜPHELENİN BİZİM GİBİ BU KORKUYU YAŞAMAYIN
mesajlara cvp yazmayı biliyorum konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum forum takipten açtım bize dün kargo diye üç adam evimizi bastı kadınları uyarmak istiyorum sakın bizim gibi olmayın bir gün önceden kargo şirketi diye evimizi aradılar ertesi gün silahlı tamir çantası matkap taşıyan üç adam kapımıza geldi babam kapıyı açınca adaamlardan biri babamı sıkıştırmış silahla diğeride içeri doğru ilerledi ben çığlık attım o sırada annem diğer odadan çıktı adama kovayla vurdu vurarak çıkardı ve adamlar nasıl gittiyse hala inanamıyorum gittiler allah kimseye böyle bişey yaşatmasın ÇOK DİKKATLİ OLUN SAKIN KARGOCUYUZ DİYENLERE KAPINIZI AÇMAYIN HERKESTEN ŞÜPHELENİN BİZİM GİBİ BU KORKUYU YAŞAMAYIN
inan hiç bişi anlamadım..çok saçma çünkü
valla ne saçması sadece nerdeyse ölücektikk kargocuyuz dediler bizi kandırdılar yaşlı annemle baabam ve ben vardık kimseler bu duruma düşmesin diye yazdım nereye yazıcağımı bilemedim çok korktum çokk
cnm ne bileyim çok enterasan..bu forumla ilgili diyorsun ..o zaman bu sıtenın yöneticilerine haber ver madem öyle bişi var...
yok tatlım forumdan demiyo.forum takipten konuyu buldum buraya yazdım çünkü konu açmayı bilmiyomuş
cnm ben yeniyimde ondan yanlıs anlamıs olabılrıım..peki bu siteyle alakası ne??
Yen bi konu adı altında açmayı bilmediği için forum takip sayfasında bu konuyu görüp yazmış yani
BEN SADECE ÇOK KORKTUĞUM İÇİN SİZİ UYARMAK İSTEDİM KIYAFETİNE FELAN KİMLİĞİNE BAKIN POLİSE GİTTİK ZATEN POLİSLERDE GELDİ İFADEYE BEN HALA ÇOK KORKTUĞUM İÇİN ŞOKTAYIM YANİ UYANIK OLSUN HERKES ONUN İÇİN YAZIYORUM BİZ YAŞADIK HALA İNANAMIYORUM Allah kimselere vermesin
BEN SADECE ÇOK KORKTUĞUM İÇİN SİZİ UYARMAK İSTEDİM KIYAFETİNE FELAN KİMLİĞİNE BAKIN POLİSE GİTTİK ZATEN POLİSLERDE GELDİ İFADEYE BEN HALA ÇOK KORKTUĞUM İÇİN ŞOKTAYIM YANİ UYANIK OLSUN HERKES ONUN İÇİN YAZIYORUM BİZ YAŞADIK HALA İNANAMIYORUM Allah kimselere vermesin
olay şimdi mi oldu anlayamadım. öyle bi dedin ki sanki adamlar hala yanında:)
fazla olmassam bişi daha..netten mi bişiler sipariş etmiş ? ??
dün sabah saat sabah 10 da gündz vakti olduya adamlar ev bastıaşşadan zile bastılar kargocuyuz diye biz bişey sipariş vermeiştik nasıl olduysa bizi daha öncede aradılar kargo diye olay olmadan bir gün evvel annemle konuşmuş kargonuz var yarın sabah 10 da getiricez demişler bi rsonraki günde olay oldu vala bu konuyu açan arkadaş kusuruma bakmasın sadece insanları uyarayım dedim biz nasıl kurtulduk hala inanamıyorum hem soyulup hem öldürebilirdii