Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ilk yorum yapan sen olmuşsun canım VaryemezTopiğiniz hayırlı olsun bol bereketli birikimlerin olsun inşaallah
Merhaba,hayırlı olsun topigin bereketli birimler yaparsın yaparız inşallah,her günümüz bı öncekinden güzel geçsin inşallah.Kızlar bu arada nasılsınız neler yapıyorsunuz hayat nasıl geçiyor
Mesaj geldi katıldım takipteyim canım.Merhaba,hayırlı olsun topigin bereketli birimler yaparsın yaparız inşallah,her günümüz bı öncekinden güzel geçsin inşallah.
Amin canım sağol Bayağı olmuş bu topigi açalı aktif olmayınca arkalara gitti Bu ay için biseyler yapmış mıydınMerhaba,hayırlı olsun topigin bereketli birimler yaparsın yaparız inşallah,her günümüz bı öncekinden güzel geçsin inşallah.
Allah kabul etsin şimdiden canımIyi akşamlar kızlar
Bu ay için kurban paramı denklestirdim inşaallah
Sizler nasılsınız
İki ayin gelirini birleştirdim 20gram bilezik aldım,2bin TL de kurbana ayırdım nasipse keseriz Rabbim herkesin kurbanını ibadetini kabul etsin.Amin canım sağol Bayağı olmuş bu topigi açalı aktif olmayınca arkalara gitti Bu ay için biseyler yapmış mıydın
Amin inşallah.Allah bereket versin canımİki ayin gelirini birleştirdim 20gram bilezik aldım,2bin TL de kurbana ayırdım nasipse keseriz Rabbim herkesin kurbanını ibadetini kabul etsin.
Konuyu açalı bayağı oldu,diğer topige katılmadan önceydi,hortlatayim dedimteşekkür ederim amin ❤Konun hayirli, birikimlerin bereketli olsun...
Amin canım teşekkür ederim hedeflerimize hep birlikte ulaşalım inşallah bayağı olmuş bu konuyu açalı,aktif olmayınca arkalara düşmüşHayirli olsun topigin, koydugun hedefe ulasman dilegiyle. Benim de bir ev alma istegim var, hayirlisi olsun.
Ben suan calismadigim icin, öyle cok büyük bir birikim yapamiyoruz. Maas hesabindan aylik 200 kenara atiyoruz.. bu ara güzel birimisti , kac kere lazim oldu, harcandi. Ben arrtirdiklarimla fiziki altin almayi düsüüyorum insallah. Ise geri dönünce o zaman güzel birikim yapabiirim insallah. Simdilik, idareli olup, borclari temizlemek ve au da olsa bitikime ayirmak.Amin canım teşekkür ederim hedeflerimize hep birlikte ulaşalım inşallah bayağı olmuş bu konuyu açalı,aktif olmayınca arkalara düşmüş
Birikimi ne şekilde yapıyorsun fiziki altın -altin hesabı döviz ?
Az çok demeden bir şeyler ayırabilmek lazım, damlaya damlaya göl olur bereketli olsunBen suan calismadigim icin, öyle cok büyük bir birikim yapamiyoruz. Maas hesabindan aylik 200 kenara atiyoruz.. bu ara güzel birimisti , kac kere lazim oldu, harcandi. Ben arrtirdiklarimla fiziki altin almayi düsüüyorum insallah. Ise geri dönünce o zaman güzel birikim yapabiirim insallah. Simdilik, idareli olup, borclari temizlemek ve au da olsa bitikime ayirmak.
Merhaba hoşgeldinizMerhaba,
Öncelikle Topik hayırlı uğurlu bol bereketli olsun
Bende birikim yapmayı seven biri olarak katılmak isterim
Merhaba hoşgeldiniz
Teşekkürler amin hepimizin birikimleri bereketli olsun.Neler yapıyorsunuz mesela ?
Ara ödemeler sayesinde borç azaldı ama birikim her zaman kurtarıcıAslında anlık altın sal-sat vs yapıyorum ama elimizde ki bütün birikimi ev kredisi için ara ödeme yaptık sıfır kaldık
şimdi ben yine ufak ufak altın ile birikim yapmak istiyorum.
ayrıca evde her daim bir kumbaram vardır onunla daha ufak birikimler yapıyorum cebimde olan bozuk paraları atıyorum hep sonra bir gram parası çıkınca gram alıyorum çok etkili yöntemdir
Ara ödemeler sayesinde borç azaldı ama birikim her zaman kurtarıcı
Ben de kumbara kullanıyorum,önceden kullanmıştım sabırsız davranıp açmıştım içinden çıka çıka 60 çıkmıştı bu sefer attıklarımi not ediyorum