- 14 Ocak 2014
- 272
- 268
- 323
- 37
- Konu Sahibi Duru_ sude
-
Ay falımı da atmisim
Ay hadi inşallah
Canim tebrik ederim hamilesin rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Akıntin var mı, benim losyon gibi beyaz beyaz ama silince geliyor önce yapışkan ve renksizdi döndü sonradanİki gün önce öğrendim hamileliğimi aynı adet olcak gibiydim ha geldi ha gelcek tek fark göğüslerim oldu benim dokununca fena ağrıyolardı
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım baksana bende varsa eğer 4 gün kala silik cıktı hemde pembe ve anindaMerhaba arkadaslar 17 Ekim adet gunum daha olmadım adetıme 5gun kala bel agrım karnımın altında agrı gogsumde az sızı sankı bıraz rengi koyulastı alt kıprıklerım birbirine gırmıs uyku hallerim aksam 8den sonra gozlerım agırlasıyor uykum geliyor dun olmadım bugunde suana kadar gelmedi ümitlenmek ıstıyorum ama hayal kırıklığını yasarım diyede korkmuyor degılım emin olmam ıcın ıkı gun daha gecmesinı zor olsada beklıyecem gıbı ... boyle hayal kurmak cok guzel bırsey kendiliğinden hamıle kalmayı cok diliyorum hayırlısı... ilk gebelıgım tüp bebekle oldu 5yasında oglum var cok sukur kardesım olsun ıstıyorum kısmet ... Sizler neler yasadiniz belirtileriniz oldumu?
Akıntım sürekli var şeffaf kokusuz sürekli ıslak hissediyorum kendimiAkıntin var mı, benim losyon gibi beyaz beyaz ama silince geliyor önce yapışkan ve renksizdi döndü sonradan
Ay inşallah sağlıkla doğar inşallah kalbini de duyup kendini de görürsün, o mide bulantısı olunca bile karnımı sevesim geliyor heralde bende olmazsa pskilojim bozulurKızlar benimde en son adet tarihim 13 eylüldü yumurtlamam 29 zuydu ama ben klomen ile hamile kaldım 2 ncı kullanışımdı ekimin 1 de kontrole gittim iki yumurtam gelişmişti bat kadar ilişki demişti doktor beklediğim bat ise 11 ekimdi ayın 9 zundan itibaren gögüslerimde şişlik hisettım ama adet öncesi diye pek onemsemedım daha sonra çok ağır olmayacak şekilde arada baş dönmem olmuştı ama benn okadar umutsuz vaka yine gebeliğe yormadım 14 ekimde kontrolum vardı o sabah test yapayım varsa var yoksa söktürücü isterim diyordum kendimce ve testı yaptım daha damlatırken ikinci çizgi çıkmıştı tabi ben şokksonra kontrole gittim ama bişey göremedik degerimde 541.4 çıkmıştı kanda şimdi randevumu bekliyorum inşallah kendisini ve kalp atışını duyarım hayırlısı ile Allah isteyen herkese de en hayırlı zmanda versin inşallah
Bende de oyleydi 2 gune kadar şu an kremsi losyon kıvamında ve losyon renginde beyaz, fotoğrafı da var elimle silmiştim ama buraya atamam başka konuya attım ama hamile olan var burda mide bulantisi cabasiAkıntım sürekli var şeffaf kokusuz sürekli ıslak hissediyorum kendimi
Ay falımı da atmisim
Canim tebrik ederim hamilesin rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Bu günüde atlattım yarına olmazsam ıns yaparım ama heran olcakmısım hissi korkutuyor evde hıc yok testım pazarda olunca yarına kaldı ... hayırlı olsunNe zaman test yapmayı düşünüyorsun canım baksana bende varsa eğer 4 gün kala silik cıktı hemde pembe ve aninda
Amin canım amin inşallah hayır kötüyü düşünme çokta kafana takıp stres yapma ben bu ay hiç düşünmedim başka şeylerle meşgul oldum gerçektende hiç düşünmediğin zmanda geliyorAy inşallah sağlıkla doğar inşallah kalbini de duyup kendini de görürsün, o mide bulantısı olunca bile karnımı sevesim geliyor heralde bende olmazsa pskilojim bozulur
O akıntı bende de olmuştuBende de oyleydi 2 gune kadar şu an kremsi losyon kıvamında ve losyon renginde beyaz, fotoğrafı da var elimle silmiştim ama buraya atamam başka konuya attım ama hamile olan var burda mide bulantisi cabasi
En güzeli olsun inşallah canım senin için yarın bizide bilgilendırHayırlı olsun
Bu günüde atlattım yarına olmazsam ıns yaparım ama heran olcakmısım hissi korkutuyor evde hıc yok testım pazarda olunca yarına kaldı ... hayırlı olsun
Saol canım insallah...En güzeli olsun inşallah canım senin için yarın bizide bilgilendır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?