Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

Kızlar Şu anlık Katılımcı Sayımız Benimle Birlikte 7 Kişidir

Şu Şekilde

Yaowwwwssss - Adres Bilgisi Tamamdır
CİCİ35 - Adres Bilgisi Tamamdır
alice_bjk - Adres Bilgisi Tamamdır
goqce - Adres Bilgisi Tamamdır

zehra_ist - Adres Bilgisi Bekleniyor
Kimdemis - Adres Bilgisi Bekleniyor
hulyabaskurt - Adres Bilgisi Bekleniyor

Kızlar Katılımlar 30 Mart Akşamı son bulacaktır

Katılmak isteyenler Lütfen bilgilerini özelden Msj Atsın :69:

Kizlarr ben normalde ist te yasiorm fakt nisan 6 dan sora coruma sinava gecicem nasi yapsamki? Hangi adresi versem? Ne zmn doncgmde belli diil...

bende varımmmmmmmmmm:66:

Kizlarr ben normalde ist te yasiorm fakt nisan 6 dan sora coruma sinava gecicem nasi yapsamki? Hangi adresi versem? Ne zmn doncgmde belli diil...

ozman şöyle yapılırr canım iki adresinide ver istersenn 5nisana kadar elinde olursa ilk adrese gönderir daha uzun sürerse hediyeyi göndermesi diğerinee halledilir bir şekilde canımm diger adreste kargoyu alıcak kimse yokmu pekii

ozman şöyle yapılırr canım iki adresinide ver istersenn 5nisana kadar elinde olursa ilk adrese gönderir daha uzun sürerse hediyeyi göndermesi diğerinee halledilir bir şekilde canımm diger adreste kargoyu alıcak kimse yokmu pekii

O zmn 4 unden sonra netlesirse corum osmncik ptt sine yollanir ordan alirim:) ama o zmna kadar netlessin corum ufak yer ben arkadsma alicak bise bulamam orda istnbulda hallediim.

bende varım hemen bilgileri yolluyorum off bayılıyorum hediye alıp vermeye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:66:

Back