Hadi boyumuzu ve kilolarmz yazalm

ya herkeste zayıfmış yawww
ben 1.70 boy,,,sıkı durun 78 kg
nasıl ama bombaaaa
emzirmeyi bırakınca vericem inşallahhh

boyum 1.69 kilom 50-51 arasinda gidip geliyorum. aslinda benim kilom cok sik degisiyor, o yuzden bazi yerlerimde catlaklar mevcut...bazen 49 olurum bazen 53'e kadar bile cikarim...

Boy 1.75, kilom 55.
Şimdilik memnunum.
Umarım bir bebğim olursa ondan sonrada en fazla 5 kiloyla kaldığım yerden devam ederim.

Benimde boyum 1.58 kilom 53... 16 kilo verdim ve hala diyetteyim insallah 40lı kilolara yaza kadar incema.sa.s:utangac:

1 65 boy 63 kilo 9 aylıkta bi kızım var artık zmanla eski kiloma 55 geri dönerim

kızlarr
boyum 1,81
kilom 72 ama 70 olsam daha iyi olacak
fazlam var anlicanız

kızlarr
boyum 1,81
kilom 72 ama 70 olsam daha iyi olacak
fazlam var anlicanız

abooowwwwww 1.81 mi !!!!!!! harika canim yaa keske ben de oyle uzun olsam boshayallersmile
bizim oralarda boyu uzun olanlara ''sulak yerde buyumussun'' derler, bi de ''yukarda havalar nasil?'' diye igrenc espri de yaparlar aklima geldi simdi naniknanik

bende 1.83 boy..71 kılomda var :((( evlendıgımde 68 idim..evlılık bana fena yaramış :))))
nişanımdakı gibi 62 kıloya dusmek istiyorum bunun içinde egzersizlere basladım..

1.72 civarı boy 58-60 arası kilodayım .. iri kemikliyim :)

ben kendime zayıfım diyordum burayı okyunca fikrim değişti:1shok:
boyum 1.63 civarı kliom 55
tabi 3 çocuk annesiyim bunu da belirtiyim
ayrıca bazı uzun boylu olan arkadaşlar kilolarınız iyi bence aşırı zayıflıkda insanı çirkin gösteriyoropuyorumnanaktan

Back