Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Hadi Boğalar Buraya

hepsı bı yanda bu oburluk zor iş hakkaten
şimdi bı tane kızım olcak o da boğa burcu olcak ınşallah
ıkı obur oluruz artık:)))ama sevıyorum burcumu ben yaa:KK49:

bend e boğayım yenek yemeyi ben de severim evcimen eşine bağlıyım bunlar ii yönleri ama ani çıkşlarım ve az da olsa inadım var bi de haksızlığa hiç gelemem ben bunlarda eksik yönleri

boğa burcu kadınlarını sempatik buluyorum..Hanımefendi bi görünüşleri var..Ama fazla samimi olamıyorum çünkü çok tutucular.Yeniliğe kapalılar sabit fikirliler ve duygularını dışa yansıtamıyorlar bilerek yapmadıklarını biliyorum.çevreleriyle ilgilenmiyorlar kendi dünyalarında yaşıyorlar biraz daha dışa dönük olsalar ..

:KK70: bende boga hatunlarındanım ve burcumu cok sevıyorum butun ozellıklerımı tasıyorum resım yapmaya bayılıorum bakımlı gezmeye bayılıorum bırde bogalarda asıl bı yapı var yada bana oyle gelıyor :KK70: gırdıklerı ortamda hemen ılgı ckerler:KK70:

şu burçlar aleminde boğa bi tanedir,
onun kadar zekisi, güzeli, keyfine düşkünü, işini bileni, zarifi, endamlısı, çekicisi, yeteneklisi bulunmaz..

ben de tam bir boğayımm.. ressamım. çok seviyorum burcumu gerçekten ayrıcalıktır boğa olmak ama sadece şu bişey istedim mi hemen olacak huyumdan çok zorlanıyorum. herkes zorlanıyor :KK43: biraz rahat olmak isterdim. haa kıskançlık mı. ben onu yendim. çok sıkıntısını çektim ama kıskançlığımı yendim arkadaşlar. :KK56:

X