hadi bi el atın şu bacınıza .

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
kısaca hikayemden bahsedeyim size ilk pabik atak olduğumu 8 yıl önce öğrendim . bu domuz gribi muhabbeti vardı doktor doktor dolaştım aylarca 12 kilo verdim yemekten içmekten kesildim belkide en derinini yaşadım bi kaç ay sonra panik atak olduğumu öğrendim buna inanmamda baya bi zaman aldı . bedenimde her türlü şikayeti yaşıyodum kalp çarpıntısı mide bulantısı sürekli ağlama ölüm korkusu tansiyon yükselmesi bunlar psikolojik olamazdı buna bi türlü inanamıyodum ama 8 sene geçti ve ben hala psikolojik olduğuna bazen inanamıyorum . geleyim asıl konuya 2 aydır çok zor dönemler yaşıyorum eşim tarafından aldatıldım ve üzerime kuma getitildi . tabiki ayrıldım hemen ama kolay atlatamıyacağımı bende biliyodum ilk zamanlar çok etkilenmedim belki ama 1 haftadır yoğun korkular içindeyim bi de rüyalarım eklendi bana gördüğüm rüyaların anlamlarına bakıyorum netten ölüm diyo kendimi kaptırdım iyice her gece rüyalarım kabus oldu rüyayla amel olmaz biliyorum ama tabirleri beni çok korkuttu zaman zaman ölüm korkum oluyodu bu dahada tetikledi şimdi acayip bi depresyondayım işin içinden çıkamıyorum ilaç kullanıyorum paxil dideral xanax . ama bunlarda keamiyo artık beni . ben bu rüyaların etkisinden nasıl kurtulurum bi yardım edin şu bacınıza .

Canım arıf aslan panık atak duası yaz cıkıyor 21 tertıbı denılen bır yontem gelıstrmıs ve hepsı bıldıgımız dualar ben onun vesılesıyle kurtuldum tavsıye ederım cok berbat bı hastalık Allah şafı ısmıyle sıfa versın

canım çok geçmiş olsun.yaşadıkların kolay şeyler değil.bence terapiye başlamalısın.psikoterapinin ya da bilişsel terapinin iyi geleceğini düşünüyorum.

cnm yaşadığın şeyler tabi ki zor kaldırmak güç ister ben de panik atak anksiyete 7yıla yakın yaşıyorum ilaçlarla hep ayaktayım tabi öncesi depresyon da geçirdim demem o ki kendini bayağı yıpratmışsın değmeyen insanlar için unutma bu hayat senin sen hayat pozitif bakarsan evrene olumlu cümleller yollarsan inan hayat güzelleşiyo bi doktor bana demişti bir şeyin peşini bırakırsan o istediğin elbet gerçekleşir hastalığını yaşanmışlıklarını bir kenara bırakman gerek bu hayat benim ben izin vermedğim sürece kimse beni yıldıramaz diye motive et kendini aksi takdirde hayatın hep böyle mutsuz hep böyle depresif geçicek seçim senin hayatın mı yaşadıkların mı seni üzenleri dert edip takmak mı karar senin

teşkkür ederim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…