• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hadi Beraber Karar Verelim !?

bence çooook güzel ve şatafatlı (ama ben bu renk tercih etmem o ayrı mesele)
ama şöyle bi nokta var, damadı da altın rengi ıvır zıvırlarla süslemek lazım yoksa yanında sönük kalıcak..
yaka iğnesi kol düğmesi yelek vs..sen böyle saraydan çıkmışsın gibi olup yanındaki normal kalmasın zemuszemus

herkesi tarzı farklıdır bizim beğendiğimizi sen beğenmeyebilirsin bence hangisi en çok hoşuna gidiyorsa onu al.ama bu gelinlikte çok ağır we çok güsel..:)

bu model çok hoş fakat bunun dikilmiş halini gördüm kızlar ve sonuç bir hüsrandı arkdaşımındı ve çok kötü olmuştu bu nerde dikilmiş gelinlik neydi anlatamam o yüzden bence hazır dikilmiş modellerde bu risk daha az oluyor ben ondan yanayım...

bence bu gelinlik insanın gözünü yoruyo hem rengi hemde gereksiz ayrıntıları var.ama ben kaldırırım seviyorum diyosan olur tabi.sonuçta herkes bi kere evleniyo herşey gönlünce olmalı.

Handancım ,bence bu gelinlik harika.Benim de eylül de düğünüm olacak ve şimdiden model bakmaya başladım.Aklımda olan iki modelden biri senin eklediğin gelinlik ve ikincisi de bu gelinliğinin kırık beyaz rengi,ön kısmı aynen güllerle süslü ve v şeklinde ayrılan ön kısımda göğüsünde yer alanla aynı desen tülü var,ayrıca gelinlik satenden.(Bir arkadaşın gelinliği) Bu modellerden arıyorum ama senin eklediğin resim dışında resim bulamadım:((( Sen de başka resim varsa ekleyebilirmisin? Ayrıca bu gelinliği nerede hangi mode evinde gördün??
Handancım mutluluklar dilerim...

canm ben bu modeli ankara da and çarşısı diye bir yer var.orada ayşen gelinlik modaevinin vitrininde gördm bayıldmm.resimden daha güzel duruyor.sawaroski taşlarıyla bezenmş çk zarif bi model.saten modele rastlarsam yollarm sana şuan elimde yok .bende 2 haftaya kadr istanbul da bakıcam gelinliğe yani henüz karar vermş deilm umarm içime sinicek bişiler bulurm. .

gözalıcı... arkadaşlara katılıyorum, hem rengi hem de dikildiğinde aynısının olmaması konusunda. hazır modellere bakıp, deneyebilsen daha garanti olur. Ki bu gelinlik zor bir model .
gördüğün modaevinde keşke girip deneseydin , üzerinde görürdük :)

ben beğendim valla

Back