• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hadi Beraber Karar Verelim !?

_HaNDaN_

Allah oL der ve oLur !!
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.492
79
158
Arkadaşlar mayısa düğünm var kısmetse ama şu gelinlk işini aradan çıkarmk istiyorm biran önce.Hafta sonu bütün moda evlerini gezdm neredeyse modellerin çoğu birbirine benzyo.anck birtanesi daha farklı gibi geldi bana..tabii fiyatıda fark atıyo diğerlerine 1,900 dediler daha uyguna alırm gibi... tabi karar verebilirsem sizce nasıl görşlerinizi merk ediyorm???opuyorumnanaktan

http://img288.yukle.tc/image.php?id=99856_20081203014935_1.jpg

Son düzenleme:
resmi ben görebiliyorm ama yinede alta link attm umarm bu sefer olmuştur..

bende ankaradayım canım benımde dugunum yazın olucak ve kızılaydakı bahcelıdekı butun modaevlerını gezdım istedıgım gelınlıgın tamamı işlemeli fransız dantelı kuyruklu duvak uzun kenarı dantel bı gelınlık ıstıyordum en az 2.500 mılyardan baslıyordu fıyatları demetevlerde bı gelınlıkcıye gırdım anlattım 1.400 anlastık kumasını dantelını toptancıdan terzımle bırlıkte aldık yanı ben begendım o aldı ve ıstedıgım gelınlıgı dıktı yanı muhıtte cok farkedıyor ıyıce arastır derım....

arkadaşımızın gelinliği bu arkadaşlar.

Eklentiler

• $99856_20081203014935_1.jpg
    $99856_20081203014935_1.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 82
bende ankaradayım canım benımde dugunum yazın olucak ve kızılaydakı bahcelıdekı butun modaevlerını gezdım istedıgım gelınlıgın tamamı işlemeli fransız dantelı kuyruklu duvak uzun kenarı dantel bı gelınlık ıstıyordum en az 2.500 mılyardan baslıyordu fıyatları demetevlerde bı gelınlıkcıye gırdım anlattım 1.400 anlastık kumasını dantelını toptancıdan terzımle bırlıkte aldık yanı ben begendım o aldı ve ıstedıgım gelınlıgı dıktı yanı muhıtte cok farkedıyor ıyıce arastır derım....

evet çk haklısn..bende kızılayda and çarşısında gördm bu gelinliği dediğin gibi farklı bi muhitte diktirmk daha mantıklı fiyat açısından hemen araştırcam saol canmm opuyorumnanaktan

ınternet sitelerini gezerken çok gözüme takıldı bu model.Ben biraz sadeliği sevdiğim için tercih etmedim.Ama külkedisi gibi olursun eminim içinde.Çok şık ve değişik.

handancım merhaba
öncelikle hayırlı olsunnn.evleniyorsunuz demek, çok sevindim:)
askerliği bekle onu bekle bunu bekle evlenmeye sıra gelmiş:)
çok güzel gelinlik
benimkide bunun aynısıydı diktirmiştim
fakat ben tesettürlüyüm o yuzden kapalısıydı bnmki.
bide kırık beyaz yaptırmıştım o yuzden modl biraz değişti bende.
aynısını istiyorsan krem rengi yaptır bence.
bide güllerine dikkat et yumuşak güllerden yaptır

şimdiden mutluluklar

bencede renk degıstırmeden yaptırdıgında daha hoş olur bazı modellere havasını veren rengı oluyo zatenbence buda modellerden ben antalyadayım ve bu gelınlık ıcın bı arkadas arastrmıs 1000 tl fıyat vermıs burdakı ıyı bı gelınlıkcı belkı kış olmasından dolayıdır bence sıkı pazarlık yapmalısın.

bırde gelınlıkte fıyatı arttıran hakıkı fransız dantelının kullanılmasıymıs metresı 200 tlden baslıyomus hertarafı dantel ıstense bı gelınlıge 4 metre gtse zaten sadece 800 dantelı tutuyo bılgılerınıze:)

Merve sana katılıyorum. Gelinlikte bu modeli gösteren rengi olmuş bence. Ben de Eylülde evleniyorum ancak daha hiç gelinlik bakmaya başlamadım. Araştıran arkadaşlar nerelere bakıyorlar acaba?

handancım merhaba
öncelikle hayırlı olsunnn.evleniyorsunuz demek, çok sevindim:)
askerliği bekle onu bekle bunu bekle evlenmeye sıra gelmiş:)
çok güzel gelinlik
benimkide bunun aynısıydı diktirmiştim
fakat ben tesettürlüyüm o yuzden kapalısıydı bnmki.
bide kırık beyaz yaptırmıştım o yuzden modl biraz değişti bende.
aynısını istiyorsan krem rengi yaptır bence.
bide güllerine dikkat et yumuşak güllerden yaptır

şimdiden mutluluklar

canmm sanırm yanlş hatırlıyosn asker yolu bekleyenlerden deilm ben..yine de güzel dileklern içn tşkler..gelinliğini görmeyi çk isterm rica etsem özelden yollayabilirmsn bi kaç resm?

Back