- 26 Nisan 2024
- 871
- 709
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
Merhaba kaç yumurtayla aşılama yapıldıKızlarr uzatmıcam 11 ocakta aşılama oldum. Beklemedeyim. Pek beklentim yok ama bilirsiniz o umut kırıntısı da hep oluyo insanın içinde. Bir de başka bir özel durum var bebek ihtimalinden dolayı bir şeyleri iptal etmem gibi.. haliyle iyice meraklanıyor insan. Neysee
İlk aşılamadan hamile kalanlar kendini belli edebilir miii az sohbet edelim.
Bi de ilk olmasa da ikide üçte gebe kalanlar süreciniz nasıl oldu hangi belirtileri yaşadınız, ya da hiç farklı bir şeyler yaşamadan öğrenen var mı falannn
Umut fakirin ekmeği işte..test zamanı gelene kadar umut etmeye devam
Ayyyy ne güzel haberMerhaba umarım tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınızben moral vermeye geldim
Aralık ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve doktorlar çok düşük ihtimal dediği için hiç de inanmayarak yaptırdım.. bi umut derler ya o kücük umut bile yoktu bende
Hatta ağır da kaldırdım, ilacımı da aksattım.
“en ufak bir belirti yok bu da olmadı” diye rahat rahat takılıyordum ki aklıma düştü bir test yapayım dedim kiiiii nne göreyimmm
POZİTİF…
Hiç beklemediğiniz anda oluyor arkadaşlar
Valla benim biraz karışık. Bi 17 bir de arkadan gelen 15 vardı. 15inde biraz büyütmesini istiyorum şansımız artsın dedi. O gün de iğneyi yaptım. Ertesi gün bi gittim benim yumurtalar çatlamışMerhaba kaç yumurtayla aşılama yapıldı
Belirtin oldu mu canımm ne durumdasınSelam ben de 4 ocakta oldum birbirimize dua edelim pozitifi yollayalım
Daha cok yeni 4. Haftadayım sanırımAyyyy ne güzel haberçok sevindimmm. Keseyi gördünüz müüü kaç haftalıksınız?
Kaç mm idi yumurta aşılama öncesi
Pekiii aşılamadan sonra kaçıncı gün testte gördün canımmDa
Daha cok yeni 4. Haftadayım sanırım
Doktorum izinde olduğu için gidemedik whatsaptan betayı takip ediyor şimdilik sağlıklı görünüyor dedirandevum haftaya inşallah
18 mm di son muayenede
Ayyy amiiin paltocuumkimyon hanım inşallah kavuşursunuz bebişiniz e
13. Günde idrar testi pozitifti.Pekiii aşılamadan sonra kaçıncı gün testte gördün canımm
Yok ben yapmadım. 25inden önce de yapmamKızlar selam benim bugün aşılamanın 12. Günü 3 ocakta oldum aşılama 9.günden itibaren evde test yapıyorum negatif çıkıyor . Bugün de yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı ya. Siz yaptınız mı hiç test cuma kan günüm ama hiç umudum kalmadı Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Sağlıkla gelsin13. Günde idrar testi pozitifti.
En az bi 18mm’e kadar büyümesi beklenir sanırım canım. Sonra çatlatma iğnesi için saat verir yaparsın 36 saat sonra çağırır işlemi yapar. Ufak bi acı oldu sadece birkaç saniyelik, sonra biraz yatıyorsun 20-30 dk. Oldu bittiKızlar merhabaaa, bu ay aşılama olacağım Allahın izniyle, Femara kullandım bitince 2 gün sonra yani bugün doktora gittim sağ ve sol tarafta iki adet yumurta gelişmekte dedi ikisinin de boyutları 13-14 mm cuma günü tekrar gideceğim yeterli boyuta geldiğinde ne yapacağımızı konuşacağız çok heyecanlı bir süreç ve ilk defa yaptıracağım aşılama nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleniyor aşılama için biraz bahseder misiniz
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza . Öncesin de negatifmiydi peki benım 12. Günüm bugün negatif çıktı pozitife dönermi acaba13. Günde idrar testi pozitifti.
Ne güzel vallahi sabredebilirsen :)Yok ben yapmadım. 25inden önce de yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?