• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi benim gibi aşılama yaptırıp sonuç bekleyenlere moral topiği olsun🫶🏻

kimyonkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
871
709
18
Kızlarr uzatmıcam 11 ocakta aşılama oldum. Beklemedeyim. Pek beklentim yok ama bilirsiniz o umut kırıntısı da hep oluyo insanın içinde. Bir de başka bir özel durum var bebek ihtimalinden dolayı bir şeyleri iptal etmem gibi.. haliyle iyice meraklanıyor insan. Neysee

İlk aşılamadan hamile kalanlar kendini belli edebilir miii az sohbet edelim.

Bi de ilk olmasa da ikide üçte gebe kalanlar süreciniz nasıl oldu hangi belirtileri yaşadınız, ya da hiç farklı bir şeyler yaşamadan öğrenen var mı falannn

Umut fakirin ekmeği işte.. 🥲 test zamanı gelene kadar umut etmeye devam ☺️

Merhaba umarım tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰 ben moral vermeye geldim :halay:
Aralık ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve doktorlar çok düşük ihtimal dediği için hiç de inanmayarak yaptırdım.. bi umut derler ya o kücük umut bile yoktu bende 🥲
Hatta ağır da kaldırdım, ilacımı da aksattım.
“en ufak bir belirti yok bu da olmadı” diye rahat rahat takılıyordum ki aklıma düştü bir test yapayım dedim kiiiii nne göreyimmm 🥹
POZİTİF…
Hiç beklemediğiniz anda oluyor arkadaşlar 😇

Kızlarr uzatmıcam 11 ocakta aşılama oldum. Beklemedeyim. Pek beklentim yok ama bilirsiniz o umut kırıntısı da hep oluyo insanın içinde. Bir de başka bir özel durum var bebek ihtimalinden dolayı bir şeyleri iptal etmem gibi.. haliyle iyice meraklanıyor insan. Neysee

İlk aşılamadan hamile kalanlar kendini belli edebilir miii az sohbet edelim.

Bi de ilk olmasa da ikide üçte gebe kalanlar süreciniz nasıl oldu hangi belirtileri yaşadınız, ya da hiç farklı bir şeyler yaşamadan öğrenen var mı falannn

Umut fakirin ekmeği işte.. 🥲 test zamanı gelene kadar umut etmeye devam ☺️
Merhaba kaç yumurtayla aşılama yapıldı

Merhaba umarım tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰 ben moral vermeye geldim :halay:
Aralık ayında ilk aşılamamı yaptırdım ve doktorlar çok düşük ihtimal dediği için hiç de inanmayarak yaptırdım.. bi umut derler ya o kücük umut bile yoktu bende 🥲
Hatta ağır da kaldırdım, ilacımı da aksattım.
“en ufak bir belirti yok bu da olmadı” diye rahat rahat takılıyordum ki aklıma düştü bir test yapayım dedim kiiiii nne göreyimmm 🥹
POZİTİF…
Hiç beklemediğiniz anda oluyor arkadaşlar 😇
Ayyyy ne güzel haber 🥰🥰 çok sevindimmm. Keseyi gördünüz müüü kaç haftalıksınız?
Kaç mm idi yumurta aşılama öncesi

Merhaba kaç yumurtayla aşılama yapıldı
Valla benim biraz karışık. Bi 17 bir de arkadan gelen 15 vardı. 15inde biraz büyütmesini istiyorum şansımız artsın dedi. O gün de iğneyi yaptım. Ertesi gün bi gittim benim yumurtalar çatlamış 🥲🥲🥲 en son bildiğim 2ydi yani😅

Da
Ayyyy ne güzel haber 🥰🥰 çok sevindimmm. Keseyi gördünüz müüü kaç haftalıksınız?
Kaç mm idi yumurta aşılama öncesi
Daha cok yeni 4. Haftadayım sanırım 🤗
Doktorum izinde olduğu için gidemedik whatsaptan betayı takip ediyor şimdilik sağlıklı görünüyor dedi 🙏🏼randevum haftaya inşallah 🥰
18 mm di son muayenede 😊

Kızlar selam benim bugün aşılamanın 12. Günü 3 ocakta oldum aşılama 9.günden itibaren evde test yapıyorum negatif çıkıyor . Bugün de yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı ya. Siz yaptınız mı hiç test cuma kan günüm ama hiç umudum kalmadı Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum

Kızlar selam benim bugün aşılamanın 12. Günü 3 ocakta oldum aşılama 9.günden itibaren evde test yapıyorum negatif çıkıyor . Bugün de yaptım negatif çıktı sanırım tutmadı ya. Siz yaptınız mı hiç test cuma kan günüm ama hiç umudum kalmadı Silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Yok ben yapmadım. 25inden önce de yapmam

Kızlar merhabaaa, bu ay aşılama olacağım Allahın izniyle, Femara kullandım bitince 2 gün sonra yani bugün doktora gittim sağ ve sol tarafta iki adet yumurta gelişmekte dedi ikisinin de boyutları 13-14 mm cuma günü tekrar gideceğim yeterli boyuta geldiğinde ne yapacağımızı konuşacağız çok heyecanlı bir süreç ve ilk defa yaptıracağım aşılama nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleniyor aşılama için biraz bahseder misiniz 🤭

Kızlar merhabaaa, bu ay aşılama olacağım Allahın izniyle, Femara kullandım bitince 2 gün sonra yani bugün doktora gittim sağ ve sol tarafta iki adet yumurta gelişmekte dedi ikisinin de boyutları 13-14 mm cuma günü tekrar gideceğim yeterli boyuta geldiğinde ne yapacağımızı konuşacağız çok heyecanlı bir süreç ve ilk defa yaptıracağım aşılama nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleniyor aşılama için biraz bahseder misiniz 🤭
En az bi 18mm’e kadar büyümesi beklenir sanırım canım. Sonra çatlatma iğnesi için saat verir yaparsın 36 saat sonra çağırır işlemi yapar. Ufak bi acı oldu sadece birkaç saniyelik, sonra biraz yatıyorsun 20-30 dk. Oldu bitti 😅

Back