bizde inşallah Bera Alanya'ya gideceğizBen tesettürlü olduğum için tecih olarak burayı seçtik.
Eki Görüntüle 354085 Eki Görüntüle 354097 Eki Görüntüle 354096 Eki Görüntüle 354095 Eki Görüntüle 354094 Eki Görüntüle 354093 Eki Görüntüle 354092 Eki Görüntüle 354091 Eki Görüntüle 354090 Eki Görüntüle 354089 Eki Görüntüle 354088 Eki Görüntüle 354087 Eki Görüntüle 354086 Eki Görüntüle 354098
ne kadar guzel bı yer neresı acaba bırde nekadara yarladın bende arıyorum agustos 19 en son dugunum :) 2 dugun cok yorgun olucaz burası mukemmel dag denız
Genel olarak güzeldi canım kötü diyemem. Daha otele ilk girdiğimizde insan havasından etkileniyor :)) kafa dinlemek için huzur dolu bi otel. yemek açısından otelde sadece kahvaltı fiyata dahil. Ama otelin çevresinde bir çok restoranlar var aç kalınmaz yani :) dezavantaj hiç yok gibi. Sadece araç sıkıntısı oldu bizde. Arabanız varsa zaten hiç sorun değil. Eğer arabanız yoksa biraz zorluk çekebilirsiniz Çünkü gezmek için bi araba şart diye düşünüyorum. Uçhisar dışında diğer yerleri de mutlaka gezin ve kesinlikle balon turu yapın derim biz çok pişman olmuştuk yapmadığımız için. Seçtiğiniz oda hakkında da bi sorun bence fotoğrafta göründüğü gibi mi diye garanti olsun işinizDüğün ne zaman bakalım
Hadi arkadaşlar balayı otelimizin veya nereye gitmek istediğimizin resmini paylaşalım görsel olunca daha çok fkir çıkacaktır karar veremeyen arkadaşlar içinÖncelkle ben başlayayım
Rezervasyon yaptırmadık ama buraya gideceğiz nasipse :) Aralık ayı gelini olacağım ve burada balayımızı yapacağız. Bir kaç foto ekledim
ABANT---Büyük Abant Oteli
DIŞARIDAN GÖRÜNÜŞ =
Eki Görüntüle 343329 Eki Görüntüle 343330
RESTAURANTLARI =
Eki Görüntüle 343333 Eki Görüntüle 343331 Eki Görüntüle 343332 Eki Görüntüle 343334 Eki Görüntüle 343335 Eki Görüntüle 343336 Eki Görüntüle 343337
STANDART ODA =
Eki Görüntüle 343338
SUİT ODA =
Eki Görüntüle 343339
kızlar konuyla ılgılı bısey sormak ıstıyorum rezervasyon yaptıgınızda ucretın tamamını bı hafta ıcınde hemen gönderıyomusunuz bızde ılk defa tatıle gıdıcez pek bılgımız yok kredı kartı yada nakıt olrak gönderıcek nişanlım sizler nası ayarladınız önce bı mıktar kapora daha sonra otele gıdınce dıger kalan ucret verılmesı gerekmezmı ben bıraz tereddutlu kaldım cevaplar ıcın tşk
bana kalırsa otele gore degısıyor ama bizim otel 200 tl lık kapora ıstedı havale yaptık.. gerı kalanını da oraya gttıgımızde odicez..
Selam kızlar! Biz de yazın antalyaya gideceğiz, umarım harika bir tatil olur hepimiz için!!!
Ben şimdiden yanıma alacaklarımı düşünmeye başladım resmen :)
linkte neredeyse balayı için herşeyi yazmışlar. siz de bir bakın derim.
http://......./11daJpZ
bayıldım burası neresi?
bnde oyle cok heyecanlıyım...
ama lınk acılmıyo:26:
bizde şubat ayında kaz dağlarında yeşilyurt köyünde stalu otele gideceğiz
Eki Görüntüle 597517
Eki Görüntüle 597518
Eki Görüntüle 597521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?