sen ne kadar çok sibel kobal benziyosun canım ya burun ameliyatından sonra tam sibel kobal:)
kesinlikle sarıı :)
en iyisi kuaför fıstık. biz riske atmayalım. yalnız küllü benim kafama yattı baya baya kararlıyım
Aynen bebişimm yapalım.. sen ameliyatı ne zaman oluyorsun ki?
7 şubat fıstığımmvalla 1 hafta kaldı paniklerdeyim şuan. yok yok ya rahatım.
ameliyattan kaç gün sonra boyatabilirimki acaba tatlım var mı fıkrın (tum ıslmler bitip burun kendını topladktan snra tabi):18:
Ayy az kalmış, hiç panik yapma nasıl olup bittiğini anlamıycaksın bile :) alçın çıksın ameliyattan 1 hafta ya da 10 gün sonra boyatabilirsin canımm zaten kuaförde boyatacaksın onlar yıkayacak saçlarını burnunda bant olsa bile ıslanmaz.. ama sen 2 hafta bekle yinede çok acele bişey değil sonuçta.. ^_^
sen ne kadar çok sibel kobal benziyosun canım ya burun ameliyatından sonra tam sibel kobal:)
Sarı diyen arkadaşlarada cok teşekkür ederim yakıştırdıkları için ancak kesin olarak sarı yapmıcam bidaha
Sarı dışında önerilerinize açığımmm
nazlcım sana sarı dısında onerı yoksarı da sarı dıyorum ben :)
hahaha aynen canım bu kadar sarı baskısına karşı gelemicem sanırım.
Ama küllü kumral yapıcam. Alt zemnim baya açktı zaten yaza kadar açılır artık o zaman sarıya donerım
hadı bakalım merak edıyorm..ınsallh guzel olur.. amelıyattan once boyat cunku ben boyatmamıstm dip boyam geldı sımdı gıdemıyorm kuafore korkudan enfeksıyon kaparm dıye .. 15 gun-1 ay kadar da gıtmıycem ole ıkı renk egzcem
Kesinlikle bende boyatınca fotoğraf koyarım
evet resim bekliyorum sizden bu renk cok hoşuma gittidün sacımı acıcı ile actık bile 2-3 ton acıldı koyu renk gitti suan sacım kahve gibi agır agır acıcam
yıpranmasın die suanki rengi bile iy o rengi yapıcam bugun cok mutluyum heryer aynı derecede acıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?