Saç Rengi ve Saç Boyama Hadi bakalımmm yorumlarr lütfen :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nazl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen ne kadar çok sibel kobal benziyosun canım ya burun ameliyatından sonra tam sibel kobal:)

tatlım aynen baya baya benzeten var özellikle saçım küllü sarı, kaşlarım kalınken ((:
bakalım aynen amelıyattan sonra tam benzıcezmı ama artık saçlar koyuuuu hihihi:16:

Aynen bebişimm yapalım.. sen ameliyatı ne zaman oluyorsun ki?

7 şubat fıstığımm:51: valla 1 hafta kaldı paniklerdeyim şuan. yok yok ya rahatım.
ameliyattan kaç gün sonra boyatabilirimki acaba tatlım var mı fıkrın (tum ıslmler bitip burun kendını topladktan snra tabi):18:

7 şubat fıstığımm:51: valla 1 hafta kaldı paniklerdeyim şuan. yok yok ya rahatım.
ameliyattan kaç gün sonra boyatabilirimki acaba tatlım var mı fıkrın (tum ıslmler bitip burun kendını topladktan snra tabi):18:

Ayy az kalmış, hiç panik yapma nasıl olup bittiğini anlamıycaksın bile :) alçın çıksın ameliyattan 1 hafta ya da 10 gün sonra boyatabilirsin canımm zaten kuaförde boyatacaksın onlar yıkayacak saçlarını burnunda bant olsa bile ıslanmaz.. ama sen 2 hafta bekle yinede çok acele bişey değil sonuçta.. ^_^

Ayy az kalmış, hiç panik yapma nasıl olup bittiğini anlamıycaksın bile :) alçın çıksın ameliyattan 1 hafta ya da 10 gün sonra boyatabilirsin canımm zaten kuaförde boyatacaksın onlar yıkayacak saçlarını burnunda bant olsa bile ıslanmaz.. ama sen 2 hafta bekle yinede çok acele bişey değil sonuçta.. ^_^

aynen bebeğimm aceleye gerek yok (: kız olmakda zor ya. yaptık mı köklü değişim yapıyoruz valla:9:

sen ne kadar çok sibel kobal benziyosun canım ya burun ameliyatından sonra tam sibel kobal:)

Şunlara bak bi canım :)

$rojda-demirer-1.jpg $Bal-Rengi-Krepeli-Balyaj-Modeli.jpg Eki Görüntüle 956934 $Emma-Stone-14.jpg

Sarı diyen arkadaşlarada cok teşekkür ederim yakıştırdıkları için ancak kesin olarak sarı yapmıcam bidaha:17::10:

Sarı dışında önerilerinize açığımmm

nazlcım sana sarı dısında onerı yok :D sarı da sarı dıyorum ben :)

nazlcım sana sarı dısında onerı yok :D sarı da sarı dıyorum ben :)

hahaha aynen canım bu kadar sarı baskısına karşı gelemicem sanırım.
Ama küllü kumral yapıcam. Alt zemnim baya açktı zaten yaza kadar açılır artık o zaman sarıya donerım:emir_bebek::32:

hahaha aynen canım bu kadar sarı baskısına karşı gelemicem sanırım.
Ama küllü kumral yapıcam. Alt zemnim baya açktı zaten yaza kadar açılır artık o zaman sarıya donerım:emir_bebek::32:

hadı bakalım merak edıyorm..ınsallh guzel olur.. amelıyattan once boyat cunku ben boyatmamıstm dip boyam geldı sımdı gıdemıyorm kuafore korkudan enfeksıyon kaparm dıye .. 15 gun-1 ay kadar da gıtmıycem ole ıkı renk egzcem:D

hadı bakalım merak edıyorm..ınsallh guzel olur.. amelıyattan once boyat cunku ben boyatmamıstm dip boyam geldı sımdı gıdemıyorm kuafore korkudan enfeksıyon kaparm dıye .. 15 gun-1 ay kadar da gıtmıycem ole ıkı renk egzcem:D

ay hadi ya kıyamam. biraz daha sabret canımmcım
yok maalesef boyatamam sarı üzerine kestane yaptıktan sonra cok yıprandı saçlarım suan biraz yanıklarım var güzel bi kestirip bakım yapıcam. en kötü ameliyattan bir iki ay sonra boyarım bekletirim biraz canım.
sende hayırlısıyla iyileş bir an önce:nazar::54:

Kesinlikle bende boyatınca fotoğraf koyarım:D

evet resim bekliyorum sizden bu renk cok hoşuma gitti ;) dün sacımı acıcı ile actık bile 2-3 ton acıldı koyu renk gitti suan sacım kahve gibi agır agır acıcam
yıpranmasın die suanki rengi bile iy o rengi yapıcam bugun cok mutluyum heryer aynı derecede acıldı :D

evet resim bekliyorum sizden bu renk cok hoşuma gitti ;) dün sacımı acıcı ile actık bile 2-3 ton acıldı koyu renk gitti suan sacım kahve gibi agır agır acıcam
yıpranmasın die suanki rengi bile iy o rengi yapıcam bugun cok mutluyum heryer aynı derecede acıldı :D

Aa ne güzel.. sonucu merakla bekliyorum :))

şimdiki hali bence gayet iyi. siyah çok sert duruyor, onun yerine illa koyultmak istiyorsan koyu kahve de yapabilirsin, o da neredeyse siyah gibi oluyor çünkü ama daha yumuşak bir renk.

Back