hadi bakalım inşallah :)

temin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
73
6
28
İstanbul
Kızlar geçen au ayın 12snde regldi bu ay hesaplamaya göre 10 yani bugün eğer olmazsam İki gün daha bekliym test yaptrmak istiyorm.sabah baş agrısı ve bulantı oluyor kasıklarmda karnmda batmalar oluyor.bu sabah hasta olucakmş gibi karnm agrıdı bi an önce artk hamilemiym yoksa regl mi olucam artk düşünmek istemiyorm (

Canim benim 4 gün vardi adetime , gecikmede beklemeden Test yaptim ve pozitif cikti..

istersen sende bi dene sansini , belirtiler hamile olabilirsin diyor

En iyisi ve en doğrusu bian önce test yaptrmam galiba :) bu sabah diğer sayfaları okudum çamaşr suyunu idrara döküp hamileliğini öğrenmişler bnde dedim köpürdü bakalım kısmet artık :)

Benimde adetime 4gün vardı dün evde birden fazla test yaptım çift çizgiyi gördüm hepsindede şimdi kan verdim sonuçlarını bekliyorum bendede mide bulantısı ve halsizlik var kasıklarımda batıyor inşallah hamileyizdir canım benim adet tarihimde 14kasim

Hadi bakalım canım inşallah kan sonuçlarıda olumlu sonucu verir ben bugün geçsin sonra test yapıcam umutlanmak istemiyorum hemen

İnşallah canım bende fazla umutlanmak istemiyorum rabbim hayırlısını versin inşallah heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor

Canım benim yaa umutsuzluk yok sakince strest olmadan mutlu bir haber alacaksın bekle bakalım hayrlısı olsun :)

Hamileyim canım 284 çıktı sonuç haftaya kontrolüm var 15 20 güne kadarda kalp atışını duyariz dedi kesede görünmedi yeni henüz diye haftaya görünür inşallah ve darısı başına inşallah

Canımm yaaa çok sevindm.hyırlsııyla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.canım kaç yıllık evlisniz siz nezamandan beri istiyosunuz bebişş

4 aylık evliyiz canım 3 aydır bebek istiyoruz çok şükür, cook teşekkür ederim allah razı olsun inşallah haftaya görürüm bebeğimi insan tedirgin oluyor korkuyor

Çokkk sevindm canımm yaa bende hep bizmi bu kadar erken istiyorz diye düşünüyordum bizdw 3ayı bitrdk korunmadk Rabbim nezaman isterse dedik bakalım kısmet :)

Hayırlısıyla inşallah baktırdın mi değerine canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…