teşekkür ederim canımkıyafetin çok hoş canım mutlulukla giyersin inşallah opuyorumnanaktan
Kına kıyafetinin rengi harikaa, sanada çok yakışmış..O gün gelsinde üzerinde görmekte kısmet olur inş. (yani makyajlı saçlı kaydirigubbakcemile3 )
Kaftanında çok hoş duruyor, açık tenlisin bu renk sana gidecektir. Hadi bakalım geri sayım başladıııı
ayyy çok şükür azalttım yolu yavrucum :) :lepi:hihoyyytkınalığın çok hoş pembiş pembiş ama keşke kaftan yerine gece kıyafeti alsaydın amma olsun yinde sen beğendiysen yani yalnız kına tuvaletinin etekleri çok hoş kız herşeyi bitirdin ha kavuşuyosun hadi az kaldı yerimseniben
ayyy çok şükür azalttım yolu yavrucum :) :lepi:hihoyyyt
ama kaftanı kına yakılırken giyoyosun ya, adetten bizde şekerimyerimseniben
yok ya, ben o adeti seviyorum :asigim:biliorum şekercim kına yakılırken giyilio ama işte ben o adeti kırmayı düşünüorum
inşallah canım benim, teşekkür ederim a.s.canım kaftana ve kına için aldıgın kıyafet mükemmel resimleri görmek nasip olur inş hadi bakalım hayırlısı
hmm seviyosan giy tabi canım kaftanlı hemşerim hehe herşeyini tamaladın mı canım hani iç çamaşırıdır pijama gecelik falandır bunlara ilgi alanımda o yüzden merak ettim kızz
tamam canım tamam, onları çoktannnn hallettim ve birazda abartmışım:kedi: :jeyyar:
sadece 1-2 tane günlük penye pijama almam gerek fazla pahalı olmayanlarından, onlarıda maaşımı alayım, kısmetse bakcam. ama nerelere gidebilirim bilmiyorum. eşyalarmın hepsini çetikten aldım ama günlük pijamalar orda biraz pahalı, o kadar çok para vermekte istemiyorum. bakalım çarşı pazar gezeceğim artık.
ayyyy, keşke çeyizimi görmeye gelebilsen :1hug:
inşallah daha da güzellerini giyersin canım. :Saruboceq:ne güzel allah tamamınna erdirsin bende kabarık elbiseyi nişanda istiyorum ama keşke durumum iyi olsada senin gibi bitanede kınamda giysem değişik değişik çokmu süslüyüm ne :)) çooook yakışmış elbisen mutluluklar
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:ayyy keşke güzelim yaa ben çok meraklıyımdır öyle şeylere sana tavsiyem ucuz arıyosan madem herşeyi tamamladın çarşıdan al canım en ucuzlar orda yani hem bi kaç taneden nolucak al gitsin ben çok meraklıyım ya şimdi bile iç çamaşır koleksiyonum var resmen artık evlenirken bi nakliye kamyonu eşyalar gider bi kamyon iç çamaşırlarım gider hihi sexüü gecelikler aldın mı kız :kedi:
evet canım, kabarık giyiliyor. hihoyyyt sizde nasıl peki?Sevgili canım sizde kabarık mı giyiliyor kına kıyafeti
ikisi de çok güzel beğendim mutluluklar
inşallah canım, Rabbimin izniyle az kaldı inşallah:Saruboceq:ikiside çok güzel güle giy evın resımlerınıde beklıyoruz haberın olsun
:1hug: tşk ederim canımkına kıyafetin çok yakışmış cnm
bindallının modeli de çok hoş...
mutluluklar.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?