• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Hadi Bakalım, buda kına kıyafetim ve kaftanım :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
2323.jpg

2333.jpg

herşeyimi ekledim kızlar, en son kına kıyafetim ve evim kalmıştı :lepi:

şimdide sadece evim kaldı, kısmetse 2 hafta sonrada onu eklemek nasip olur inşallah:Saruboceq:

Kına kıyafetinin rengi harikaa, sanada çok yakışmış..O gün gelsinde üzerinde görmekte kısmet olur inş. (yani makyajlı saçlı kaydirigubbakcemile3 )
Kaftanında çok hoş duruyor, açık tenlisin bu renk sana gidecektir. Hadi bakalım geri sayım başladıııı kaydirigubbakcemile4

kıyafetin çok hoş canım mutlulukla giyersin inşallah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım

Kına kıyafetinin rengi harikaa, sanada çok yakışmış..O gün gelsinde üzerinde görmekte kısmet olur inş. (yani makyajlı saçlı kaydirigubbakcemile3 )
Kaftanında çok hoş duruyor, açık tenlisin bu renk sana gidecektir. Hadi bakalım geri sayım başladıııı kaydirigubbakcemile4

yuppiiiiiiiiii...........:lepi:
çok az kaldı sanki? :teytey:

kınalığın çok hoş pembiş pembiş ama keşke kaftan yerine gece kıyafeti alsaydın amma olsun yinde sen beğendiysen yani yalnız kına tuvaletinin etekleri çok hoş kız herşeyi bitirdin ha kavuşuyosun hadi az kaldı yerimseniben

kınalığın çok hoş pembiş pembiş ama keşke kaftan yerine gece kıyafeti alsaydın amma olsun yinde sen beğendiysen yani yalnız kına tuvaletinin etekleri çok hoş kız herşeyi bitirdin ha kavuşuyosun hadi az kaldı yerimseniben
ayyy çok şükür azalttım yolu yavrucum :) :lepi:hihoyyyt
ama kaftanı kına yakılırken giyoyosun ya, adetten bizde şekerimyerimseniben

ayyy çok şükür azalttım yolu yavrucum :) :lepi:hihoyyyt
ama kaftanı kına yakılırken giyoyosun ya, adetten bizde şekerimyerimseniben

biliorum şekercim kına yakılırken giyilio ama işte ben o adeti kırmayı düşünüorum:utangac:

canım kaftana ve kına için aldıgın kıyafet mükemmel resimleri görmek nasip olur inş hadi bakalım hayırlısı

Ayy kınalığının rengii çok dadluuu aklinialirimsmile çok beğendim kaftanında çok güzel..Güle güle giy canım

hmm seviyosan giy tabi canım kaftanlı hemşerim hehe herşeyini tamaladın mı canım hani iç çamaşırıdır pijama gecelik falandır bunlara ilgi alanımda o yüzden merak ettim kızz:utangac:

hmm seviyosan giy tabi canım kaftanlı hemşerim hehe herşeyini tamaladın mı canım hani iç çamaşırıdır pijama gecelik falandır bunlara ilgi alanımda o yüzden merak ettim kızz:utangac:
:utangac: tamam canım tamam, onları çoktannnn hallettim ve birazda abartmışım:kedi: :jeyyar:
sadece 1-2 tane günlük penye pijama almam gerek fazla pahalı olmayanlarından, onlarıda maaşımı alayım, kısmetse bakcam. ama nerelere gidebilirim bilmiyorum. eşyalarmın hepsini çetikten aldım ama günlük pijamalar orda biraz pahalı, o kadar çok para vermekte istemiyorum. bakalım çarşı pazar gezeceğim artık.
ayyyy, keşke çeyizimi görmeye gelebilsen :1hug:

ne güzel allah tamamınna erdirsin bende kabarık elbiseyi nişanda istiyorum ama keşke durumum iyi olsada senin gibi bitanede kınamda giysem değişik değişik çokmu süslüyüm ne :)) çooook yakışmış elbisen mutluluklar

:utangac: tamam canım tamam, onları çoktannnn hallettim ve birazda abartmışım:kedi: :jeyyar:
sadece 1-2 tane günlük penye pijama almam gerek fazla pahalı olmayanlarından, onlarıda maaşımı alayım, kısmetse bakcam. ama nerelere gidebilirim bilmiyorum. eşyalarmın hepsini çetikten aldım ama günlük pijamalar orda biraz pahalı, o kadar çok para vermekte istemiyorum. bakalım çarşı pazar gezeceğim artık.
ayyyy, keşke çeyizimi görmeye gelebilsen :1hug:

ayyy keşke güzelim yaa ben çok meraklıyımdır öyle şeylere sana tavsiyem ucuz arıyosan madem herşeyi tamamladın çarşıdan al canım en ucuzlar orda yani hem bi kaç taneden nolucak al gitsin ben çok meraklıyım ya şimdi bile iç çamaşır koleksiyonum var resmen artık evlenirken bi nakliye kamyonu eşyalar gider bi kamyon iç çamaşırlarım gider hihi sexüü gecelikler aldın mı kız :kedi:

Sevgili canım sizde kabarık mı giyiliyor kına kıyafeti
ikisi de çok güzel beğendim mutluluklar :nazar:

ne güzel allah tamamınna erdirsin bende kabarık elbiseyi nişanda istiyorum ama keşke durumum iyi olsada senin gibi bitanede kınamda giysem değişik değişik çokmu süslüyüm ne :)) çooook yakışmış elbisen mutluluklar
inşallah daha da güzellerini giyersin canım. :Saruboceq:
satın almasanda etrafında alabileceğin biri varsa emanet, onlara bak bence a.s

ayyy keşke güzelim yaa ben çok meraklıyımdır öyle şeylere sana tavsiyem ucuz arıyosan madem herşeyi tamamladın çarşıdan al canım en ucuzlar orda yani hem bi kaç taneden nolucak al gitsin ben çok meraklıyım ya şimdi bile iç çamaşır koleksiyonum var resmen artık evlenirken bi nakliye kamyonu eşyalar gider bi kamyon iç çamaşırlarım gider hihi sexüü gecelikler aldın mı kız :kedi:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Sevgili canım sizde kabarık mı giyiliyor kına kıyafeti
ikisi de çok güzel beğendim mutluluklar :nazar:
evet canım, kabarık giyiliyor. hihoyyyt sizde nasıl peki?

ikiside çok güzel güle giy evın resımlerınıde beklıyoruz haberın olsun
inşallah canım, Rabbimin izniyle az kaldı inşallah:Saruboceq:

kına kıyafetin çok yakışmış cnm
bindallının modeli de çok hoş...
mutluluklar.............
:1hug: tşk ederim canım

çok çok çok harika canım, ikisi de çok güzel, allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin inşallah; :nazar: a.s.

Back