Yaptım canım hatta yazmıştım buraya. Cift çizgiyi gördüm hcg de 155 cıktı yarın doktora gidicem nasipseHala test yapmadnmı canım.bat 1 2 3 ağsts olanlar test yapmaya başşasn bizde güzel haberler alalım inşallah.bı hafta geçmio bnm için
Aaa çk sevindim canım hayrlı olsun.Rabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımızaYaptım canım hatta yazmıştım buraya. Cift çizgiyi gördüm hcg de 155 cıktı yarın doktora gidicem nasipse
Hayırlı bekleyişler :)kızlar benimde bat 6-7 agustos
Aaa çk sevindim canım hayrlı olsun.Rabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımızakaç gün kala öğrendin.belirtin varmıydı.bizide aydınlat biraz :)
Amin kuzum Allah razı olsun en kısa zamanda sizlerden de iyi haberleri almak nasip olur inşaallah. Valla şaka gibi geliyor hala inanamıyorumİlk hamişimiz sağlıkla kucagına al kuzum Rabbim hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin inşallah sağlıkla sana tutunur minnoşun bebişimiz hayırlı olsun hepimize nasip olsun güzel haberlerozdemircan
Aaa çk sevindim canım hayrlı olsun.Rabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımızakaç gün kala öğrendin.belirtin varmıydı.bizide aydınlat biraz :)
Benm bat 7 8 agst gibi.daha 9 gün var canım.perşeöbe dktr kontrlüm var yumurtalar çatlamşmı diye bakck.perşmbe gelmez olduSen test yapmadın mi hala?
Ümit vermek gibi de olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra akıntı geldi hep adet günüme kadar. En çok ondan şüphelenmiştim zaten. Umarım bebiş yüzündendir o akintiGünaydın kızlar bu sabah beyaz akıntım vardı acaba yumurtam yeni mi çatladı çamaşırmda sarı akıntı olmustu yumrtam yeni çatlamıssa adetime 8 gün var olabilr mi bu zaten catlasada bişey olamaz çünkü ben artık bıraktım tek başıma çabalamayı sürekli bişeyleri yalnız başıma araştırmayı bıraktım
Hayırlı bekleyişler :)
persembe gunu 11de igneyi vurdum
persembe ve cuma gecesi sadece iliski oldu cumartesi dr gittim catlamis dedi sizce tutmusmudur 13. ve 37.saatlerde iliski oldu
Selam canım, hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün. akıntın nasıldı ? benimde akıntım vardaÜmit vermek gibi de olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra akıntı geldi hep adet günüme kadar. En çok ondan şüphelenmiştim zaten. Umarım bebiş yüzündendir o akinti
Valla canım ben klomen kullandm ama iğne olmadım.o konuyu hiç bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla ymurta 12 ile 24 saat canlı kalıyomuş o saatler içinde içerde sperm varsa tutabiliyomuş.sninds içerde sperm varsa tutmuş olabilir canım.umutları yitirmiyoruz:)persembe gunu 11de igneyi vurdum
persembe ve cuma gecesi sadece iliski oldu cumartesi dr gittim catlamis dedi sizce tutmusmudur 13. ve 37.saatlerde iliski oldu
ins. ya bugun igneyi saymazsam 5.gun pazartesi 11.gun ozaman testi yapmayi dusunuyorum ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmazValla canım ben klomen kullandm ama iğne olmadım.o konuyu hiç bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla ymurta 12 ile 24 saat canlı kalıyomuş o saatler içinde içerde sperm varsa tutabiliyomuş.sninds içerde sperm varsa tutmuş olabilir canım.umutları yitirmiyoruz:)
Ayy inşallah kuzum nolur dua et Rabbim inşallah nasip etmiştir...Ümit vermek gibi de olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra akıntı geldi hep adet günüme kadar. En çok ondan şüphelenmiştim zaten. Umarım bebiş yüzündendir o akinti
Canım sürekli iç çamaşırım beyaz akıntı yüzünden kirleniyordu bir türlü kesilmedi hala da devam ediyorSelam canım, hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün. akıntın nasıldı ? benimde akıntım varda
Benimde var canım 2 haftadır falan. sarı beyaz. göğüsümde bir belirti yok.Canım sürekli iç çamaşırım beyaz akıntı yüzünden kirleniyordu bir türlü kesilmedi hala da devam ediyor
Hayırlı olsun canım. Akıntın ne zaman başladı peki?Canım sürekli iç çamaşırım beyaz akıntı yüzünden kirleniyordu bir türlü kesilmedi hala da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?