Gebeliğe Hazırlık Hadi Ağustos Gel Artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım canım hatta yazmıştım buraya. Cift çizgiyi gördüm hcg de 155 cıktı yarın doktora gidicem nasipse
Aaa çk sevindim canım hayrlı olsun.Rabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza:KK200::anneadayı:kaç gün kala öğrendin.belirtin varmıydı.bizide aydınlat biraz :)

İlk hamişimiz sağlıkla kucagına al kuzum Rabbim hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin inşallah sağlıkla sana tutunur minnoşun bebişimiz hayırlı olsun hepimize nasip olsun güzel haberler ozdemircan ozdemircan :KK200:

Aaa çk sevindim canım hayrlı olsun.Rabiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza:KK200::anneadayı:kaç gün kala öğrendin.belirtin varmıydı.bizide aydınlat biraz :)

Canım diyorlar ya insan hissediyor diye 10 gündür o his hep içimdeydi hep diyordum bebeğim benimle diye. Genelde adetten önce karnım hafif Sızlamaya başlardı ve kahverengi leke başlardı. Bu sefer hiç ne sızlama ne de kahverengi leke geldi. Regl günüm yarın ve ben bugün öğrendim çok net bir çizgiyle. Önceden de yapsam çıkarmış. Hatta fotosunu yükleyeyim aşağıya. Kirpikler birbirine girmişti resmen sürekli gözüme batıyordu sıcak basıyor sürekli uykum geliyor ve son zamanlar kasıklarıma biseyler batıyordu. Ama bunları dikkate almadan dediğim gibi direkt içime düştü hissi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaallah. Doktorda da güzel haberleri alırsam benden mutlusu olmayacak .

Eklentiler

• IMG-20180730-WA0001.jpeg
    IMG-20180730-WA0001.jpeg
    20,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20180730-WA0005.jpeg
    IMG-20180730-WA0005.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 44
Am
İlk hamişimiz sağlıkla kucagına al kuzum Rabbim hiç bir anneye babaya evlat acısı göstermesin inşallah sağlıkla sana tutunur minnoşun bebişimiz hayırlı olsun hepimize nasip olsun güzel haberler ozdemircan ozdemircan :KK200:
Amin kuzum Allah razı olsun en kısa zamanda sizlerden de iyi haberleri almak nasip olur inşaallah. Valla şaka gibi geliyor hala inanamıyorum

persembe gunu 11de igneyi vurdum
persembe ve cuma gecesi sadece iliski oldu cumartesi dr gittim catlamis dedi sizce tutmusmudur 13. ve 37.saatlerde iliski oldu

Günaydın kızlar bu sabah beyaz akıntım vardı acaba yumurtam yeni mi çatladı çamaşırmda sarı akıntı olmustu yumrtam yeni çatlamıssa adetime 8 gün var olabilr mi bu zaten catlasada bişey olamaz çünkü ben artık bıraktım tek başıma çabalamayı sürekli bişeyleri yalnız başıma araştırmayı bıraktım

Günaydın kızlar bu sabah beyaz akıntım vardı acaba yumurtam yeni mi çatladı çamaşırmda sarı akıntı olmustu yumrtam yeni çatlamıssa adetime 8 gün var olabilr mi bu zaten catlasada bişey olamaz çünkü ben artık bıraktım tek başıma çabalamayı sürekli bişeyleri yalnız başıma araştırmayı bıraktım
Ümit vermek gibi de olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra akıntı geldi hep adet günüme kadar. En çok ondan şüphelenmiştim zaten. Umarım bebiş yüzündendir o akinti

Ümit vermek gibi de olmasın ama benim de yumurtlamadan sonra akıntı geldi hep adet günüme kadar. En çok ondan şüphelenmiştim zaten. Umarım bebiş yüzündendir o akinti
Selam canım, hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün. akıntın nasıldı ? benimde akıntım varda

persembe gunu 11de igneyi vurdum
persembe ve cuma gecesi sadece iliski oldu cumartesi dr gittim catlamis dedi sizce tutmusmudur 13. ve 37.saatlerde iliski oldu
Valla canım ben klomen kullandm ama iğne olmadım.o konuyu hiç bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla ymurta 12 ile 24 saat canlı kalıyomuş o saatler içinde içerde sperm varsa tutabiliyomuş.sninds içerde sperm varsa tutmuş olabilir canım.umutları yitirmiyoruz:)

Valla canım ben klomen kullandm ama iğne olmadım.o konuyu hiç bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla ymurta 12 ile 24 saat canlı kalıyomuş o saatler içinde içerde sperm varsa tutabiliyomuş.sninds içerde sperm varsa tutmuş olabilir canım.umutları yitirmiyoruz:)
ins. ya bugun igneyi saymazsam 5.gun pazartesi 11.gun ozaman testi yapmayi dusunuyorum ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz

Canım sürekli iç çamaşırım beyaz akıntı yüzünden kirleniyordu bir türlü kesilmedi hala da devam ediyor
Benimde var canım 2 haftadır falan. sarı beyaz. göğüsümde bir belirti yok.
ha birde gaz var sürekli

kizlar ben pecete kullandigindan farketmiyorum cokta akintiyi bugun pecete kullanmadim beyazimsi sari akinti bende camasirimda gordum herzaman goguslerim asiri hassas olurlardi adet oncesi suanlik oyle birseyde yok bakalim mevlam bizim icin ne yazmis haftaya gorecegim ins.

Back