Allah herkesin gönlüne göre versin.bi tane oğlum var ama ilk çocuk gibi stres yapıomayni beni anlatmissin
Ayy ne kadar benziyoruz günlerimiz bile aynı. Benimde hep doktora bem gideyim acaba sorun bende mi diyen eşim gitmez oldu bende ikna edemiyorum.Benmde iltihap vardı fitil kullandm.hormon testleri filan yaptı hiçbişy yok herşey çk güzel dedi.eşimden tahlil istedi ama ikna edemedim.buay klomen kullandm 12 14 16 18 ilişki önerdi.şuan 16.gün.14.gün çok ağrım oldu ve akıntm geldi sanırım çatlama oldu.peşmbe kontrolüm var
benimde bat 8agustos ins. hamilelik ayi olur bizim icin agustos ayi.. dr kontrolundemi deniyorsunuz kendi halindemi ?
benim yarin 13.gun ins. catlatma ignesi olacagim bakalim nasipte ins. hamilelik olur bu ay
yok canim ayarladim daha 3.hafta bat da ins. silmeme gerek olmazHamilesin insan başkasının adına da mutlu olabiliyor, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.
yok canim ayarladim daha 3.hafta bat da ins. silmeme gerek olmaz
bende 26sinda igne oldum acaba igne yapilan gun sayiliyormu sayilmiyormuBenim bat 4 ağustos 25 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 1 yıllık evliyim dr um stresten olmuyor diyor rahat bırak düşünme diyor ama nafile hayırlısı Mevladan
Canimm aynisi bana da oluyorrr yumurtlama gunune kdr aman yetti diyorum da sonrasinda basliyorum tektek saymaya foruma da girmicem diyorum girmiyorm son 8de girmeye baskiyorum:)))) bat 4:)Kızlar yine dayanamayıp konu açıyorum yapmıycam uzak durcam stress olmuycam derken elde olmuyo Bat 8 ağustos mucizemi en güzel duamın kabul olunmasını bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hadi ağustoscular beraber bekleyelim
Ben yine baya takıntı yaptım büyük ihtimalle yok yine bişeyCanimm aynisi bana da oluyorrr yumurtlama gunune kdr aman yetti diyorum da sonrasinda basliyorum tektek saymaya foruma da girmicem diyorum girmiyorm son 8de girmeye baskiyorum:)))) bat 4:)
Erken gebelk testindee çıkabilirBenim bat 4 ağustos 25 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 1 yıllık evliyim dr um stresten olmuyor diyor rahat bırak düşünme diyor ama nafile hayırlısı Mevladan
Ayy bendee.bugün rüyamda kadın doğum doktoruna filan gitmişim.doktor dio çatlama iğnesi yapcamBen artık rüyamda bile test görüyom :) :)
Bende test yapıyom çift çizgi çıkıyo sonra resmini çekiyomki buraya atayım biraz fazla damlatmısım idrar onu sorcakmısımAyy bendee.bugün rüyamda kadın doğum doktoruna filan gitmişim.doktor dio çatlama iğnesi yapcam
Hala test yapmadnmı canım.bat 1 2 3 ağsts olanlar test yapmaya başşasn bizde güzel haberler alalım inşallah.bı hafta geçmio bnm içinAyy ne kadar benziyoruz günlerimiz bile aynı. Benimde hep doktora bem gideyim acaba sorun bende mi diyen eşim gitmez oldu bende ikna edemiyorum.
Amin canım inşallah.insanın elinde olan bişey değil malesef.başka çocuğun varmıydı kaç aydr istiyosn.Düşünmeyeyim diyorum stres olmayayım diyorum ama elimde olmuyor bat son 9 bazen uykumdan uyanıyorum bazen durduk yere ağlıyorum en kötüsüde eşimin benden uzaklaştıgını sanıyor olmam eskisi gibi hissetmiyorum sevgisini bakışını çünkü o da çok istiyor bazen kızıyor çok kafana takıyosun diyor ama ben onu mutsuz görmeye dayanamıyorum bazen ağladığına denk geliyorum dualarımız birbirimizde olsun her zaman kızlar şuan bile ağlamaktan içim daraldı korkuyorum Allahım yüreğimize güzel haberlerin ferahlığını versin inşallah
Başka yok canım 9 aydır istıyoruzAmin canım inşallah.insanın elinde olan bişey değil malesef.başka çocuğun varmıydı kaç aydr istiyosn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?