Gebeliğe Hazırlık Hadi Ağustos Gel Artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne kadar benziyoruz günlerimiz bile aynı. Benimde hep doktora bem gideyim acaba sorun bende mi diyen eşim gitmez oldu bende ikna edemiyorum.

benimde bat 8agustos ins. hamilelik ayi olur bizim icin agustos ayi.. dr kontrolundemi deniyorsunuz kendi halindemi ?
benim yarin 13.gun ins. catlatma ignesi olacagim bakalim nasipte ins. hamilelik olur bu ay

Hamilesin insan başkasının adına da mutlu olabiliyor, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.

Benim bat 4 ağustos 25 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 1 yıllık evliyim dr um stresten olmuyor diyor rahat bırak düşünme diyor ama nafile hayırlısı Mevladan

Canimm aynisi bana da oluyorrr yumurtlama gunune kdr aman yetti diyorum da sonrasinda basliyorum tektek saymaya foruma da girmicem diyorum girmiyorm son 8de girmeye baskiyorum:)))) bat 4:)

Canimm aynisi bana da oluyorrr yumurtlama gunune kdr aman yetti diyorum da sonrasinda basliyorum tektek saymaya foruma da girmicem diyorum girmiyorm son 8de girmeye baskiyorum:)))) bat 4:)
Ben yine baya takıntı yaptım büyük ihtimalle yok yine bişey ama Takdir Allahın bakalım

Ayy ne kadar benziyoruz günlerimiz bile aynı. Benimde hep doktora bem gideyim acaba sorun bende mi diyen eşim gitmez oldu bende ikna edemiyorum.
Hala test yapmadnmı canım.bat 1 2 3 ağsts olanlar test yapmaya başşasn bizde güzel haberler alalım inşallah.bı hafta geçmio bnm için

Düşünmeyeyim diyorum stres olmayayım diyorum ama elimde olmuyor bat son 9 bazen uykumdan uyanıyorum bazen durduk yere ağlıyorum en kötüsüde eşimin benden uzaklaştıgını sanıyor olmam eskisi gibi hissetmiyorum sevgisini bakışını çünkü o da çok istiyor bazen kızıyor çok kafana takıyosun diyor ama ben onu mutsuz görmeye dayanamıyorum bazen ağladığına denk geliyorum dualarımız birbirimizde olsun her zaman kızlar şuan bile ağlamaktan içim daraldı korkuyorum Allahım yüreğimize güzel haberlerin ferahlığını versin inşallah

Amin canım inşallah.insanın elinde olan bişey değil malesef.başka çocuğun varmıydı kaç aydr istiyosn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…