Niye böyle oluyo ya :) adet olunca ben de kafaya takmıcam unuttum artık diyorum. Yumurtlama günleri geçince de başlıyorum saymaya. Hakkımızda hayırlısı olsun bat 3 ağustos benim de inşallah istenmeyen batlara son gelsin bebişlerKızlar yine dayanamayıp konu açıyorum yapmıycam uzak durcam stress olmuycam derken elde olmuyo Bat 8 ağustos mucizemi en güzel duamın kabul olunmasını bekliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hadi ağustoscular beraber bekleyelim
Amin kuzum amin inşallah Rabbim kimsenin kucagını boş brakmasın ağustos bide evlilik yıldönümüz çok gzl hediyemiz olcak inşallah Rabbim ol desin yeterkiNiye böyle oluyo ya :) adet olunca ben de kafaya takmıcam unuttum artık diyorum. Yumurtlama günleri geçince de başlıyorum saymaya. Hakkımızda hayırlısı olsun bat 3 ağustos benim de inşallah istenmeyen batlara son gelsin bebişler
Ay süper olur bizim de temmuzdu evlilik ama onu kaçırdık :) ağustos doğumgünüm belki doğumgünü hediyesi gelir bana :)Amin kuzum amin inşallah Rabbim kimsenin kucagını boş brakmasın ağustos bide evlilik yıldönümüz çok gzl hediyemiz olcak inşallah Rabbim ol desin yeterki
İnşallah canım inşallah ben bu ay baya bişeyler denedim soğan kürü filan bakalm nolcakAy süper olur bizim de temmuzdu evlilik ama onu kaçırdık :) ağustos doğumgünüm belki doğumgünü hediyesi gelir bana :)
Rabbim yeter ki ol desin sen sesimizi duy Allahım kimsenin kucagını boş bırakmaKızlar benimde aynı hem doğum günüm hem yıldönümümüz inşallah bu ay göbüşler dolar batlar gelmez
Kendi halimizde deniyoz canım bu ay Fatma ana eli otunu yaptım Fatma anamızın şifalı elinden o vesilesi Rabbimindir Takdir şimdi üstümde taşıyom dualar ediyorum kendime değil bitek hepimize bakalım inşallah bu ay tutarda hepimz sevincle yazarız bebiş haberlerimizibenimde bat 8agustos ins. hamilelik ayi olur bizim icin agustos ayi.. dr kontrolundemi deniyorsunuz kendi halindemi ?
benim yarin 13.gun ins. catlatma ignesi olacagim bakalim nasipte ins. hamilelik olur bu ay
ins. bende pkos var dr kontrolsuz ilac kullanimi olmadan yumurtam gelismiyor mecbur dr gitmem gerekiyor sende ne sorun varKendi halimizde deniyoz canım bu ay Fatma ana eli otunu yaptım Fatma anamızın şifalı elinden o vesilesi Rabbimindir Takdir şimdi üstümde taşıyom dualar ediyorum kendime değil bitek hepimize bakalım inşallah bu ay tutarda hepimz sevincle yazarız bebiş haberlerimizi
Fsh yüksek canım benimdeins. bende pkos var dr kontrolsuz ilac kullanimi olmadan yumurtam gelismiyor mecbur dr gitmem gerekiyor sende ne sorun var
fsh yuksekligi ne yapiyorFsh yüksek canım benimde
Senin erken gebelik testlerinde çıkar bence.bekleyebiliyosan bekle tabiBenimde 1 ağustos son günler geçmiyor sanki. Günler öncesinden kahverengi akıntı gelmeye başlardı tık yok henüz. Strese girdigim için mi böyle çok umutluyum sonuc ne olacak bilmiyorum. 9. Ay bitti neredeyse
ayni beni anlatmissinBenimde bat 8 veya 9 ağuatos.bu ay çok umutluyum.kafayı yicem bütün formları okudum girmicem diyorum duramıyorum.
Bende bu zamana kadar hep olmazsa bir sonraki ay derdim bu ay olmazsa bende çok üzülürüm. Doktora gittik eşimin spermiyogram vermesini istedi bende bir problem olmadigini aksine yumurtaliklarimin cok acik ve genc oldugunu esimde sorun olmazsa film isteyecegini soyledi. eşim henüz ornek vermedi. 12 14 16 18 tarihlerinde birlikte olun dedi. 11 14 16 19 şeklinde oldu bizim. Hayırlısı umarim belirti dinlemekten yoruldum artık. Yarın gibi yapicam testi umarim sonuç pozitif olur.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..Senin erken gebelik testlerinde çıkar bence.bekleyebiliyosan bekle tabiben bu ay intibiyotik fitil kullandm iltihap için.ve sonrasnda klomen kullandm. 10 ay oldu çalışmalara başlayalı.her ay aynı stres.ama bu ay bi başka umutluyum.eğer olumsuz olursa çk üzülcem
Birde gecen gün ovulasyon testi yaptım silikti dün tekrar yaptım biraz daha koyulasmisti ama güvenemedim. Umarim 2 3 gün sonra iyi haberleri veririm..Senin erken gebelik testlerinde çıkar bence.bekleyebiliyosan bekle tabiben bu ay intibiyotik fitil kullandm iltihap için.ve sonrasnda klomen kullandm. 10 ay oldu çalışmalara başlayalı.her ay aynı stres.ama bu ay bi başka umutluyum.eğer olumsuz olursa çk üzülcem
Benmde iltihap vardı fitil kullandm.hormon testleri filan yaptı hiçbişy yok herşey çk güzel dedi.eşimden tahlil istedi ama ikna edemedim.buay klomen kullandm 12 14 16 18 ilişki önerdi.şuan 16.gün.14.gün çok ağrım oldu ve akıntm geldi sanırım çatlama oldu.peşmbe kontrolüm varBende bu zamana kadar hep olmazsa bir sonraki ay derdim bu ay olmazsa bende çok üzülürüm. Doktora gittik eşimin spermiyogram vermesini istedi bende bir problem olmadigini aksine yumurtaliklarimin cok acik ve genc oldugunu esimde sorun olmazsa film isteyecegini soyledi. eşim henüz ornek vermedi. 12 14 16 18 tarihlerinde birlikte olun dedi. 11 14 16 19 şeklinde oldu bizim. Hayırlısı umarim belirti dinlemekten yoruldum artık. Yarın gibi yapicam testi umarim sonuç pozitif olur.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?