ayyy sinir oluyorum sinir banyodan çıkıyorum saçlarım ıslakken tarıyorum o kadar çok saçım dökülüyor ki azıcık kaldı saçlarım toplayınca elime bir tutam geliyor! cansız hacimsiz dalgalarımın şeklide bozuldu uzadıkça. zaten zor uzuyor kestirmekte istemiyorum dalgalarımda biraz canlı olsun saçlarım gür olsun istiyorum bide dökülmesin istiyorum çok mu şey istiyorum:26: ne yapmalı bu saçlara??
ayne dert bende de var cnm bende dökülmem için topk açtım ama kimsenin taktıgı yok sana da kmse yazmamış ben yazayım dedim.. dökülmeye care bulamadım ama bi kaç bakıma basladım dökülmeyle ilgili bölümde motive olmalım diye konu actım orayı oku istersen bi.. belki yardımcı olur sana.
Cnm benimde böle bi sorunum vardı ben tavsiye eden herşeyi kullandım saçlarım omuzlarıma kadar kısa uzamıyooo ve dökülüyodu
kuaföre gittim uçundan aldılar kaç tane kuaför denedim olmadı ne uzadı ne canlandı nede gürleşti başka bi kuaför gittim kardeşimin saçını kestirmek için o arada kuafördeki bayanla sohbet ettik saçım hakkında bana dediki ben bi makas vurip uçundan alacam dedi bende anlattım kaç yere gittimi .. orda daima olan müşterileri vardı müşterinin biri dediki benim saçlarım dökülüyodu ve küttü bi makas vurdu şimdi çok canlı ve gür uzadıda ben inanamadım tlfonda eski resmini gösterdi ve o an ki saçları süperdi bende denemekten istedim iyikide denedim şuan hep uzuyo hemde hiç dökülmüyoo
Canlı ve gürleşti bence herşey kuaförün elindeki makasta bitiyoo tavsiyem kuaför uçundan aldır ama iyi bi kuaförde